Sertifioinnit Sovelton testikeskuksessa

Osoita osaamisesi sertifioitumalla. Sovelton testikeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa eri sertifiointeja. Sovelto on valtuutettu Pearson VUE-, Red Hat- ja PSI (AWS) -testikeskus. Meillä voi suorittaa testejä näiden kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Citrix, Cisco, EPI, Linux, IBM, Oracle, Red Hat, Vmware, Adobe ja Amazon.

Yksi tai useampi testi muodostaa yhdessä tietyn tason sertifioinnin. Suorittamalla testit osoitat tietyn osaamistason vastaavissa tuotteissa ja/tai tekniikoissa. Saavutetusta tasosta on hyötyä sekä yritykselle, yrityksen sidosryhmille että tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Soveltossa on testeille varattu erillinen luokka, jossa koneet ovat testintarjoajien vaatimusten mukaisia. Testikeskuksen aulassa voit istahtaa ja nauttia virvokkeita testin alkua odotellessasi.

Sovelton testikeskus – Sertifioinnit

Aukioloajat

Kesäaukioloaika
Testikeskuksemme on avoinna 20.6.2019 asti ja kesätauon jälkeen testikeskus on auki jälleen 2.8.2019.

Pearson VUE -testejä voi suorittaa tiistaisin ja perjantaisin. Ryhmät aloittavat klo 10.00 ja 13.00. Varaa aika ja ilmoittaudu suoraan Soveltoon testit@sovelto.fi

Red Hat -testejä voi suorittaa maanantaisin klo 12.00-16.00 ja tiistaisin klo 10.00-16.00. Testi varataan ja maksetaan Red Hat -sivuston kautta tästä linkistä. Valitse maa, alue ja testin tunnus, esimerkiksi RHCSA-testi on EX200K (Huomaa K-kirjain!). Muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin sekä ajanvarausohjeet. Testiin tullessasi ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus, se tarkistetaan ennen testiin menoa.

Testikeskus uudet ajat

Testiajan varaaminen

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Tiedustele vapaita testiaikoja ja hintoja sekä ilmoittaudu testiin:

sähköpostilla: testit@sovelto.fi tai
puhelimitse +358 40 848 7898

Kerro ilmoittautuessasi:
 • testin numero ja nimi
 • omat yhteystietosi ja laskutusosoite
 • ID-numerosi, jos olet aiemmin suorittanut testejä ja saanut henkilökohtaisen tunnisteen. Huomaa, että Microsoftin testejä varten sinun täytyy ensimmäisellä kerralla käydä rekisteröitymässä Microsoftin sivuilla, jotta saat tuon ID-koodin.
Me puolestamme:
 • varaamme sinulle testiajan
 • tilaamme testin sinulle valmiiksi
 • otamme sinut vastaan ja autamme eteenpäin.

Sinun tarvitsee vain tulla paikalle!

Voucherilla maksetuista testeistä veloitamme 65 € hallinnointikuluja. Voucherin numero tulee antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

testcenter

Microsoft Replay -paketit

Aiotko suorittaa Microsoftin testejä? Haluatko eroon pahimmasta jännityksestä ja läpäisypaineesta? Suosittelemme sinulle Replay -paketteja. Mikäli et onnistu ensimmäisellä kerralla pääsemään läpi, voit tulla kahteen uusintayritykseen ilman erillistä veloitusta. Halutessasi voit ottaa pakettiin mukaan vielä harjoitustestin, jonka kysymykset muistuttavat varsinaisen testin kysymyksiä. Näin saat hyvän tuntuman siihen, mitä testissä vaaditaan.

Tarjolla on kaksi pakettia: harjoitustestillä ja ilman. Testivoucherit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Harjoitustesti on käytössäsi 30 vrk rekisteröinnistä.

Replay -pakettien tarjous on voimassa toistaiseksi.

Replay 280 €

Pakettiin sisältyy

 • Testi
 • 2 uusintayritystä
 • Hallinnointikulut

 

Certification-exam-with-two-retakes-ask-for-practice-test

Replay + harjoitustesti 320 €

Pakettiin sisältyy

 • Harjoitustesti
 • Testi
 • 2 uusintayritystä
 • Hallinnointikulut

Kysy harjoitustestin saatavuudesta testit@sovelto.fi / +358 40 848 7898.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa Replay -paketti

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Replay-tuotteista ja tilaa omasi:

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.