Jakso 57: Mitä kuuluu Microsoft-maailmaan?

Jakso 57: Mitä kuuluu Microsoft-maailmaan?

Matka teknologioiden keskellä on vauhdikas ja tuntuu vauhti tuntuu olemaan vain kiihtymään päin. Tällä kertaa Soveltoradion jaksossa kuskeina toimivat Jouni Heikniemi ja Jussi Roine, kun matka suuntautuu Microsoftin teknologioiden ja ekosysteemin maailmaan. Näillä sanan sankareilla on varmasti pätevyyttä kertoa mihin ollaan menossa, sillä Jouni toimii Microsoft Regional Directorina ja Jussi työskentelee Microsoftilla.

Tässä 50-minuuttisessa jatkossa käsitellään tietotyöntekijän arkeen liittyviä asioita alkaen Outlookin kokouskutsuista kiertäen kansalaiskehittäjien työkalujen kautta kehittäjän haasteisiin web-sovellusten rakentamisessa. Jopa kvanttitietokoneet ja kvanttilaskenta sivutaan tällä matkalla. Jakson kesto on noin 50 minuuttua, mutta tämä kannattaa kuunnella, sillä hyväntuulisen jutustelun myötä saat mielenkiintoisen katsauksen Microsoftin palveluiden ja teknologioiden ulottuvuuksista.

Tagit: #Microsoft #Teknologia #Pilvipalvelut #Cloud Services #Azure #Microsoft 365 #Office 365

Jouni Heikniemi (LinkedIn)

Jussi Roine (LinkedIn)

Jakso 6: Regional Directorit, mitä kuuluu Microsoft-maailmaan?

Ikkunastud.io #84: Kurkistus Katan kristallipalloon

FindTime, lisäosa Outlookiin

Tiedeykkönen: Kvanttiaikakausi on ovella – suomalainen startup-yritys kehittää kaupallista kvanttitietokonetta Otaniemessä

Timo Pertilän blogi Power Platformista

Jussi Roineen blogi-kirjoitus: Challenging myself with Microsoft’s Quantum Computing development tools and Q#

Sovelton Azure-koulutukset

Lataa