Opiskelun monet muodot

Opi opettajan johdolla – Sovelto Intensive » 
Opi itsenäisesti verkossa – Sovelto Virtual » 
Opi molempien yhdistelmällä – Sovelto Hybrid » 
Opi vauhdikkaasti motivoituneena – Sovelto Accelerated » 

 

Oppijoita ja oppimistapoja on monia. Välttämättä samat niksit ja opiskelutavat eivät motivoi kaikkia. Myös erilaisissa tilanteissa oppimiseen voi soveltua erilainen tapa. Joku tahtoo kolmen päivän kurssille päästäkseen irti työrutiineista, toinen nauttii oppimispalasensa mieluiten viiden minuutin pätkissä työn lomassa. Verkkoyhteyksien hyödyntäminen toisaalta säästää monessa tapauksessa merkittävästi matkustukseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.


Intensive – Perinteinen luokkamuotoinen kurssi kouluttajan johdolla

Moni haluaa irrottautua työpaikan arjesta muutaman päivän ajaksi ja tulla Soveltoon kurssille, jossa saa rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla. Kurssilla voi tavata samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja solmia kenties hyödyllisiä kontakteja. Eikä sovi unohtaa yhteisten lounas- ja kahvitaukojen piristävää vaikutusta!

Lue lisää kurssipäivän kulusta ja järjestelyistä »


Online-kurssi kouluttajan johdolla

Joskus taas matkustaminen Helsingin Pasilaan voi olla liian hankalaa, joten silloin kannattaa harkita online-osallistumista Sovelton kurssille. Online-kurssi toteutetaan tiettynä ajankohtana opettajan johdolla, jolloin kurssin aikana on mahdollisuus myös kysyä ja kommentoida asioita. Online-osallistuminen edellyttää osallistujalta enemmän itsekuria, että malttaa järjestellä itselleen tilan ja työrauhan kurssin ajaksi.

Lue lisää online-kurssien eduista ja järjestelyistä »


Virtual – Itsenäinen opiskelu omaan tahtiin silloin kun sinulle sopii

Sovelto Virtual -kurssit ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat opiskella itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Itsekuria ja suunnitelmallisuutta se toki vaatii, mutta olet oman oppimisprosessisi hallitsija. Myös Virtual-kurssin päätteeksi voit ostaa halutessasi sertifikaatin suorituksestasi.

SoveltoX-virtuaalioppimisympäristössä on paljon eri laajuisia itseopiskelukursseja. Tarjolla on paljon myös maksuttomia kursseja, joissa voit aloittaa opiskelun heti. Sovelto Channel on oivallinen väline silloin, kun haluat oppia asioita työn ohessa. Pieni uuden opin palanen silloin tällöin pitää aivot vireessä! Toki voit Channelissa opiskella asioita myös isompina kokonaisuuksina, omien aikataulujesi mukaan. Channelissa on runsaasti oppimisvideoita ja tarjonta laajenee koko ajan.

Lue lisää erilaisista itseopiskeluratkaisuistamme »


Co-Study

Kaipaatko hieman ryhtiä itsenäisen opiskelusi tueksi? Onko haasteenasi päästä irrottautumaan töistä opiskelua varten? Sovelto tarjoaa mahdollisuuden hankkia joihinkin itseopiskelutuotteisiin, kuten MOC On-Demand tai digitaalinen markkinointi, lisäpalveluna Co-Study-paketin. Sen lunastettuasi voit tulla Sovelton luokkaan Pasilaan opiskelemaan pääsääntöisesti joka kuukauden toisena perjantaina. Sovelton tuutori on tällöin päivystämässä paikan päällä. Saat nauttia myös lounas- ja virvoketarjoiluista.

Co-Study-päivänä voit verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa, vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä itseopiskelun etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Voit halutessasi käyttää Co-Study-päivän esimerkiksi labraharjoitusten tekemiseen, videoiden läpikäyntiin tai laatia tuutorin avulla itsellesi opiskelusuunnitelman ja -aikataulun.


Accelerated – Kiihdytetty oppiminen

Soveltossa on toteutettu muutamia kiihdytetyn oppimisen (accelerated learning) valmennusohjelmia, joissa opiskelijat on valmennettu uuteen kompetenssiin vaikkapa sadassa päivässä eli kolmessa kuukaudessa. Tämä vaatii sekä osallistujilta että organisaatiolta todella perusteellista sitoutumista ja vahvaa motivaatiota. Henkilöt, jotka valitaan valmennusohjelmaan, täytyy haastatella ja motivoida huolellisesti. Kun motivaatiota ja oppimiskykyä tuetaan ja kannustetaan koko ohjelman ajan, uuden asian omaksuminen nopeassa tahdissa onnistuu.  Mukana on runsaasti tekemällä oppimista esimerkkien ja soveltamisen kautta pienryhmissä. Samoin Sovelton asiantuntijan ohjaus, koko opiskelijaryhmän tuki ja palautekeskustelut edistävät jokaisen opiskelijan tsemppihenkeä ja pysymistä mukana. 

Lue lisää kiihdytetyn oppimisen periaatteista »