Sertifioinnit ja testit Sovelton virallisessa Testikeskuksessa

Osoita osaamisesi sertifioitumalla. Todenna tieto- ja taitotasosi testejä suorittamalla. 

Sovelton virallinen, valtuutettu Testikeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa lukuisia eri testejä ja sertifiointeja. Sovelto Testikeskus on virallinen Pearson VUE- ja Red Hat- testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä näiden kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Amazon, Cisco, Citrix, EPI, Fortinet, HPE, IBM, Linux, Oracle, Red Hat, Vmware ja monet muut. Yhteensä päämiehiä on useita kymmeniä. 

Yksi tai useampi testi muodostaa tietyn tason sertifioinnin. Suorittamalla testejä ja sertifioitumalla osoitat osaamistasosi kyseisissä tuotteissa ja tekniikoissa. Saavutetusta tasosta on hyötyä niin yritykselle, yrityksen sidosryhmille kuin tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen. Sertifioituminen tuo selkeää kilpailuetua. 

Sovelto Testikeskuksessa testiympäristö on testintarjoajien vaatimusten mukainen. Testit suoritetaan testikeskuksen työasemilla testitilanteeseen optimoidussa, rauhallisessa ympäristössä, jossa voit keskittyä täydellisesti omaan suoritukseesi. Ennen testisi alkamista voit istahtaa alas viihtyisissä odotustiloissamme virvokkeita nauttien.

Aukioloajat

Pearson VUE:n tarjonnassa olevia testejä (mm. Microsoft, Amazon, Cisco ym.) voit suorittaa testikeskuksessamme tiistaisin ja perjantaisin klo 10:00 ja 13:00. Kysy testiaikaa ja ilmoittaudu suoraan Sovelton Testikeskukseen: testit@sovelto.fi

Red Hat -testejä voit suorittaa kaikkina arkipäivinä. Huomioi, että Red Hat -testi varataan ja maksetaan suoraan Red Hat -sivuston kautta tästä linkistä. Valitse maa, alue ja testin tunnus, esimerkiksi RHCSA-testi on EX200K (Huomaa K-kirjain!). Muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin sekä ajanvarausohjeet. 

Testiajan varaaminen

Testikeskuksemme henkilöstö auttaa kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Tiedustele vapaita testiaikoja sekä ilmoittaudu testiin sähköpostilla: testit@sovelto.fi.

Kerro ilmoittautuessasi:
 • testitarjoajan nimi (esim. Microsoft, Cisco jne.), testin numero ja testin koko nimi
 • omat yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelin) sekä laskutusosoite
 • ID-numerosi, jos olet aiemmin suorittanut testejä ja saanut henkilökohtaisen tunnisteen. Huomaa, että Microsoftin testejä varten sinun täytyy ensimmäisellä kerralla käydä rekisteröitymässä Microsoftin sivuilla, jotta saat ID-koodin. 
Me puolestamme:
 • varaamme sinulle testiajan testikeskuksestamme
 • tilaamme testin sinulle valmiiksi
 • otamme sinut vastaan ja autamme eteenpäin.

Saavu testikeskukseen hyvissä ajoin, mieluiten noin 30 minuuttia ennen testiajan alkua, viimeistään 15 minuuttia ennen testin alkua, sillä ennen varsinaisen testin aloittamista aikaa menee mm. testiin rekisteröitymiseen. Mukaan tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti) sekä toisen tunnisteen, esim. pankkikortin, jossa näkyy nimesi.

Kaikista kauttamme hankituista testeistä veloitamme 65 € (alv 0%) hallinnointikuluja, tämä summa lisätään testin hintaan.  Mikäli käytät testimaksuun voucheria, tulee sen numero kertoa testikeskukselle jo heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin veloitamme testistä vain hallinnointikulut. Testiä ei voi maksaa luottokortilla, vaan se veloitetaan laskulla testiajankohdan jälkeen. 

Microsoft Replay -pakettitarjous

Varmista läpipääsysi testistä. Replay-paketti sisältää veloituksettoman uusintatestin, ei siis haittaa, vaikka et heti läpäisisi testiä. Lisäksi voit liittää pakettiin Measure up -harjoitustestin. 

Replay -paketin testivoucherit (testi, uusintatesti ja optiona myös harjoitustesti), ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Measure Up -harjoitustesti on vapaasti käytössäsi 30 vuorokauden ajan aktivoimishetkestä, eli voit tehdä testin kuukauden sisään niin monta kertaa kuin haluat. Loistava apu testiin valmistautuessa!

Replay -pakettien tarjous on voimassa toistaiseksi

Replay 280 €

Pakettiin sisältyy

 • Testi
 • 1 uusintayritys
 • Hallinnointikulut

 

Certification-exam-with-two-retakes-ask-for-practice-test

Replay + harjoitustesti 320 €

Pakettiin sisältyy

 • Harjoitustesti
 • Testi
 • 1 uusintayritys
 • Hallinnointikulut

Kysy harjoitustestin saatavuudesta testit@sovelto.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa Replay -paketti

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Replay-tuotteista ja tilaa omasi: testit@sovelto.fi

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.