Opiskele tehokkaasti — missä vain, milloin vain

Digitalisaatio on tuonut erilaiset päätelaitteet erottamattomaksi osaksi elämäämme ja nopeat datayhteydet kaikkien saataville – ja muuttaneet radikaalisti tapaa, jolla käytämme ja jaamme sisältöjä sekä keskustelemme verkossa. Näin myös digitaalisina ratkaisuina toteutettavat itseopiskelumahdollisuudet ovat entistä helpommin meidän käytettävissämme.

Digitaaliset oppimisratkaisut tarjoavat mahdollisuuden opiskella ja oppia uutta missä vain, milloin vain. Hektisessä työelämässä voi olla hankalaa irrottaa useita päiviä kerrallaan kursseille, joten omaan tahtiin suoritettavat opinnot mahdollistavat tehokkaan ajankäytön ja tarjoilevat laadukkaat eLearning-sisällöt saatavillesi juuri silloin kuin niitä tarvitset ja ehdit hyödyntää: töissä, vapaalla ja vaikka bussia odotellessa.

 

Itseopiskelulla tehokkuutta ja vaikuttavuutta

Monimuotoisesti toteutetut eLearning-kurssit ovat tehokas, joustava ja vaikuttava tapa hankkia uutta osaamista. Itseopiskelun hyötyjä ovat muun muassa:

  • Kustannustaso: Itseopiskelu on perinteistä luokkakoulutusta edullisempaa
  • Ajankäytön tehostuminen: ”luppoajan” hyödyntäminen opiskeluun
  • Ajan säästäminen: aikaa ei kulu matkoihin ja muuhun luokkakoulutuksen metatyöhön
  • Vireystason huomioiminen: opiskele silloin kun olet tehokas ja vastaanottavainen
  • Vaikuttavuus: laadukkaasti toteutettu itseopiskelu sisältää monimuotoisesti toteutettuja sisältöjä, jotka tukevat opiskelun vaikuttavuutta (mm. video, esitykset, tekstit, harjoitukset, soveltamisvinkit, kyselyt, testit, itsearviot)
  • Skaalautuvuus: koulutukset skaalautuvat suurellekin kohderyhmälle ja mahdollistavat uuden osaamisen kehittämisen nopeasti
  • Tasalaatuisuus: ratkaisuissa opetus jaellaan identtisenä jokaiselle osallistujalle eikä kurssien välistä vaihtelua synny
  • Ekologisuus: vähemmän tarvetta matkustamiselle ja aineiston printtaamiselle pienentävät opiskelusta syntyvää hiilijalanjälkeä

 

Soveltolta laaja valikoima itseopiskelukursseja

Sovelto tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman itseopiskelukursseja. Liittyypä tarpeesi digitaaliseen markkinointiin, sovelluskehitykseen, IT-palveluhallintaan ja -johtamiseen tai Microsoftin teknologiaratkaisuihin, toimitamme yhteistyössä kumppaniemme kanssa sinulle juuri oikeat kurssit tarpeisiisi.

Kurssikokonaisuuksien lisäksi valikoimistamme löytyy Sovelton oma digitaalisen oppimisen portaali Sovelto Channel, joka sisältää lyhyiksi oppimisvideoiksi pureskeltuja itseopiskelusisältöjä laaja-alaisesti eri aiheista. Lue lisää ja tutustu Sovelto Channeliin.

Tarvitsetko apua oikean kurssin tai koulutuskokonaisuuden löytämisessä? Ota yhteys myyntipalveluumme, niin autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat osaamisen kehittämisen ratkaisut.