Sovelto Interval

 Opiskele sopivissa paloissa ja turvallisesti etänä
Interval yhdistää työn ja opiskelun

Asiantuntijan työ on hektistä siirtymistä projektista toiseen ja usein uuden oppiminen työn ohessa on haasteellista. Tätä varten kehitimme uuden tavan oppia – Interval-koulutuksen. 

Olemme jakaneet perinteisen koulutuksen puolen päivän mittaisiin valmennussessioihin, joita on  enintään kaksi kertaa viikossa. Luonnollisesti etänä, jotta opiskelun sovittaminen työpäivään onnistuu helposti. 

Sinä päätät miten haluat opiskella – valitse perinteinen tai Interval-koulutus. Tässä vaiheessa tarjoamme Interval-mahdollisuutta Azure-koulutuksissamme. 

Mitä on Interval-koulutus?

Olemme jakaneet sertifiointiin tähtäävän koulutuksen useampaan pienempään palaan – opit tehokkaasti ja aikaa jää myös muuhun!

Kenelle Interval-koulutus on tarkoitettu?

Asiantuntijat ovat keskeisessä roolissa organisaatioiden uudistushankkeissa – teknlogiaintensiivisyys draivaa muutosta kaikkialla käsittämättömällä nopeudella. Onnistuminen edellyttää osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja uudistamista.
Kurssi vuodessa mind-set ei riitä tämän päivän asiantuntijalle. Nopeus ja jatkuva oppiminen ovat muutoksen kulmakiviä.
Interval-koulutus auttaa sinua sovittamaan koulutuksen ja työn yhteen.

Miten Interval-koulutus toimii?

Intervalin avulla voit yhdistää oppimisen arkeesi samalla kun huolehdit vastuullasi olevista työtehtävistä.
Interval on esimerkiksi neljän päivän koulutuskokonaisuus jaettuna puolen päivän valmennussessioihin yhdessä kouluttajan kanssa – enintään kaksi kertaa viikossa.
Sen sijaan, että istut neljä peräkkäistä päivää luokassa opiskelemassa, opiskelet vastaavan kokonaisuuden kolmen tai neljän viikon aikana erillisissä puolen päivän valmennuksissa. Kokonaiskesto ja sessioiden määrä vaihtelee opiskeltavan aiheen mukaan, olet kuitenkin aina valmis kuukaudessa.
Saat koulutuksista myös tallenteet käytöösi ja voit palata niihin haluamanasi aikana. Interval on siis tehokasta opiskelua pienissä paloissa. Oppimistulokset paranevat ja sinulla on aikaa myös varsinaisiin työtehtäviisi opiskelun aikana.

Fundamentals-koulutukset

Aloita muutos tänään – ota haltuusi Microsoftin kaikki kolme pilveä. Fundamentals koulutuksissa ei ole esitietovaatimuksia. Ne on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoftin keskeisistä palveluista. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan. 

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals
DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals
AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals
MS-900 Microsoft 365 Fundamentals
PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals
 

Näissä kursseissa tarjoamme Interval-mahdollisuutta

Valitse kurssi ja sinulle sopivin toteutustapa – perinteinen tai Interval.
SQL Serverin hallinta Azuressa! Tällä kurssilla opit nopeasti SQL Serverin hallinnan, käytön ja optimoinnin perusteet Azuressa, sekä IaaS (virtuaalikone) että PaaS (palvelu) -ympäristöissä.
Tässä koulutuksessa opit Power BI:n käytön 13 moduulin avulla alusta loppuun saakka.
Ota DevOps syvällisesti haltuun - teoriassa ja käytännössä. Tässä koulutuksessa käsitellään sekä teoria että konkreettisesti rakennetaan toimiva DevOps prosessi. Kurssi valmentaa sinut testiin Exam AZ-400: Microsoft Azure DevOps Solutions.
-
PRO-käyttäjille 0 €
Sovelton Azure IoT Developer -kurssilla opit luomaan, määrittämään ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja Azuressa.
Opi kuinka teet modernia koneoppimista Azuressa Machine Learning Designerilla (ilman koodia) ja Jupyter Notebookeilla!
Kurssi on suunniteltu sovellusarkkitehdeille ja IT-osaajille, joka haluavat syventää Azure-osaamistaan ja ymmärtää laajemmin sen mahdollisuuksia. Kurssin jälkeen sinulla on laaja ymmärrys, mitä Microsoft Azure tarjoaa mm. sovellusten arkkitehtuurin, identiteetin hallinnan ja Azure-järjestelmien hallinnan kannalta.
Kuinka varmistat, että ylläpitämäsi Azure-ympäristö on tietoturvallinen? Entä millä toiminnoilla vastaat erilaisiin haasteisiin ja kuinka kyseiset toiminnot kannattaa toteuttaa? Tällä kurssilla opit juuri ne asiat: kuinka varmistat Azuren tietoturvan ja mitkä ovat oikeat toiminnot, joilla vastata erilaisiin tietoturva haasteisiin. Tervetuloa kurssille! "Erittäin hyvä kouluttaja, osaa kertoa asioita selkeällä tavalla. Myös jakaa lisäkurssimateriaaleja kurssilaisille, jotta voi jatkaa itseopiskelua aiheeseen. Kiitos Mika! Paljon toit uusia asioita kurssisisältöön lisää!” - Antti Silvola
Ota haltuun Azure sovelluskehitys! Kurssilla opit, mitä sovelluskehittäjän tulisi tietää Azuresta ja sovelluskehityksestä Azuren päälle. Kurssi valmentaa myös Azure Developer Associate -sertifiointiin. "Koulutus oli hyvä. Saatiin myös hyvä opastus/paketti sertiä varten." -Raija Salonen
Tämä kurssi on jatkoa kurssille DP-200T01 Implementing an Azure Data Solution. Tässä kurssissa opit suunnittelemaan Azure Data Platform -alustan palveluita.
-
PRO-käyttäjille 0 €
Nyt on aika päivittää Azure Data Engineering -osaaminen. Kaikki tärkeimmät tavat tallettaa, käsitellä ja anlysoida Big dataa Azuressa: Databricks, Data Lake, Data Factory, CosmosDB ja paljon muuta. Kurssin hintaan sisältyy 12kk jäsenyys Sovelto PROSkills -palveluun, jolla pidät yllä ja kehität jatkuvasti teknologiaosaamistasi.
Suosittu
Alkaa pian
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Ethän jätä infra-osaamistasi konesaliin - olisiko aika päivittää infra-osaamisesi Azureen? Tällä intensiivisellä kurssilla teet sen tehokkaasti. Azure administrator -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. "Sisältö esimerkkeineen kattava ja vetäjän asiantuntemus erinomainen." -Petri Kukko
Mistä tunnistan koulutukset, joissa on Interval-mahdollisuus?
Kaikki Interval-toteutustavan sisältävät kurssimme tunnistat heisesta logosta. 

Valitse kurssin ajankohdasta itsellesi sopiva toteutusaika ja näet tarkemmat kurssipäivät ja ajankohdat eriteltynä myös Interval-toteutusten osalta. Ilmoittaudu normaalisti mukaan ja saat meiltä kutsut jokaiseen koulutustapahtumaan myös erikseen. 


Tervetuloa mukaan oppimaan uudella tavalla – tehokkaasti työn ohessa

MeasureUP! -harjoitustesti sisältyy Azure-kursseihin!

Haluamme auttaa sinua onnistumaan sertifoinnissasi. Tästä syystä tarjoamme maksutta virallisen MeasureUP! -harjoitustestin kaikkiin Sovelton Azure-kursseihin. Etusi arvo on jopa 110€.

Vie tiimisi osaaminen uudelle tasolle

Kysy tarjous koko tiimillesi tai Teille räätälöity koulutuskokonaisuus. Saat koulutusehdotuksemme vaivattomasti ja nopeasti
täyttämällä alustavat tiedot koulutustarpeistasi.