Järjestelyt ja kurssipäivän aikataulu

Toimipisteemme ja koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa Messukeskuksessa.

Katso tarkemmat yhteystiedot sekä kulku- ja pysäköintiohjeet »


Päivän kulku

Koulutuspäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 – 16.30. Aamulla asiakaspalvelijamme ohjaa sinut oikeaan luokkaan vastaanotosta.

Aamiainen

Aamupala tarjoillaan klo 8.15 – 9.00 Sovelton aulassa.

Lounas

Lounastaukoon on varattu yleensä noin tunti aikaa. Lounastaukoa vietetään Pasilassa porrastetusti klo 11.00 – 12.00 alkaen Messukeskuksen ravintolassa.

Iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahvitauko kestää noin 15 minuuttia aikavälillä 14.00 – 14.45.

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@sovelto.fi.

Kurssipalautteet

Toivomme, että kurssin päätteeksi annat palautetta kokemuksestasi. Koulutusjakson päättyessä lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jonka kautta pääset syöttämään palautteesi. Arvostamme kaikkea annettua palautetta ja yleensä tuore palaute on paras palaute.


Langaton verkko käytettävissäsi

Toimitiloissamme Pasilassa käytettävissäsi on langaton vierailijaverkko. Tavoitteenamme on verkon avulla varmistaa sujuvat yhteydet ulkomaailmaan taukojenkin aikana. Voit halutessasi ottaa kurssille mukaan langattomalla verkkokortilla varustetun kannettavan tai muun päätelaitteen.

Langaton verkko tukee 802.11b- ja 802.11g-standardeja. Liikennöinti verkosta ulos on mahdollista yleisimmin käytössä olevilla protokollilla (esim. HTTP, HTTPS, IMAP/S, POP/S sekä NNTP), myös useimmat käytössä olevat VPN-protokollat toimivat.

Lisätietoa verkon käytöstä saat kouluttajalta.


Osallistujamuutokset ja peruminen

Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen tai tapahtumaan, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö.

Huom! Microsoftin tai VMwaren virallisilla materiaaleilla pidettävillä kursseilla osallistujamuutoksesta veloitetaan ylimääräisenä kuluna uuden materiaalin hinta. (Kursseilla käytetään sähköistä materiaalia, jota ei saa siirrettyä toisen henkilön nimelle, mikäli alkuperäinen osallistuja on jo ehtinyt materiaalin itselleen aktivoida.)

Ilmoittautumisen voi perua tai siirtää maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen veloitamme 100 % koulutuksen hinnasta.

Sairastapauksissa laskutamme hinnan alkuperäisen koulutuksen yhteydessä ja ilmoittautunut saa mahdollisuuden osallistua seuraavaan toteutukseen ilman lisäkuluja. Siirto edellyttää lääkärintodistusta. Emme tallenna sähköpostitse saamiamme lääkärintodistuksia mihinkään, vaan verifioituamme poistamme ne välittömästi.

Pidätämme oikeuden julkisten koulutusten ja tapahtumien aikataulumuutoksiin sekä perumisiin. Emme vastaa aikataulumuutosten tai perumisten aiheuttamista välillisistä kustannuksista, kuten matka- ja majoituskustannuksista. Yleiset perumisehdot eivät koske kampanjaosallistumisia.

Tervetuloa oppimaan, nauttimaan ja viihtymään!