Opiskele itsenäisesti — missä vain, milloin vain

Omaan tahtiin suoritettavat opinnot mahdollistavat tehokkaan ajankäytön ja tarjoilevat laadukkaat eLearning-sisällöt saatavillesi juuri silloin kuin niitä tarvitset ja ehdit hyödyntää: töissä, vapaalla ja vaikka bussia odotellessa.

Soveltolla laaja valikoima itseopiskelukursseja

Sovelto tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman itseopiskelukursseja. Liittyypä tarpeesi digitaaliseen markkinointiin, sovelluskehitykseen, IT-palveluhallintaan ja -johtamiseen tai Microsoftin teknologiaratkaisuihin, toimitamme yhteistyössä kumppaniemme kanssa sinulle juuri oikeat kurssit tarpeisiisi.

Sovelto Easy

Easy on Sovelton oma digitaalisen oppimisen portaali, joka sisältää lyhyiksi oppimisvideoiksi pureskeltuja itseopiskelusisältöjä laaja-alaisesti eri aiheista. Lisäksi Easy-tilaus tarjoaa mahdollisuuden osallistua tietotyön tehotreeneihin kouluttajan johdolla.

Lue lisää ja tutustu Sovelto Easyyn >>

SoveltoX

SoveltoX on edX-pohjainen virtuaalioppimisympäristö, jossa tarjoamme paljon eri laajuisia verkkokursseja itseopiskeluun. Osa on esim. suoraan Microsoftin tuottamia kursseja. Tarjolla on paljon myös maksuttomia kursseja, joissa voit aloittaa opiskelun heti. Niihin ilmoittautuminen tapahtuu ”Enroll in…” -painikkeella.

Näin opiskelet SoveltoX:ssä >>

Oppimisympäristö SoveltoX >>

Microsoftin kursseja MOD-ympäristössä

MOC On-Demand (MOD) -kurssien huippuluokan sisällöt tulevat suoraan Microsoftilta. MOD-kurssi on kokoelma laadukkaita videoita, tekstejä, demoja, hands-on labroja ja pikatestestejä. Voit opiskella MOD-kurssilla 90 päivän ajan. Useimmissa tapauksissa suosittelemme valitsemaan MOD+DMOC-vaihtoehdon, jossa MOD-kurssin lisäksi saat saman aiheen DMOC-materiaalin, joka jää käyttöösi e-kirjana senkin jälkeen, kun MOD-kurssin voimassaoloaika on päättynyt.

Kurssitarjonta: MOC On-Demand >>

Digitaidot

Tutustu Digitaidot.fi-sivuilla erilaisiin digitaitoihin haastattelujen ja erilaisten oppimateriaalien muodossa >>


Itseopiskelulla tehokkuutta ja vaikuttavuutta

Monimuotoisesti toteutetut virtuaalioppimisympäristössä itsenäisesti suoritettavat kurssit ovat tehokas, joustava ja vaikuttava tapa hankkia uutta osaamista. Itseopiskelun hyötyjä ovat muun muassa:

  • Kustannustaso: Itseopiskelu on perinteistä luokkakoulutusta edullisempaa
  • Ajankäytön tehostuminen: ”luppoajan” hyödyntäminen opiskeluun
  • Ajan säästäminen: aikaa ei kulu matkoihin ja muuhun luokkakoulutuksen metatyöhön
  • Vireystason huomioiminen: opiskele silloin kun olet tehokas ja vastaanottavainen
  • Vaikuttavuus: laadukkaasti toteutettu itseopiskelu sisältää monimuotoisesti toteutettuja sisältöjä, jotka tukevat opiskelun vaikuttavuutta (mm. video, esitykset, tekstit, harjoitukset, soveltamisvinkit, kyselyt, testit, itsearviot)
  • Skaalautuvuus: koulutukset skaalautuvat suurellekin kohderyhmälle ja mahdollistavat uuden osaamisen kehittämisen nopeasti
  • Tasalaatuisuus: ratkaisuissa opetus jaellaan identtisenä jokaiselle osallistujalle eikä kurssien välistä vaihtelua synny
  • Ekologisuus: vähemmän tarvetta matkustamiselle ja aineiston printtaamiselle pienentävät opiskelusta syntyvää hiilijalanjälkeä

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua oikean kurssin tai koulutuskokonaisuuden löytämisessä? Ota yhteys myyntipalveluumme, niin autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat osaamisen kehittämisen ratkaisut.