Jakso 72: Mitä kuuluu Microsoft maailmaan 2021

Jakso 72: Mitä kuuluu Microsoft maailmaan 2021

Monilla Soveltoradion kuuntelijoilla on käytössä Windowsilla toimiva tietokone, useat käyttävät Microsoft Officen ohjelmia ja ovat osallistuneet Teams-kokouksiin. Senpä vuoksi tämän kertaisen jakson vieraan Jouni Heikniemi ja Jussi Roine käyvät läpi ilmiöitä Microsoftin tuotteiden ja palveluiden ympäriltä. Jounin ja Jussin puheessa vilisee paljon teknologian terminologiaa, mutta asioita käydään läpi myös liiketoiminnan ja käyttäjien arjen näkökulmista nettiyhteyksien laadun kritisointia unohtamatta!

Jounin ja Jussin lempiaihe on arvatenkin Microsoft Azure kaikkine moninaisine palveluineen, mutta keskustelussa ovat esillä myös uudet Windows 11 ja Windows 365 sekä pilvipalveluista Microsoft 365, Power Platform ja Dynamics 365. Asiaa on paljon, niin siksi jaksomme on tällä kertaa kestoltaan lähes tunti ja 10 minuuttia, mutta Jounin ja Jussin sana-akrobatia siivittää tarinaa iloisen lennokkaasti eteenpäin.

Jakson jälkeen he huomasivat unohtaneensa puhua uudesta Azure Arc -palvelusta, mutta jakson web-sivulla on linkki Azure Arcin yleiskatsaukseen, joten sieltä voi käydä perehtymässä tähän palveluun.

Tagit: #Azure #Dynamics 365 #IT #Microsoft 365 #Pilvipalvelut #Power Platform #Teknologia #Windows 11 #Windows 365

Jouni Heikniemi (LinkedIn)

Jussi Roine (LinkedIn)

Sovelton Azure koulutukset

Sovelton Microsoft 365 koulutukset

Sovelton Dynamics 365 koulutukset

Ikkunastudio (Podcast, Jouni Heikniemi, suomeksi)

Ctrl+Alt+Azure (Podcast, Jussi Roine, englanniksi)

Soveltoradio Jakso 57: Mitä kuuluu Microsoft-maailmaan?

Soveltoradio Jakso 6: Regional Directorit, mitä kuuluu Microsoft-maailmaan? – Sovelto

Microsoft Docs – Azure Arc overview – Azure Arc

Lataa