Koulutusohjelmat

Sovelton tarjoamat koulutusohjelmat 
Ota osaaminen omiin käsiisi!

Sovelto tarjoaa monia eri tapoja opiskella, jotta erilaiset oppijat löytävät oman tapansa opiskella. Tarjoamme useista aihealueista myös pidempiaikaisia koulutusohjelmia, joissa aiheeseen syvennytään pidemmän ajan kuluessa. 

Tutustu koulutus- ja valmennusohjelmiimme ja lähde oppimaan uutta!  

Sovelton koulutus- ja valmennusohjelmat tarjoavat pidempiaikaisen syventävän koulutuspolun valitsemastasi aiheesta

Valmennusohjelmat tarjoavat pidemmän ajan opiskeluun, jolloin käsiteltäviin kokonaisuuksiin voidaan syventyä laajasti. Myös oppimiselle ja omaksumiselle jää paljon aikaa. 

Koulutusohjelmia on tarjolla useista eri aiheista ja ohjelmia voidaan usein myös räätälöidä organisaatioille sopiksi. Osa ohjelmista sopii hyvin myös yksittäisele oppijalle. Katso koko tarjonta ja kysy lisää tai ilmoittaudu suoraan mukaan. Ota oppiminen omiin käsiisi!

Kehitä taidot liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi data-analytiikalla. Yhdistele ketterästi tilastotiedettä, matematiikkaa, ohjelmointia, tietokantaosaamista, kommunikaatiotaitoja sekä liiketoimintaymmärrystä. Ota datatiimisi osaaminen aidosti käyttöön liiketoiminnan kehittämisessä puhumalla yhteistä kieltä. Ohjelman kesto on noin 10 kuukautta, jonka aikana tiimi ratkoo käytännön liiketoimintahaasteita.

Projektien johtaminen

Tämä projektien johtamisen tutkinto on esimieskoulutus, joka antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen projektijohtamisesta. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET), on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. 

Tässä koulutusohjelmassa osoitat osaamisesi omissa käytännön työtehtävissäsi. Tutkinnon suunniteltu kesto on maksimissaan 18 kuukautta.

Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Hybrid-koulutukset

Azure Solutions Architect sertifikaatti

Monissa opiskeluaiheissa tarvitaan eri opiskelumuotojen yhdistelmää. Usein saavutat parhaan oppimistuloksen, kun opiskeluprosessisi on tarpeeksi pitkäkestoinen ja voit koulutuksen aikana soveltaa oppimaasi työssäsi. Sovelto Hybrid -koulutus on monimuotoista opiskelua ja koulutusten kestot vaihtelevat viikoista useampaan kuukauteen.

Kiinnostuitko koulutusohjelmista? Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin mikä ratkaisu toimisi parhaiten juuri sinulle tai koko organisaatiollesi. Ohjelmia voidaan räätälöidä myös muista aihekokonaisuuksista. Katso esimerkiksi Vertex Systemsin sertifiointimatka, jossa Sovelto varmisti räätälöidyllä koulutusohjelmalla haluttujen sertifiointien suorittamisen. 

Haluatko pitää koko organisaatiosi Easysti ajan tasalla?

Muutos alkaa oppimalla. Jos laaja koulutusohjelma tuntuu liian raskaalta, niin pidä organisaatiosi tietotyön taidot jatkuvasi ajan tasalla edullisella kuukausihintaisella palvelulla. Sovelto EASYn avulla tietotyö on helpompaa kuin koskaan. 
Sovelto Easy -palvelun pedagoginen tausta perustuu motivointiin, yhteisölliseen oppimiseen ja 70–20-10 -oppimisfilosofiaan, jolla kasvatetaan oppimisen vaikuttavuutta. Erilaiset oppimismuodot online-opetuksesta itseopiskeluun tukevat työssäoppimisen onnistumista ja tehokkuutta. 

Fiksummin yhdessä -työpaja yrityksille

Fiksummin Yhdessä on täysin maksuton 3 tunnin työpaja, joka nostaa tiiminne potentiaalin ansaitsemalleen tasolle, Microsoft 365:n kokonaisvaltaisten ominaisuuksien tuella.
Luokaa ja jakakaa osaamistanne rajattomasti, ja kokekaa tarpeisiinne räätälöityjen työkalujen lukemattomat mahdollisuudet. Fiksusti ja luotettavasti, turvallisuudesta tinkimättä.