Sovelto virtuaalikoulutus

 VR / Virtual Reality – Koe uusi tapa oppia 
Virtuaali-
oppiminen on tehokasta

Sovelto tarjoaa nyt mahdollisuuden osallistua koulutuksiin myös virtuaalimaailmassa. Tämä uusi teknologia tarjoaa  useita kiistattomia etuja – opit paremmin ja lisäksi säästät aikaa sekä matkustamisen kustannukset.

Lisäksi virtuaaliopiskelu on hauskaa. Olet aidosti läsnä muiden osallistujien kanssa ja voitte hyödyntää kaikkia virtuaalitilan mahdollisuuksia – olla kokonaan irti fyysisen maailman rajoitteista. 

Ota edelläkävijän hyödyt haltuusi

Liity mukaan edelläkävijöihin ja ota virtuaalisuuden tuomat hyödyt koulutuksissa käyttöösi heti. Oppijana pääset kokemaan jotain aivan uutta. Jos koulutat itse – Sovelto voi esitellä sinulle virtuaalisuuden kaikki hyödyt ilman omia laiteinvestointeja.  

WHAT – A VR SAUNA?

Jump into the immersion of VR learning and enjoy refreshments with fellow aficionados during Slush 2019. Book your time slot now, this exclusive sauna experience hosts limited spots for the bravest of Slush goers.
PS. No sweat – This is a digi-sauna, not a “hikisauna”.

Virtuaalioppiminen mahdollistaa paremmat oppimistulokset

Virtuaaliopiskelu vapauttaa osallistujat aidosti tilasta ja paikasta. Opiskelun intensiivisyys parantaa oppimistuloksia ja opitun muistamista. Säästät myös matkustamiseen käytetyn ajan ja kustannukset. Lisäksi pienennät tältä osin myös hiilijalanjälkeä.

Scrum tutuksi -virtuaalikoulutus

Ota Scrum haltuusi kahden aamupäivän aikana. 

Virtuaalisuuden mahdollisuudet -workshop

 Me näytämme mahdollisuudet – ilman laiteinvestointeja.

Tutustu myös VR/AR -palveluhankkeeseemme

Virtuaalilasien ja laajennetun todellisuuden lasien käytön arvioidaan kasvavan sadan miljardin euron markkinaksi 2020-luvun alussa. Asennuksen ja kunnossapidon sovellusten uskotaan olevan VR/AR-lasien tärkeimpien käyttöalueiden joukossa.

Ota virtuaalisuuden hyödyt käyttöön oppimisessa

Virtuaalikoulutuksia tulee tarjontaamme lisää lähiaikoina – voit myös ehdottaa mitä sinä haluaisit oppia virtuaaliympäristössä.

Ketteryys on tapa ajatella, tapa suhtautua tekemiseen ja odottamattomaan, ei mikään metodi tai tiettyjen toimintojen mekaanista suorittamista. Osallistu mukavasti vaikka kotoasi mutta läsnä virtuaaliympäristössä!