Muuta oppimiskulttuuri

Sovelton jatkuvissa koulutuspalvelussa voit hyödyntää itselleen parhaiten sopivia oppimismuotoja itsenäisesti opiskelleen ja yhteisissä online-opintohetkissä muiden palvelun käyttäjien kanssa.

Sovelto PRO

Sovelto PRO tarjoaa osaamistason nostoa lukuisissa eri teknologioissa – sekä back- että front-endiin. Mukana on teknologioita kuten Azure, AWS, Javascript sekä metodeita Scrumista projektijohtamiseen. 

Sovelto PRO tarjoaa yhdellä kuukausimaksulla perinteisiä kouluttajavetoisia kursseja, kouluttajien vetämiä täsmäkoulutuksia online-toteutuksina, videotallenteita ja yhteisön tuen. Yhteisössä pääset jakamaan ajatuksia muiden oppijoiden ja ennenkaikkea myös kouluttajien kanssa – jatkuva tuki on koko ajan saatavillasi.

PRO-toteutustakuu

PRO-toteutustakuu kouluttajan vetämillä täysimittaisilla kursseilla. Sovelto PRO -tagilla merkityt kurssit toteutetaan varmasti ilmoitettuna ajankohtana PRO-asiakkaille. PROna voit huoletta ilmoittautua mukaan haluamallesi kurssille, ilman epävarmuutta sen peruuntumisesta.

TUTUSTU PALVELUUN

Sovelto Easy

Sovelto Easy on suunniteltu O365 työvälinesovellusten käyttämiseen ja parempaa hyödyntämiseen. Palvelussa voit opiskella lyhyiden (3-4 min) videoiden ja muiden koulutustallenteiden avustuksella sekä osallistua kouluttajajohtoisiin online-opintohetkiin (kesto 1-1,5 h).

Hyödynnä materiaaleja, löydä tietoa ja opiskele silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii ja niin usein kuin haluat yhdellä kuukausimaksulla.   

TUTUSTU PALVELUUN