Nopeaa oppimista kotona tai työpaikallasi

Projekti alkaa lähiaikoina, tarvitset välittömästi uutta osaamista. Viimeksi matkustit ulkomaille — enää ei tarvitse! Sovelto tuo brittiläisen koulutusyritys QA:n kurssit omalle koneellesi.

Tarjonnassa on lähes kaikki teknologiakoulutukset englanninkielisenä, asiantuntevien kouluttajien vetäminä. Opit teknologiaa ja menetelmiä sekä pääset osallistumaan keskusteluun, tekemään harjoituksia ja kertaamaan asioita kurssin jälkeen monipuolisesta aineistosta.

Hyödynnä Sovelton kumppanuutta QA:n kanssa: sen ansiosta voit nyt ostaa QA:n Attend from Anywhere -kursseja Soveltolta.

Tutustu tarjontaan tästä – QA Attend from Anywhere »

Attend From Anywhere ohjeet


Mitä tarkoittaa Attend from Anywhere?

Osallistut omalta tietokoneeltasi työpaikalta tai kotoa GoToMeeting-etäyhteysjärjestelmällä kurssiin, joka pidetään Britanniassa tiettynä päivänä ja kellonaikana. Aikaeron ansiosta ehdit tarvittaessa tehdä aamulla pari tuntia muita töitä, sillä kurssit alkavat yleensä klo 11 tai 11.30 Suomen aikaa. Pääset osallistumaan oikeaan luokkakurssiin muiden oppilaiden kanssa, mutta säästät matka- ja majoituskulut. Kurssien opetus ja materiaalit ovat englanniksi.

Tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen (ks. tekniset vaatimukset). Noin viikkoa ennen kurssin alkua QA lähettää sinulle ohjeet yhteyden testaamiseen. Kouluttaja käyttää luokassa sähköistä fläppitaulua, jonka avulla hänen merkintänsä välittyvät myös etäosallistujille. Voit esittää kysymyksiä joko suoraan mikrofonin kautta tai GoToMeeting-järjestelmän viittaustoiminnolla. Tarvitset vain omat kuulokkeet, jotta voit rauhassa keskittyä opetukseen.

Kurssin päätyttyä sinulla on neljän viikon ajan pääsy kurssin aihetta käsitteleviin videomateriaaleihin, joiden avulla voit kerrata oppimaasi ja vahvistaa uusien asioiden pysyvää omaksumista. Saat myös kertaamista tukevia Key Learning Points -viestejä, joissa palautetaan mieleen kurssin tärkeimpiä asioita. Lue lisää Key Learning Points -viesteistä.

Mitä Attend from Anywhere -muotoisia kursseja on tarjolla?

Löydät koko koulutustarjonnan haun kautta. Attend from Anywhere -koulutukset löydät koottuna rajaamalla hakusi Attend from Anywhere -kategoriaan. Tarjonta kattaa laajasti niin teknologiaa kuin projektinhallintaakin.

Miten ostan ja maksan?

Valitse haluamasi ajankohta kurssin tiedoissa näkyvistä päivämääristä ja valitse Osta-painike. Valitse haluamasi maksutapa tai lasku ja tee tilaus. Saat heti sähköpostiisi tiedon onnistuneesta maksusta ja ilmoittautumisestasi. Sovelto käsittelee tämän jälkeen  ilmoittautumisesi ja lähettää sen eteenpäin QA:lle.

Suosittelemme ilmoittautumaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos olet ilmoittautumassa myöhemmin, voit tarkistaa tilanteen myynnistämme esimerkiksi chatin kautta.

Mitä tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen?

Kurssin järjestää QA, joka lähettää sinulle ennen kurssia kuulokesetin ja mahdollisen kurssimateriaalin ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Huolehdithan, että kerrot siihen tarkoitukseen sopivan postiosoitteen, joka voi olla myös esim. kotiosoitteesi, jos vaikkapa aiot seurata kurssia kotoasi. QA:lta otetaan sinuun yhteyttä ennen kurssin alkua, jotta pääset testaamaan verkkoyhteytesi ja selvittämään mahdolliset yhteysongelmat ajoissa. Näistä syistä ilmoittautuminen kannattaa tehdä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua.

Mitkä ovat kurssipäivien kellonajat?

Yleensä kurssit alkavat Britanniassa klo 8.30 – 9.30 sikäläistä aikaa eli 10.30 – 11.30 Suomen aikaa. Kahden tunnin aikaeron ansiosta sinulle jää Suomessa aamuun pari tehokasta työtuntia hoitaa muita asioita. Kurssipäivät Britanniassa päättyvät vastaavasti klo 16.30 – 17.30, eli 18.30 – 19.30 Suomen aikaa. Kunkin kurssin kellonajat on ilmoitettu kurssikuvaussivulla ilmoittautumispainikkeiden yhteydessä.

Mihin asti voin peruuttaa osallistumiseni tai siirtää sitä?

Osallistumisen peruminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia on velotukseton. Myöhemmin tulleesta perumisesta veloitetaan koko hinta. Siirtyminen toiseen saman kurssin ajankohtaan onnistuu veloituksetta vielä 7 päivää ennen alkuperäisen kurssin alkua.


Lisätietoa:

QA-verkkosivut

GoToMeeting-etäyhteysjärjestelmä