Muuta oppimiskulttuuri

Sovelton jatkuvissa koulutuspalvelussa voit hyödyntää itselleen parhaiten sopivia oppimismuotoja itsenäisesti opiskelleen ja yhteisissä online-opintohetkissä muiden palvelun käyttäjien kanssa.

Sovelto PRO

Sovelto PRO tarjoaa osaamistason nostoa lukuisissa eri teknologioissa – sekä back- että front-endiin. Mukana on teknologioita kuten Azure, AWS, Javascript sekä metodeita Scrumista projektijohtamiseen. 

Sovelto PRO tarjoaa yhdellä kuukausimaksulla perinteisiä kouluttajavetoisia kursseja, kouluttajien vetämiä täsmäkoulutuksia online-toteutuksina, videotallenteita ja yhteisön tuen. Yhteisössä pääset jakamaan ajatuksia muiden oppijoiden ja ennenkaikkea myös kouluttajien kanssa – jatkuva tuki on koko ajan saatavillasi.

PRO-toteutustakuu

PRO-toteutustakuu kouluttajan vetämillä täysimittaisilla kursseilla. Sovelto PRO -tagilla merkityt kurssit toteutetaan varmasti ilmoitettuna ajankohtana. Voit huoletta ilmoittautua mukaan haluamallesi kurssille, ilman epävarmuutta sen peruuntumisesta.

TUTUSTU PALVELUUN

Sovelto Easy

Sovelto Easy on suunniteltu O365 työvälinesovellusten käyttämiseen ja parempaa hyödyntämiseen. Palvelussa voit opiskella lyhyiden (3-4 min) videoiden ja muiden koulutustallenteiden avustuksella sekä osallistua kouluttajajohtoisiin online-opintohetkiin (kesto 1-1,5 h).

Hyödynnä materiaaleja, löydä tietoa ja opiskele silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii ja niin usein kuin haluat yhdellä kuukausimaksulla.    

TUTUSTU PALVELUUN