Muutos tehdään oppimalla

Työelämäoppiminen on ketterää ja se nivoutuu luontevaksi osaksi työn tekemistä. Se ei ole yksinäistä pänttäämistä, eikä pelkkää pulpetissa istumista, vaan monimuotoista oppimista, opitun käytäntöön soveltamista ja reflektointia. Miten teidän työkulttuurinne tukee yhdessä oppimista?

Sovelto Easy ja Sovelto Pro – Monimuotoisen oppimisen jatkuvat koulutuspalvelut

Sovelto Easy ja Sovelto Pro -koulutuspalvelut tuovat modernin työssäoppimisen saumattomaksi osaksi työtä. Palvelussa jokainen voi hyödyntää itselleen sopivia oppimisen keinoja. Sovelto Easy ja Sovelto Pro -koulutuspalveluilla oppiminen on jatkuvaa ja joustavaa.

Lue lisää Sovelto Easyn eduista »
Lue lisää Sovelto Pron eduista »

Intensive – Koulutuksia asiantuntijan johdolla

Etänä

Sovelton online-koulutukset toteutetaan tiettynä ajankohtana opettajan johdolla, jolloin kurssin aikana on mahdollisuus kysyä ja kommentoida aktiivisesti online-osallistujana. Online-osallistumisessa kannattaa järjestää itselleen rauhallinen tila ja työrauha opiskelun ajaksi. Tarjolla on myös lyhyempikestoisia (1-1,5 h) online-täsmäkoulutuksia IT-ammattilaisille Pro Livessä ja Easy Tehotreenit O365-tietotyösovelluksista.

Katso suosituimmat ja pian alkavat Intensive online-koulutukset »
Lue lisää online-kurssien eduista ja järjestelyistä »

Luokassa

Tällä hetkellä kaikki koulutuksemme järjestetään lähtökohtaisesti etänä.

Lue lisää kurssipäivän kulusta ja järjestelyistä »


Accelerated – Kiihdytetty oppiminen

Soveltossa on toteutettu muutamia kiihdytetyn oppimisen (accelerated learning) valmennusohjelmia, joissa opiskelijat on valmennettu uuteen kompetenssiin vaikkapa sadassa päivässä eli kolmessa kuukaudessa. Tämä vaatii sekä osallistujilta että organisaatiolta todella perusteellista sitoutumista ja vahvaa motivaatiota. Henkilöt, jotka valitaan valmennusohjelmaan, täytyy haastatella ja motivoida huolellisesti. Kun motivaatiota ja oppimiskykyä tuetaan ja kannustetaan koko ohjelman ajan, uuden asian omaksuminen nopeassa tahdissa onnistuu.  Mukana on runsaasti tekemällä oppimista esimerkkien ja soveltamisen kautta pienryhmissä. Samoin Sovelton asiantuntijan ohjaus, koko opiskelijaryhmän tuki ja palautekeskustelut edistävät jokaisen opiskelijan tsemppihenkeä ja pysymistä mukana. 

Lue lisää kiihdytetyn oppimisen periaatteista »

Lue lisää ja ota oppiminen omiin käsiisi avullamme:

Opi opettajan johdolla – Sovelto Intensive » 
Opi omaan tahtiin – Sovelto Easy » ja Sovelto Pro » 
Opi vauhdikkaasti motivoituneena – Sovelto Accelerated »