Sinustako sertifioitu Google Cloud-asiantuntija?

Google Cloud-sertifikaatit ovat kansainvälisesti arvostettuja sertifikaatteja, ja Professional Cloud Architect-sertifikaatin sanottiinkin olevan asiantuntijalle eniten tuottoja tuova sertifikaatti vuonna 2019. Google Cloud Platform käsittää joukon Googlen tarjoamia julkisia pilvipalveluita. Alusta sisältää joukon ylläpidettyjä palveluita laskenta-, tallennus- ja sovelluskehitykseen, joita käytetään Google-laitteistossa.

Google Cloud-sertifikaatteja on kolmessa eri tasossa: Associate certification, Professional certification ja User certification.

Associate-taso on keskittynyt perustaitoihin projektien käyttöönotossa, seurannassa ja ylläpidossa Google Cloudissa.

Professional-tason sertifioinnit kattavat tärkeimmät tekniset työtoiminnot ja arvioivat edistyneitä taitoja suunnittelussa, toteutuksessa ja hallinnassa. Näitä sertifikaatteja suositellaan henkilöille, joilla on jo kokemusta alalta, ja pohjalla perehtyneisyys Google Cloud -tuotteisiin ja -ratkaisuihin.

User certification on tarkoitettu henkilöille, joilla on kokemusta G Suite -sovelluksesta, ja se määrittelee yksilön kyvyn käyttää ydinyhteistyökaluja.

Google Cloud -sertifioinnit varataan Kryterion-testijärjestelmästä.