Sertifioinnit ja testit

Osoita osaamisesi sertifioitumalla. Todenna tieto- ja taitotasosi testejä suorittamalla. 

Sovelton yhteistyökumppani CertyHub tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa lukuisia eri testejä ja sertifiointeja. Testikeskus on virallinen Pearson VUE- ja Red Hat- testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä näiden kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Amazon, Cisco, Citrix, EPI, Fortinet, HPE, IBM, Linux, Oracle, Red Hat, Vmware ja monet muut. Yhteensä päämiehiä on useita kymmeniä. 

Yksi tai useampi testi muodostaa tietyn tason sertifioinnin. Suorittamalla testejä ja sertifioitumalla osoitat osaamistasosi kyseisissä tuotteissa ja tekniikoissa. Saavutetusta tasosta on hyötyä niin yritykselle, yrityksen sidosryhmille kuin tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen. Sertifioituminen tuo selkeää kilpailuetua. 

Testikeskuksessa testiympäristö on testintarjoajien vaatimusten mukainen. Testit suoritetaan testikeskuksen työasemilla testitilanteeseen optimoidussa, rauhallisessa ympäristössä, jossa voit keskittyä täydellisesti omaan suoritukseesi. Osan testeistä voi suorittaa myös kotona tai työpaikalla etävalvonnan alaisena. Lisätiedot: bookings@certyhub.com.

Testiajan varaaminen

Testikeskus CertyHubin henkilöstö auttaa kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Voit kysyä lisätietoja osoitteesta bookings@certyhub.com.

Kerro ilmoittautuessasi:
  • testitarjoajan nimi (esim. Microsoft, Cisco jne.), testin numero ja testin koko nimi
  • omat yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelin) sekä laskutusosoite
  • ID-numerosi, jos olet aiemmin suorittanut testejä ja saanut henkilökohtaisen tunnisteen. Huomaa, että Microsoftin testejä varten sinun täytyy ensimmäisellä kerralla käydä rekisteröitymässä Microsoftin sivuilla, jotta saat ID-koodin. 

Saavu testikeskukseen hyvissä ajoin, mieluiten noin 30 minuuttia ennen testiajan alkua, sillä ennen varsinaisen testin aloittamista aikaa menee mm. testiin rekisteröitymiseen. Mukaan tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti) sekä toisen tunnisteen, esim. pankkikortin, jossa näkyy nimesi. 

Katso myös: Ohjeet testiin tulijalle >