Sovelto vuoden 2020 koulutuskumppani

Microsoft palkitsee vuosittain menestyneitä kumppaneitaan 
Sovelto ja LLPA on Microsoftin vuoden koulutuskumppani

Sovelto ja LLPA-yhteisö (The Leading Learning Partners Association), valittiin Microsoftin vuoden 2020 koulutuskumppaniksi.

Microsoft palkitsee vuosittain Suomessa sekä maailmanlaajuisesti kumppaneitaan innovoinnista, digitalisaation edistämisestä ja erinomaisista asiakkaille tuotetuista teknologiaratkaisuista. 

Valintaraadin perustelu Vuoden koulutuskumppani -valinnalle

Asiakkaiden ja kumppaneiden kouluttaminen on ollut yksi Microsoftin prioriteeteistä. Kolmessakymmenessäkahdessa maassa toimiva koulutuskumppaneiden yhteisö The Leading Learning Partners Association (the LLPA) on toiminut uskomattomalla energialla ja ammattitaidolla pilvikyvykkyyksien kasvattamisen hyväksi koko asiakas- ja kumppanikentässämme kouluttaen yli satatuhatta yksilöä Azure-osaajiksi viime fiskaalilla, näistä yli kolmetuhatta Suomessa. 

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Sovelton kanssa, sillä heillä on aktiivinen ja kokonaisvaltainen osaaminen siitä, mitä pilvikyvykkyyksien hankkiminen ja jatkuvan oppimisen kulttuuri vaatii!

Teknologiakumppanit saavat tunnustusta digitalisaation edistämisestä suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa

Microsoft palkitsee vuosittain Suomessa sekä maailmanlaajuisesti kumppaneitaan innovoinnista, digitalisaation edistämisestä ja erinomaisista asiakkaille tuotetuista teknologiaratkaisuista. Vahvasti kumppanivetoisena yrityksenä Microsoft tekee Suomessa yhteistyötä noin 2 000 teknologiakumppaninsa ja näiden 40 000 teknologia-asiantuntijan kanssa.

”Erityisesti tässä koronapandemian aiheuttamassa taloudellisessa tilanteessa yritysten on tärkeä löytää uusia tapoja hyödyntää teknologiaa kasvun, tehokkuuden, palvelukehityksen, asiakaskokemuksen ja yhteistyön edistämiseksi. Samalla yritysten pitää kehittää osaamistaan ja löytää itselleen oikeat teknologiakumppanit saadakseen teknologiasta suurimmat hyödyt. Suomessa on valtava joukko taitavia, innovatiivisia ja asiakaslähtöisiä teknologiayrityksiä tätä varten”, sanoo Microsoft Oy:n kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja Katarina Engblom.

Katso kaikki palkitut vuonna 2020 (in English) »

Ota Azure haltuun ja sertifioidu osaajaksi!

Varmista osaamisesi ja paikkasi Vuoden koulutuskumppanin pian alkavilla Azure-koulutuksilla. Valitse itsellesi sopiva koulutus alta ja tule mukaan ennen kuin paikat täyttyvät.
Sovelto PRO
Suosittu

AZ-303 Microsoft Azure Architect Technologies

Sovellusarkkitehti ja IT-osaaja, joka haluat syventää Azure-osaamistasi. Tämä kurssi on laaja katsaus kaikkeen siihen, mitä Microsoft Azure tarjoaa - niin sovellusten arkkitehtuurin, identiteetin hallinnan kuin Azure-järjestelmien hallinnankin kannalta.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
06.10. – 20.11.
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive
Hinta
3000 €
Sovelto PRO
Suosittu

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Kuinka varmistat, että ylläpitämäsi Azure-ympäristö on tietoturvallinen? Entä millä toiminnoilla vastaat erilaisiin haasteisiin ja kuinka kyseiset toiminnot kannattaa toteuttaa?
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
19.10. – 22.10.
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive
Hinta
3000 €
Sovelto PRO
Suosittu
Alkaa pian

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

Ethän jätä infra-osaamistasi konesaliin - olisiko aika päivittää infra-osaamisesi Azureen? Tällä intensiivisellä nelipäiväisellä kurssilla teet sen tehokkaasti. Azure administrator -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. 
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
05.10. – 08.10.
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive
Hinta
3000 €
Sovelto PRO
Suosittu

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Opi päivässä pilvipalveluiden perusteet ja Microsoft Azure -pilvipalvelun peruspilarit. Tämä koulutus sopii hyvin perustiedoiksi myös liiketoimintavastuullisille, joiden organisaatio hyödyntää pilvipalveluita.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
04.11.
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive
Hinta
900 €

Tarvitsetko apua oppimisen johtamiseen organisaatiossasi?

Muutoksen vauhti on kasvamassa edelleen. Uusia taitoja tarvitaan nopeammin ja laajemmin. Oppimisen johtaminen mahdollistaa nopeat tulokset.

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten varmistamme osaamisen kehittämisloikan juuri sinun organisaatiossasi.

Mikä LLPA on?

Sovelto on jäsenenä osaavien koulutusyritysten kansainvälisessä Leading Learning Partners Association -verkostossa (LLPA), jossa on jäsenenä kaikkiaan 32 alansa johtvaa koulutustoimijaa eri maissa. LLPA toimii Euroopan lisäksi, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Aasiassa. Yhdessä koulutamme yli 500.000 henkilöä vuosittain.

Leading Learning Partners Association »

LLPA logo