Muutos tehdään oppimalla

Oppijoita ja oppimistapoja on monia. Välttämättä samat niksit tai opiskelutavat eivät motivoi kaikkia, ja erilaisissa tilanteissa oppimiseen voi soveltua erilainen tapa. Joku tahtoo kolmen päivän kurssille päästäkseen irti työrutiineista, toinen nauttii oppimispalasensa mieluiten kahden minuutin nanopaloina työmatkallaan ja työn lomassa. Sovelton modernien oppimisratkaisujen joukosta löydät sinulle sopivimman tyylin oppia ja siivität oppisi pitkälle käytännön työelämään saakka.

Intensive – Live-kurssi kouluttajan johdolla

Moni haluaa irrottautua työpaikan arjesta muutaman päivän ajaksi ja tulla Soveltoon kurssille, jossa saa rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla ja syventää osaamistaan. Kurssilla voi tavata samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja raknetaa verkostoja. Konkreettisten haasteiden siivittämänä opitut asiat viedään käytäntöön jo monien kurssien aikana. Eikä sovi unohtaa yhteisten lounas- ja kahvitaukojen piristävää vaikutusta!

Katso suosituimmat ja pian alkavat Intensive live-koulutukset »

Lue lisää kurssipäivän kulusta ja järjestelyistä »


Intensive – Online-kurssi kouluttajan johdolla

Joskus taas matkustaminen Helsingin Pasilaan ei sovi aikatauluihin, jolloin online-osallistuminen Sovelton kurssille on tehokas valinta. Sovelton online-kurssit toteutetaan tiettynä ajankohtana opettajan johdolla, jolloin kurssin aikana on mahdollisuus kysyä ja kommentoida aktiivisesti online-osallistujana. Online-osallistuminen sopii oppijalle, jolla on tarvittava itsekuri ja mahdollisuus järjestää itselleen rauhallinen tila ja työrauha opiskelun ajaksi.

Katso suosituimmat ja pian alkavat Intensive online-koulutukset »

Lue lisää online-kurssien eduista ja järjestelyistä »


Virtual – Itsenäinen opiskelu omaan tahtiin silloin kun sinulle sopii

Sovelto Virtual -kurssit ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat opiskella itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Itsekuria ja suunnitelmallisuutta se toki vaatii, mutta loppupeleissä olet aina oman oppimisprosessisi hallitsija. Virtual-kurssin päätteeksi voit ostaa halutessasi sertifikaatin suorituksestasi, kuten muillakin kurssivaihtoehdoilla.

Sovelto Easy on oivallinen väline silloin, kun haluat oppia asioita työn ohessa. Pieni uuden opin palanen silloin tällöin pitää aivot vireessä! Toki voit Easyn avulla opiskella asioita myös isompina kokonaisuuksina, omien aikataulujesi mukaan. Easy sisältää runsaasti oppimisvideoita ja tarjonta laajenee koko ajan.

Lue lisää erilaisista itseopiskeluratkaisuistamme »


Hybrid – Monimuotoinen online- ja live-koulutuspaketti

Sovelto Hybrid -koulutus on monimuotoista opiskelua. Hybrid voi koostua esimerkiksi esilukemistosta, alkutestistä sekä puolen päivän tehokkaista workshopeista kouluttajan johdolla yhdistettynä itsenäiseen etäopiskeluun verkossa. Hybrid-koulutuksissa voi olla myös pitemmälle aikajaksolle jaoteltuna vaikkapa webinaareja, yksittäisiä kurssipäiviä ja niiden välissä käytännönläheisiä harjoitustehtäviä, jotta saisit uudet opit vietyä käytäntöön arjen työhösi. 

Hybrid on suunniteltu modernin työssäoppijan tueksi, jossa oppiminen sulautuu saumattomaksi osaksi työn ja arjen sovellutuksia.

Lue lisää Hybrid-mallin eduista »


Co-Study – Oppimisyhteisön tuki online-oppimiseen

Kaipaatko hieman ryhtiä itsenäisen opiskelusi tueksi? Onko haasteenasi päästä irrottautumaan töistä opiskelua varten? Sovelto tarjoaa mahdollisuuden hankkia joihinkin itseopiskelutuotteisiin, kuten MOC On-Demand tai digitaalinen markkinointi, lisäpalveluna Co-Study-paketin. Sen lunastettuasi voit tulla Sovelton luokkaan Pasilaan opiskelemaan pääsääntöisesti joka kuukauden toisena perjantaina. Sovelton tuutori on tällöin päivystämässä paikan päällä. Saat nauttia myös lounas- ja virvoketarjoiluista.

Co-Study-päivänä voit verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa, vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä itseopiskelun etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Voit halutessasi käyttää Co-Study-päivän esimerkiksi labraharjoitusten tekemiseen, videoiden läpikäyntiin tai laatia tuutorin avulla itsellesi opiskelusuunnitelman ja -aikataulun.


Accelerated – Kiihdytetty oppiminen

Soveltossa on toteutettu muutamia kiihdytetyn oppimisen (accelerated learning) valmennusohjelmia, joissa opiskelijat on valmennettu uuteen kompetenssiin vaikkapa sadassa päivässä eli kolmessa kuukaudessa. Tämä vaatii sekä osallistujilta että organisaatiolta todella perusteellista sitoutumista ja vahvaa motivaatiota. Henkilöt, jotka valitaan valmennusohjelmaan, täytyy haastatella ja motivoida huolellisesti. Kun motivaatiota ja oppimiskykyä tuetaan ja kannustetaan koko ohjelman ajan, uuden asian omaksuminen nopeassa tahdissa onnistuu.  Mukana on runsaasti tekemällä oppimista esimerkkien ja soveltamisen kautta pienryhmissä. Samoin Sovelton asiantuntijan ohjaus, koko opiskelijaryhmän tuki ja palautekeskustelut edistävät jokaisen opiskelijan tsemppihenkeä ja pysymistä mukana. 

Lue lisää kiihdytetyn oppimisen periaatteista »

Lue lisää ja ota oppiminen omiin käsiisi avullamme:

Opi opettajan johdolla – Sovelto Intensive » 
Opi itsenäisesti verkossa – Sovelto Virtual » 
Opi molempien yhdistelmällä – Sovelto Hybrid » 
Opi vauhdikkaasti motivoituneena – Sovelto Accelerated »