Jakso 61: Lisää myyntiä verkkokaupalla?

Jakso 61: Lisää myyntiä verkkokaupalla?

Syökö verkkokauppa  perinteisen kaupankäynnin mahdollisuudet? Jyräävätkö suuret kansainväliset toimijat meidän kansalliset ja oman kaupankäyntini mahdollisuudet? Miten Amazon vaikuttaa verkkokaupankäynnin mahdollisuuksiin? Tässä Soveltoradion jaksossa Arhi Kivilahti ja Mikko Sievänen ovat keskustelemassa verkkokaupan ilmiöistä, mahdollisuuksista ja uhkista. Arhi on perehtynyt vähittäiskaupan toimintaan syvällisesti ja tuntee verkkokauppojen liiketoimintaa kattavasti. Mikko on ollut pystyttämässä useita verkkokauppoja ja sen vuoksi hänellä on käytännön toteutusten kautta hyvä näkymä verkkokauppojen toimintaan ja kuinka asiakkaat käyttäytyvät siellä.

Tässä jaksossa keskustellaan verkkokauppojen mahdollisuuksista ja uhkista, verkkokaupan perustamisesta ja valmiin kauppapaikan käyttämisestä. Keskusteluissa esille nousevat myös kanta-asiakaskohdelmat ja analytiikka ostokäyttäytymisestä verkkokaupoissa. Miten palveluiden myynti verkkokaupassa suhteutuu tavaroiden ostamiseen, kuinka erilaiset maksutavat tulee huomioida ja miten logistiikka saadaan toimimaan? Niitäkin tämän jakson keskusteluissa käsitellään.

Kuuntele tämä jakso, jos haluat ymmärtää verkkokauppojen toimintaa paremmin tai jos harkitset oman verkkokaupan perustamista!

Tagit: #Amazon #Kauppapaikka #Analytiikka #Verkkokauppa #Kanta-asiakas #Myynti #Webstore

Arhi Kivilahti (LinkedIn)

Mikko Sievänen (LinkedIn)

Suuri ja uudistettu verkkokauppa-alustaraportti 2020 on nyt julki!

The Top 10 Absolute Best Ecommerce Platforms in 2020

Soveltoradio jakso 43: Ostaisin yhden verkkokaupan, kiitos.

Amazon kauppapaikka

Shopify kauppapaikka

 

Lataa