Opiskele kouluttajan johdolla

Sovelto Intensive -koulutus on täysin kouluttajan johdolla tapahtuvaa opiskelua. Osalle kursseistamme voit osallistua myös oman koneesi äärestä etäyhteydellä verkossa (online). Intensive koulutuksessa voit rauhassa keskittyä opiskeltavaan asiaan. Kouluttaja ohjaa sinua koko koulutuksen ajan ja voit nojata hänen asiantuntemukseensa, jotta sisäistät aiheesta juuri sinulle tärkeimmät sisällöt. Voit sparrailla kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa edistääksesi omaa oppimistasi.

Sovelto Intensive -kurssille osallistuminen luokassa

Toimipisteemme ja koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Messukeskuksessa. Osallistujainfo kurssipäivälle >>

Sovelto Intensive -kurssille osallistuminen virtuaalisesti

Sovelto tarjoaa nyt myös mahdollisuuden osallistua koulutuksiin Sovelton virtuaaliympäristössä. Olet läsnä koulutuksessa avatar-hahmona, etänä mutta kuitenkin täysin läsnä.

Lue lisää virtuaalikoulutuksista ja niiden mahdollisuuksista »

Sovelto Intensive -kurssille osallistuminen online

Jos matkustaminen Helsinkiin ei ole mahdollista, online-kurssi on hyvä vaihtoehto. Silloin osallistut luokkakurssille etäyhteydellä verkossa. Näet kunkin kurssin kohdalla sijainnin, joista yksi mahdollinen on online. Voit myös suodattaa kurssit tällä hakuehdolla. Online-kurssit sisältävät samat “hands on” -harjoitukset kuin luokkamuotoiset kurssitkin. Näiden tekemiseen saat ohjaajan tuen myös osallistuessasi verkon välityksellä.

Opiskelu etänä on myös vuorovaikutteista – voit saada näkemyksiä ratkaisujen toimivuudesta ja parhaista käytännöistä ohjaajan lisäksi myös muilta osallistujilta. Opiskelurauha säilyy, kun suunnittelet opiskelupaikkasi ja -aikasi etukäteen. Online-kurssiinkin on keskityttävä — pakko on paras muusa tässäkin.

Online-kurssille voit osallistua lähes mistä tahansa, kuten oheiselta videolta huomaat:


Attend from Anywhere

Attend from Anywhere -kursseihin osallistut omalta tietokoneeltasi työpaikalta tai kotoa GoToMeeting-etäyhteysjärjestelmällä. Kurssi pidetään Britanniassa tiettynä päivänä ja kellonaikana. Aikaeron ansiosta ehdit tarvittaessa tehdä aamulla pari tuntia muita töitä, sillä kurssit alkavat yleensä klo 11 tai 11.30 Suomen aikaa. Pääset osallistumaan oikeaan luokkakurssiin muiden oppilaiden kanssa, mutta säästät matka- ja majoituskulut. Kurssien opetus ja materiaalit ovat englanniksi. Kurssitarjonta: Attend from Anywhere >>