MODERNIT OPPIMISEN MUODOT

Muutos tehdään oppimalla

Modernit oppimismallit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, joilla varmistaa osaamisen kehittäminen kiihtyvän muutoksen tahdissa. Työelämäoppiminen on ketterää ja se nivoutuu luontevaksi osaksi työn tekemistä. 

Oppimismetodit mahdollistavat vaihtelevia tapoja oppia

Kun oppijalle valitaan sopiva oppimispolku ja sisällöt yksilön lähtötilanne huomioiden, oppijan tueksi valitaan myös hänen työ- ja oppijapersoonalleen parhaiten sopivat oppimismetodit. Erilaisia oppimismetodeita ovat:

Sovelto - oppimisen muodot

Moderni työssäoppiminen ei ole yksinäistä pänttäämistä vaan monimuotoista oppimista, opitun käytäntöön soveltamista ja reflektointia. Sovelton oppimismuodot tukevat erilaisia tapoja oppia.

Valitse ja yhdistele itsellesi sopivimmat oppimisen muodot! 

Sovelto Easy, Sovelto PRO ja Sovelto Leader -koulutuspalvelut tuovat modernin työssäoppimisen saumattomaksi osaksi työtä. Palvelussa jokainen voi hyödyntää itselleen sopivia oppimisen keinoja ja aloittaa opiskelun heti. Sovelton koulutuspalveluilla oppiminen on jatkuvaa ja joustavaa.

Lue lisää Sovelto Easy – tietotyön välineet »
Lue lisää Sovelto PRO – teknologiat »
Lue lisää Sovelto Leader – johtajuus »

Olemme kaikki erilaisia oppijoita

Opitko paremmin valmentajan johdolla vai omaan tahtiin verkossa?

Covid-19-pandemian aiheuttama maailmanlaajuinen siirtyminen verkko-oppimiseen kiihdytti vuosikymmeniä jatkuneiden digitaalisten oppimistyökalujen käyttöönottoa.

Vaikka moni oppija suosii yhä henkilökohtaista opetusta, joustavamman verkko-opiskelun yleistyminen on tuonut kouluttautumiseen mukanaan hybridilähestymistavan, jossa käytetään sekä henkilökohtaista että digitaalista opetusta.

Nykypäivän koulutustarjontamme sisältö mukautuu jatkuvati vastauksena nopeasti muuttuvaan teknologiaympäristöön.

Oletko sosiaalinen oppija?

Me kaikki kaipaamme ihmiskontakteja, ja maailmassa, jossa turvavälit saavat ihmiset tuntemaan itsensä eristyneemmiksi, sosiaalinen oppiminen – eli yhdessä oppiminen virtuaaliympäristöissä – kukoistaa.

Pandemian myötä yhä useammat ihmiset etsivät uusia keinoja oppia yhdessä, olla yhteydessä ohjaajiinsa ja löytää yhteisöllisyyttä oppimisympäristöistään.

LinkedIn:in tutkimuksen perusteella on havaittavissa muutosaskeleita siinä, miten oppijat ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa verkossa. Tutkimuksen mukaan 75 % koulutustarjoajista uskoo sosiaalisen oppimisen eri muotojen, kuten verkko-oppimisryhmien tai foorumeiden yleistyvän lähivuosina.

Oletko visuaalinen tai tekstiin keskittyvä oppija?

Moni meistä sisäistää uusia kokonaisuuksia parhaiten esimerkiksi keskittymällä tekstiin tai kuviin, tekemällä muistiinpanoja tai tutkimalla kaavioita ja tilastoja.

Olemme kaikki erilaisia oppijoita. Siksi Microsoftin ja Sovelton yksi tärkeimmistä lähestymistavoista oppimiseen on sen huomioiminen, että eri ihmiset sisäistävät uusia kokonaisuuksia eri tavoilla.

Koulutustarjontamme onkin tämän vuoksi laaja, monipuolinen ja mukautettu tämän päivän tarpeisiin, jotta kaiken tyyppiset oppijat olisi huomioitu menestyksen maksimoimiseksi.

OPPIMISEN TUKI

Learning Coach auttaa oppimaan tehokkaammin ja kuormittumatta - aina opintomatkasi tukena!

 • Henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka mukailee yksilölle parasta oppimistyyliä
 • Parhaat käytännöt tukemaan sertififiointitestien läpäisyä
 • Yhteiset virtuaaliset tapaamiset Learning Coachin ja yhteisön kanssa

   Kenelläkään ei ole ylimääräistä aikaa arjessa, joten Learning Coach auttaa tekemään oppimisesta mahdollisimman helppoa!

   90% läpäisi Azure Fundamentals -sertifioinnin Learning Coachin tuella

   “Petri Kettunen vetää hommaa aivan 10:n arvoisesti. Auttaa joka paikassa, kantaa huolta koko ryhmän edistymisestä, kertoo mitä kannattaa tehdä ja kuinka asia tehdään sekä mitä vaaditaan, että sertitentin saa suositettua. Erinomaista työtä häneltä – ISO KIITOS Petri!”
   – Ari Turjanmäki
   Azure Fundamentals -valmennusohjelma

   Sovelton Learning Coach on yksilöllisen oppimisen valmentaja

   Olemme saaneet loistavia oppimistuloksia itseopiskelun ja henkilökohtaisen oppimisen valmentamisen yhdistelmällä.

   Miten oppia muutoksen tahtiin?

   Miten teidän työkulttuurinne tukee yhdessä oppimista?

   miten oppia muutoksen tahtiin

   Sovelton oppimismuodot tukevat erilaisia tapoja oppia