Koulutusohjelmat

Sovelton tarjoamat koulutusohjelmat 
Vauhtia, sitoutumista ja työn iloa tekemiseen!

Sovelto tarjoaa monia eri tapoja opiskella, jotta erilaiset oppijat löytävät oman tapansa opiskella. Tarjoamme useista aihealueista myös pidempiaikaisia koulutusohjelmia, joissa aiheeseen syvennytään pidemmän ajan kuluessa. 

Tutustu tarjolla oleviin valmiisiin ohjelmiin tai luodaan teille oma!  

Sovelton koulutusohjelmat tarjoavat pidempiaikaisen syventävän oppimispolun valitsemastasi aiheesta

Valmennusohjelmat tarjoavat pidemmän ajan opiskeluun, jolloin käsiteltäviin kokonaisuuksiin voidaan syventyä laajasti. Myös oppimiselle ja omaksumiselle jää paljon aikaa. 

Koulutusohjelmia on tarjolla useista eri aiheista ja ohjelmia voidaan usein myös räätälöidä organisaatioille sopiksi. Osa ohjelmista sopii hyvin myös yksittäiselle oppijalle. 

Alla on esimerkkejä Sovelton koulutusohjelmista.

Kehitä taidot liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi data-analytiikalla. Yhdistele ketterästi tilastotiedettä, matematiikkaa, ohjelmointia, tietokantaosaamista, kommunikaatiotaitoja sekä liiketoimintaymmärrystä. Ota datatiimisi osaaminen aidosti käyttöön liiketoiminnan kehittämisessä puhumalla yhteistä kieltä. Ohjelman kesto on noin 10 kuukautta, jonka aikana tiimi ratkoo käytännön liiketoimintahaasteita.

Projektien johtaminen

Projektivalmennuksella vahvistat projektikulttuuria ja -osaamista todella vaikuttavalla tavalla. Asiakaskohtaisesti toteutettavat projektijohtamisen valmennuskokonaisuudet kehittävät projektijohtamisen osaamista, käytäntöjä ja kulttuuria organisaatiossa. Valmennusohjelmat ovat kestoltaan noin 3-6 kk:n kokonaisuuksia ja ne toteutetaan valmennusworkshopeilla, joissa lähtökohtana on teidän tilanne ja tavoite.

Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Digitaalinen markkinointi

Azure Solutions Architect sertifikaatti

Professional Diploma in Digital Marketing (DMI). Voit suorittaa digitaalisen markkinoinnin arvostetun sertifikaatin asiantuntijan ohjauksessa tai itseopiskeluna. Otat haltuun digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median vaikuttavuuden salat.

Kiinnostuitko koulutusohjelmista?

Aloita oppimisen matka tarvitsemastanne aiheesta, teille sopivalla menetelmällä. Sopisiko teille esim. lyhyempiin osioihin pilkotut sisällöt yhdistettynä itseopiskeluun asiantuntijan ohjauksessa? Katso esimerkiksi alta video Vertex Systemsin sertifiointimatkasta, jossa Sovelto varmisti räätälöidyllä koulutusohjelmalla haluttujen sertifiointien suorittamisen. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin mikä ratkaisu toimisi parhaiten juuri sinulle tai koko organisaatiollesi. Ohjelmia voidaan räätälöidä myös muista aihekokonaisuuksista. 

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

2020-Watchlist-Sovelto-IT-Training