Virtuaalioppiminen (VR/Virtual Reality)

Sovelto tarjoaa nyt mahdollisuuden osallistua koulutuksiin myös täysin virtuaalimaailmassa. Vaikka kyseessä onkin uusi teknologia on sen hyödyntämisessä useita kiistattomia etuja.

  • Virtuaalitilassa oppimiskokemus on erittäin intensiivinen ja useiden tutkimustenkin mukaan oppimistulokset ovat parempia.

  • Virtuaaliopiskelu vapauttaa osallistujat aidosti ajasta ja paikasta. Säästät matkustamiseen käytetyn ajan ja kustannukset. Lisäksi pienennät tältä osin myös hiilijalanjälkeä.

Lisäksi virtuaaliopiskelu on hauskaa. Olet aidosti läsnä muiden opiskelijoiden kanssa ja voitte hyödyntää erilaisia virtuaalitilan mahdollisuuksia, jotka eivät muuten ole mahdollisia.

”Virtuaalioppiminen mahdollistaa paremmat oppimistulokset”

Voit esimerkiksi pitää kokouksen tunturin laella jätkänkynttilän ääressä ja samalla pitää esitystä ja kirjata asioita post-it -lapuille kaikkien nähtäväksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. 

Liity mukaan edelläkävijöihin ja lähde mukaan intensiiviseen oppimiskokemukseen – katso mistä on kyse.

Scrum tutuksi -virtuaalikoulutus

Ota Scrum ja virtuaalitilat haltuusi kahden aamupäivän aikana

Virtuaalisuuden workshop

Ota uusi tapa oppia köyttöön organisaatiossasi.

Yhteistyökumppanimme virtuaalikoulutuksissa

Glue Collaboration tuottaa käytössämme olevat virtuaalitilat ja tekniikan virtuaalikoulutuksen takana.

Telia Finland tarjoaa helpon mahdollisuuden hankkia virtuaalilasit palvelulaitteina, jolloin et tarvitse investointeja etukäteen, vaan maksat laitteiden käytöstä kuukausittain.