Mistä AWS-palvelussa on kyse?

Amazonin pilvipalvelu (Amazon Web Services / AWS) tarjoaa monia työvälineitä verkkopalvelujen rakentamiseen ja skaalautuvien pilvilaskentaympäristöjen luomiseen. Pilvipalveluiden käyttöönottaminen ja hallinta tapahtuu AWS-hallintapaneelin avulla. Amazonin hallintapaneelista löytyy palvelujen hallintaan sopivia erilaisia graafisia sekä komentorivipohjaisia työvälineitä. Amazonin palvelinkeskuksissa on erillisiä saatavuusalueita (availability zones), joiden konesalit on eriytetty toisistaan. Vikatilanteiden varalta kriittisten verkkopalvelujen tietokantapalvelimet on mahdollista hajauttaa useammalle saatavuusalueelle, koska palvelinkeskusten välillä on nopea verkkoyhteys ja siirtyminen keskuksien välillä tapahtuu automaattisesti.

Tule mukaan AWS-koulutukseen oppimaan lisää ja hallitsemaan omaa AWS-ympäristöäsi tehokkaammin.

AWS-sertifiointitestit

Voit suorittaa testitikeskuksessamme AWS-sertifiointitestejä Pearson VUE -testijärjestelmällä. Alta pääset Amazon Web Services -sivuille katsomaan tarkempaa informaatiota AWS-testeistä. Voit toki ottaa myös yhteyttä suoraan testikeskukseemme ja kysyä lisää – autamme mielellämme.

Sovelton testikeskus »

AWS Certification » 

Voit myös kuunnella sertifiointeja suorittaneen opiskelijan ajatukset Soveltoradion jaksossa 50: Sertifioitumisen ihana keveys


Katso kaikki Amazon Web Services – AWS-kurssimme »

Lisätietoja kurssisisällöistä englanniksi löydät myös Amazonin AWS- koulutus sivuilta.