Opiskelun monet muodot

Oppijoita ja oppimistapoja on monia. Välttämättä samat niksit ja opiskelutavat eivät motivoi kaikkia. Myös erilaisissa tilanteissa oppimiseen voi soveltua erilainen tapa. Joku tahtoo kolmen päivän kurssille päästäkseen irti työrutiineista, toinen nauttii oppimispalasensa mieluiten viiden minuutin pätkissä työn lomassa. Verkkoyhteyksien hyödyntäminen toisaalta säästää monessa tapauksessa merkittävästi matkustukseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Perinteinen luokkamuotoinen kurssi kouluttajan johdolla

Moni haluaa irrottautua työpaikan arjesta muutaman päivän ajaksi ja tulla Soveltoon kurssille, jossa saa rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla. Kurssilla voi tavata samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja solmia kenties hyödyllisiä kontakteja. Eikä sovi unohtaa yhteisten lounas- ja kahvitaukojen piristävää vaikutusta!

Lue lisää kurssipäivän kulusta ja järjestelyistä »

Online-kurssi kouluttajan johdolla

Joskus taas matkustaminen Helsingin Pasilaan voi olla liian hankalaa, joten silloin kannattaa harkita online-osallistumista Sovelton kurssille. Online-kurssi toteutetaan tiettynä ajankohtana opettajan johdolla, jolloin kurssin aikana on mahdollisuus myös kysyä ja kommentoida asioita. Online-osallistuminen edellyttää osallistujalta enemmän itsekuria, että malttaa järjestellä itselleen tilan ja työrauhan kurssin ajaksi.

Lue lisää online-kurssien eduista ja järjestelyistä »

Itsenäinen opiskelu omaan tahtiin silloin kun sinulle sopii

Sovelto Channel on oivallinen väline silloin, kun haluat oppia asioita työn ohessa. Pieni uuden opin palanen silloin tällöin pitää aivot vireessä! Toki voit Channelissa opiskella asioita myös isompina kokonaisuuksina, omien aikataulujesi mukaan. Channelissa on runsaasti sisältöjä ja tarjonta laajenee koko ajan. Lue lisää Sovelto Channelista »

Tarjolla on myös monenlaisia muita itseopiskelumahdollisuuksia.

Lue lisää erilaisista itseopiskeluratkaisuistamme »

Co-Study

Kaipaatko hieman ryhtiä itsenäisen opiskelusi tueksi? Onko haasteenasi päästä irrottautumaan töistä opiskelua varten? Sovelto tarjoaa mahdollisuuden hankkia joihinkin itseopiskelutuotteisiin, kuten MOC On-Demand tai digitaalinen markkinointi, lisäpalveluna Co-Study-paketin. Sen lunastettuasi voit tulla Sovelton luokkaan Pasilaan opiskelemaan pääsääntöisesti joka kuukauden toisena perjantaina. Sovelton tuutori on tällöin päivystämässä paikan päällä. Saat nauttia myös lounas- ja virvoketarjoiluista.

Co-Study-päivänä voit verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa, vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä itseopiskelun etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Voit halutessasi käyttää Co-Study-päivän esimerkiksi labraharjoitusten tekemiseen, videoiden läpikäyntiin tai laatia tuutorin avulla itsellesi opiskelusuunnitelman ja -aikataulun.

Hybridi — jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua…

Monissa opiskeluaiheissa tarvitaan edellä kuvattujen opiskelumuotojen yhdistelmää. Hybridikurssi eli monimuotoinen kurssi voi koostua vaikkapa alkutestistä ja esilukemistosta, puolen päivän tehokkaasta workshopista kouluttajan johdolla ja sen päälle vielä 1-2 kk Channel-opiskelusta. Näin pyritään varmistamaan, etteivät asiat haihdu muististasi heti, kun palaat Soveltosta työpaikallesi.