Jakso 50: Sertifioitumisen ihana keveys

Jakso 50: Sertifioitumisen ihana keveys

Mitä mukissa Sovelton Petri Kettusella? Se selviää tässä Soveltoradion jaksossa, kun keskustelemme Petrin kanssa IT-alan sertifioinneista ja niihin tähtäävistä testeistä. Petri työskentelee Soveltossa asiakkaiden kanssa ratkaisuhakuisissa myynnillisissä tehtävissä, mutta kokee omien sanojensa mukaan saaneensa paljon hyötyä siitä, että on ottanut pilvipalveluiden perusasiat haltuun kursseilla ja itseopiskelun kautta aina Fundamentals -tason sertifioinnilla todennettuna.

Petri Kettunen ilmoitti kehityssuunnitelmia kysyttäessä isoin kirjaimin haluavansa ottaa haltuun pilviteknologiat. Nyt hän on alle vuoden aikaan opiskellut sekä Azuresta ja AWS:stä perustason sertifioitumiseen riittävät tiedot ja suorituksistaan innostuneena hän aikoo jatkaa syvemmälle teknologioihin menevien testien suorittamisella. Kuuntele jakso, niin samalla selviää keille muille Petri suosittelee sertifioitumista tai ainakin siihen tähtäävien tietojen opiskelua.

Sovelto ylläpitää testikeskusta, jossa voi käydä suorittamassa Pearson VUE:n ja Red Hatin tarjoamia sertifiointitestejä. Lisätietoja testeistä ja testiaikojen varaukset Sovelto Testikeskuksen sivuilta.

Tagit: #Sertifioituminen #Microsoft #AWS #Fundamentals

Petri Kettunen (LinkedIn)

Sovelto: Sertifioinnit ja testit

Azure Fundamentals (Kurssi)

Microsoft 365 Fundamentals (Kurssi)

Microsoft Dynamics Fundamentals (Kurssi)

AWS Cloud practitioner

Osoita pilviosaamisesi ja omista huominen (Webinaaritallenne)

Soveltoradio jakso 45: Oppijan lukujärjestys

Lataa