Järjestelyt ja kurssipäivän aikataulu

Toimipisteemme ja koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Messukeskuksessa sekä Tampereen Yliopistonrinteen Technopoliksessa.

Katso tarkemmat yhteystiedot sekä kulku- ja pysäköintiohjeet 

 

Päivän kulku

Koulutuspäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 – 16.30. Aamulla asiakaspalvelijamme ohjaa sinut oikeaan luokkaan vastaanotosta.

Aamiainen

Aamupala tarjoillaan klo 8.15 – 9.00 Sovelton aulassa ja Tampereen Technopoliksessa.

Lounas

Lounastaukoon on varattu yleensä noin tunti aikaa. Lounastaukoa vietetään Pasilassa porrastetusti klo 11.00 – 12.00 alkaen Messukeskuksen ravintolassa ja Tampereella Technopoliksen ravintolassa klo 11.00 – 12.00 alkaen.

Iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahvitauko kestää noin 15 minuuttia aikavälillä 14.15 – 15.00.

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@sovelto.fi.

Kurssipalautteet

Kurssin päätteeksi toivomme, että annat palautetta kurssikokemuksestasi. Saat kouluttajalta tarkemmat ohjeet ja salasanan, jolla pääset syöttämään palautteesi joko omalla nimelläsi tai nimettömänä. Sovelton tiloissa pääset valitsemaan oman koulutuksesi tämän linkin takana olevalta listalta.

Linkki palautejärjestelmään >> 

Jos et anna palautetta koulutuksen päätteeksi, lähetämme sinulle muistutuksen ja linkin sähköpostiisi. Arvostamme kaikkea annettua palautetta ja yleensä tuore palaute on paras palaute.

Langaton verkko käytettävissäsi

Toimitiloissamme sekä Pasilassa että Tampereella käytettävissäsi on langaton vierailijaverkko. Tavoitteenamme on verkon avulla varmistaa sujuvat yhteydet ulkomaailmaan taukojenkin aikana. Voit halutessasi ottaa kurssille mukaan langattomalla verkkokortilla varustetun kannettavan tai muun päätelaitteen.

Langaton verkko tukee 802.11b- ja 802.11g-standardeja. Liikennöinti verkosta ulos on mahdollista yleisimmin käytössä olevilla protokollilla (esim. HTTP, HTTPS, IMAP/S, POP/S sekä NNTP), myös useimmat käytössä olevat VPN-protokollat toimivat.

Lisätietoa verkon käytöstä saat kouluttajalta.

 

Peruminen

Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen tai tapahtumaan, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautunut jättää kokonaan saapumatta ilman perumisilmoitusta, veloitamme koko hinnan.

Sairastapauksissa laskutamme hinnan alkuperäisen koulutuksen yhteydessä ja ilmoittautunut voi osallistua seuraavaan toteutukseen ilman lisäkuluja. Siirto edellyttää lääkärintodistusta.

Huom! Microsoftin ja VMwaren virallisilla materiaaleilla pidettävillä kursseilla osallistujamuutoksesta veloitetaan ylimääräisenä kuluna uuden materiaalin hinta. (Kursseilla käytetään sähköistä materiaalia, jota ei saa siirrettyä toisen henkilön nimelle, mikäli alkuperäinen osallistuja on jo ehtinyt materiaalin itselleen aktivoida.)

Pidätämme oikeuden julkisten koulutusten ja tapahtumien aikataulumuutoksiin sekä perumisiin. Emme vastaa aikataulumuutosten tai perumisten aiheuttamista välillisistä kustannuksista, kuten matka- ja majoituskustannuksista.

 

Tervetuloa oppimaan, nauttimaan ja viihtymään!