Sertifioinnit ja testit Sovelton virallisessa Testikeskuksessa

Osoita osaamisesi sertifioitumalla

Sovelton valtuutettu Testikeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa useita eri testejä ja sertifiointeja työelämän tarpeisiin.

Sovelto Testikeskus on virallinen Pearson VUE-, Red Hat- ja PSI (AWS) -testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä näiden testitarjoajien kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Amazon, Cisco, Citrix, EPI, Fortinet, HPE, IBM, Linux, Oracle, Red Hat, Vmware ja lukuisat muut.

Yksi tai useampi testi muodostaa tietyn tason sertifioinnin. Suorittamalla testit ja sertifioitumalla osoitat osaamisesi kyseisissä tuotteissa ja tekniikoissa. Sertifioinnista on hyötyä yritykselle, yrityksen sidosryhmille sekä tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Sovelto Testikeskuksessa työasemat ja testiympäristö ovat testintarjoajien vaatimusten mukaisia. Viihtyisissä aulatiloissamme voit istahtaa ja nauttia virvokkeita testisi alkamista odottaessa.

Testikeskuksemme on avoinna neljänä päivänä viikossa klo 9-16 tai sopimuksen mukaan isommille ryhmille.

Pearson VUE
:n tarjonnassa olevia testejä (mm. Microsoftin testit)  voit suorittaa tiistaisin ja perjantaisin. Testit alkavat pääsääntöisesti klo 10.00 ja 13.00. Kysele testiaikaa ja ilmoittaudu suoraan Sovelton Testikeskukseen: testit@sovelto.fi

Red Hat -testejä voit suorittaa maanantaisin klo 12.00-16.00 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-16.00. Huomioi, että Red Hat -testit varataan ja maksetaan suoraan Red Hat -sivuston kautta tästä linkistä. Valitse maa, alue ja testin tunnus, esimerkiksi RHCSA-testi on EX200K (Huomaa K-kirjain!). Muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin sekä ajanvarausohjeet.

PSI:n testejä voit suorittaa maanantai- ja tiistai-iltapäivisin.

Testiajan varaaminen

Testikeskuksemme henkilöstö auttaa kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Tiedustele vapaita testiaikoja ja hintoja sekä ilmoittaudu testiin sähköpostilla: testit@sovelto.fi.

Kerro ilmoittautuessasi:
 • testin numero ja nimi
 • toiveesi testiajaksi (päivämäärä ja kellonaika 10:00 tai 13:00)
 • omat yhteystietosi (nimi, yritys, sähköposti ja puhelin)
 • laskutusosoite
 • ID-numerosi, jos olet aiemmin suorittanut testejä ja saanut henkilökohtaisen tunnisteen.
  Huomaa, että Microsoftin testejä varten sinun täytyy ensimmäisellä kerralla käydä rekisteröitymässä Microsoftin sivuilla, jotta saat ID-koodin.

Kauttamme varatuista testeistä veloitamme 65 € (alv 0%) hallinnointikuluja. Mikäli käytät testimaksuun Voucheria, tulee sen numero (voucher code) kertoa testikeskukselle ilmoittautumisen yhteydessä.

Me puolestamme:
 • varaamme sinulle testiajan testikeskuksestamme
 • tilaamme testin sinulle valmiiksi
 • otamme sinut vastaan ja autamme eteenpäin.

Testipäivänä

Saavu testikeskukseen hyvissä ajoin, mieluiten noin 30 minuuttia ennen testiajan alkua. Mukaan tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti) sekä toisen tunnisteen, esim. pankkikortin, jossa näkyy nimesi.

Testin ajaksi saat henkilökohtaisille tavaroillesi lukitun kaapin. Testihuoneeseen ei saa ottaa mukaan omia tavaroita. Testikeskuksen henkilöstö opastaa sinua tarkemmin ennen testin alkua.

Microsoft Replay -pakettitarjous

Aiotko suorittaa Microsoftin testejä? Haluatko eroon pahimmasta jännityksestä ja läpäisypaineesta? Suosittelemme sinulle Replay -paketteja. Mikäli et onnistu ensimmäisellä kerralla pääsemään läpi, voit tulla yhteen uusintayritykseen ilman erillistä veloitusta. Halutessasi voit ottaa pakettiin mukaan vielä harjoitustestin, jonka kysymykset muistuttavat varsinaisen testin kysymyksiä. Näin saat hyvän tuntuman siihen, mitä testissä vaaditaan.

Tarjolla on kaksi pakettia: harjoitustestillä ja ilman. Testivoucherit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Harjoitustesti on käytössäsi 30 vrk rekisteröinnistä.

Replay -pakettien tarjous on voimassa toistaiseksi.

Replay 280 €

Pakettiin sisältyy

 • Testi
 • 1 uusintayritys
 • Hallinnointikulut

 

Certification-exam-with-two-retakes-ask-for-practice-test

Replay + harjoitustesti 320 €

Pakettiin sisältyy

 • Harjoitustesti
 • Testi
 • 1 uusintayritys
 • Hallinnointikulut

Kysy harjoitustestin saatavuudesta testit@sovelto.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa Replay -paketti

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Replay-tuotteista ja tilaa omasi: testit@sovelto.fi

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.