Hybrid – Opiskele eri oppimismuotojen tehokkaalla yhdistelmällä

Monissa opiskeluaiheissa tarvitaan eri opiskelumuotojen yhdistelmää. Usein saavutat parhaan oppimistuloksen, kun opiskeluprosessisi on tarpeeksi pitkäkestoinen ja voit koulutuksen aikana soveltaa oppimaasi työssäsi. Sovelto Hybrid -koulutus on monimuotoista opiskelua. Hybrid voi koostua vaikkapa alkutestistä ja esilukemistosta sekä puolen päivän tehokkaista workshopeista kouluttajan johdolla yhdistettynä itsenäiseen etäopiskeluun verkossa.

Katso videolta lyhyt esittely hybridistä tai monimuoto-opiskelusta opintomuotona:

Hybrid-koulutuksissa voi olla myös pitemmälle aikajaksolle jaoteltuna vaikkapa webinaareja, yksittäisiä kurssipäiviä ja niiden välissä käytännönläheisiä harjoitustehtäviä, jotta saisit uudet opit vietyä käytäntöön arjen työhösi. Joskus voidaan pitää aikataulutettuja parin tunnin etäsessioita, joissa pääset kysymään kouluttajalta neuvoa eri tilanteisiin ja vastauksia eteesi tulleisiin kysymyksiin tai epäselviksi jääneisiin yksityiskohtiin.

Itsenäisen oppimisen kanavana toimii yleensä joko SoveltoX (edX-ympäristö), Sovelto Channel tai Sovelto Space, joka on kurssikohtainen vuorovaikutteinen ympäristö.

Tarkoituksemme on eri tavoin pyrkiä varmistamaan, etteivät uudet opit jää vain teoriatasolle tai haihdu muististasi heti, kun koulutus päättyy ja palaat Soveltolta työpaikallesi.

Sovelto hybrid valmennusohjelma ja learning coach »

Sanoma case: Hybridikurssilta vauhtia itseopiskeluun »

Katso kaikki Hybrid-koulutukset »