OSALLISTUJAN INFO

Tervetuloa oppimaan etänä!

Meillä panostetaan etänä oppimiseen. Tarjoamme parhaan koulutuskokemuksen verkossa. Välitämme aidosti siitä, että sinä opit ja voit viedä oppisi käytäntöön. Se vaatii aikaa, siksi panostamme jatkuvaan oppimiseen. Yksittäiset kurssipäivät kerran vuodesa ovat historiaa. 
Etäosallistujan muistilista:
  1. Tarkista muutamaa päivää ennen, onko kouluttaja pyytänyt sinua vastaamaan kyselyyn, lataamaan materiaalin tms., ja että olet saanut osallistumislinkin.
  2. Saat matka-ajan omaa käyttöösi, mutta varaa kuitenkin noin 10 min aikaa ennen koulutuksen alkua valmistautumiseen. 
  3. Varaa itsellesi mahdollisimman rauhallinen tila. 
  4. Ota käyttöösi kaksi näyttöä, jos mahdollista. Se helpottaa opiskelua. 
  5. Muista hiljentää mikkisi, kun koulutus on käynnissä.
  6. Myös etäkoulutuksessa saa, ja on oikein suotavaa, kysyä kouluttajalta! Tee se kouluttajan ohjeiden mukaan, niin kaikilla on miellyttävä oppimishetki.
  7. Venyttelyt tauoilla, ravitseva, kevyt lounas sekä terveelliset välipalat – Niillä on suora yhteys jaksamiseesi ja oppimiskykyysi, joten pakko muistuttaa niistä tässäkin yhteydessä.
  8. Muista, että oppimista ja tiedon omaksumista on ylläpidettävä kouluttajajohtoisen session jälkeen. Siksi saat käyttöösi Sovelton jatkuvan oppimisen palvelun, jossa voit jatkaa opiskelua, kysyä kouluttajalta myös jälkikäteen ja saada tarvittaessa ohjausta Learning Coachilta.
  9. Jatka oppimistasi ja hyödynnä saamasi pääsy jatkuvaan oppimisen palveluun koko vuoden ajan.
  10. Olemme Soveltolla apunasi kaikissa oppimiseen liittyvissä haasteissa ja iloitsemassa suoritetuista sertifikaateista!    
Ota yhteyttä!
Onko koulutuksen osallistumislinkki hukassa? Tarvitsetko sinä tai tiimisi ohjausta opintopolkusi suunnitteluun? 

Sähköposti asiakaspalvelu@eduhouse.fi

Palautteet

Toivomme, että kurssin päätteeksi annat palautetta kokemuksestasi. Koulutusjakson päättyessä lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jonka kautta pääset syöttämään palautteesi. Arvostamme kaikkea annettua palautetta ja yleensä tuore palaute on paras palaute.

Osallistujamuutokset ja peruminen

Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen tai tapahtumaan, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö.

Huom! Microsoftin tai VMwaren virallisilla materiaaleilla pidettävillä kursseilla osallistujamuutoksesta veloitetaan ylimääräisenä kuluna uuden materiaalin hinta. (Kursseilla käytetään sähköistä materiaalia, jota ei saa siirrettyä toisen henkilön nimelle, mikäli alkuperäinen osallistuja on jo ehtinyt materiaalin itselleen aktivoida.)

Ilmoittautumisen voi perua tai siirtää maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen veloitamme 100 % koulutuksen hinnasta.

Sairastapauksissa laskutamme hinnan alkuperäisen koulutuksen yhteydessä ja ilmoittautunut saa mahdollisuuden osallistua seuraavaan toteutukseen ilman lisäkuluja. Siirto edellyttää lääkärintodistusta. Emme tallenna sähköpostitse saamiamme lääkärintodistuksia mihinkään, vaan verifioituamme poistamme ne välittömästi.

Pidätämme oikeuden julkisten koulutusten ja tapahtumien aikataulumuutoksiin sekä perumisiin. Emme vastaa aikataulumuutosten tai perumisten aiheuttamista välillisistä kustannuksista, kuten matka- ja majoituskustannuksista. Yleiset perumisehdot eivät koske kampanjaosallistumisia

.