Tervetuloa Soveltoon!

Löydät koko koulutustarjontamme helposti verkosta. Selaa tarjontaa aihealueittain päänavigaatiosta tai etsi haluamallasi hakusanalla. Kun löydät sinua kiinnostavan koulutuksen, valitse haluamasi ajankohta ja paikka ja klikkaa Osta-painiketta. Voit maksaa koulutuksen heti verkkopankissasi tai luottokortilla. Voimme myös lähettää laskun koulutuksesta, jos olet yritysasiakas. Vahvistuksen onnistuneesta tilauksesta saat heti sähköpostiisi.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse asiakaspalvelunumeroomme 042 42 2121 tai sähköpostitse osoitteeseen info@sovelto.fi. Myös myyntipalvelumme palvelee sinua puhelimitse tai sähköpostitse silloin, kun haluat suunnitella oman koulutuskokonaisuutesi tai kun mietit, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.


Vahvistukset

Lähetämme vahvistukset kurssin alkamisesta vielä sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen tai tapahtuman alkua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et ole saanut vahvistuskirjettä 4 arkipäivää ennen koulutuksen alkua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 042 42 2121 tai sähköpostitse info@sovelto.fi.


Oma kurssi omiin tarpeisiin – Asiakaskohtaisesti!

Yritysmyyntimme palvelee asiakaskohtaisissa koulutustarpeissa, kokonaisvaltaisessa henkilöstötyön tuottavuuden kasvattamisessa, puitesopimuksissa, tavoitteellisessa osaamisen kehittämisessä sekä erilaisissa tietotyöratkaisuissa. Yritysmyyntiimme voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tavataan henkilökohtaisesti joko meidän tai teidän tiloissanne!

Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä »