ITIL® luo IT-palveluhallinnalle perustan

ITIL® (Infrastructure Library®) on kokoelma IT-palveluiden toimittamisen ja IT-infrastruktuurin hallinnan parhaita käytäntöjä. ITIL®in kuvaamat IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen avulla lisäät tuottavuutta, optimoit kustannuksia ja parannat asiakaskokemusta, ja niissä määritellyt palveluprosessit ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Palvelun elinkaarimalli sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Service Strategy (palvelustrategia)
  • Service Design (palvelun suunnittelu)
  • Service Transition (palveluun siirtyminen)
  • Service Operation (palvelun toimittaminen)
  • Continual Service Improvement (palvelun jatkuva kehittäminen)

ITIL®-koulutuksilla ja -sertifioinneilla parhaat käytännöt käyttöön

Palveluhallinnan ammattilainen saa ITIL®-koulutuksista ja -sertifioinnista lukuisia hyötyjä. Opit mm:

  • miten soveltaa ITIL®-työkaluja, -tekniikoita ja -konsepteja toimintasi tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen
  • miten tunnistaa ja keskittyä kaikkein eniten arvoa luoviin aktiviteetteihin
  • miten parantaa kommunikaatiota yhteisen terminologian avulla
  • löytämään luottamusta suunnitelmiisi parhaiden käytäntöjen avulla ja tekemään muutoksesta totta! Lue lisää muualla verkossa.

ITIL®-koulutus- ja sertifiointipolut ovat modulaarisia. Ota yhteys myyntipalveluumme, jos tarvitset apua sopivan kurssin löytämisessä.

ITIL-sertifiointiasioissa ota yhteys info@sovelto.fi – autamme mielellämme.

ITIL® Overview

Yksipäiväinen ITIL® Overview -kurssi on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat perustuntemusta ITIL®istä. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä.

ITIL® Foundation

ITIL® Foundation perehdyttää osallistujat palveluiden hallintaan, toimitukseen ja avaa näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat ITIL®in käytön hyödyt organisaatiossa.

ITIL® Intermediate -jatkokurssit

ITIL® Intermediate -jatkokursseilla on modulaarinen rakenne ja ne jakautuvat kahteen osa-alueeseen, Lifecycle Stream ja Capability Stream, joista kumpikin kattaa useita kursseja. Jatkokurssit on tarkoitettu laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskenteleville henkilöille kuten palvelupäälliköille ja tietohallintopäälliköille. Kurssien suorittamisjärjestyksellä ei ole suurta merkitystä ja niitä voi suorittaa yhden tai useampia tarpeen mukaan.

ITIL® Expert -koulutusohjelmat

ITIL® Expert -koulutusohjelmat (Capability ja Lifecycle) on suunnattu heille, jotka haluavat syvän ja kokonaisvaltaisen osaamisen ITIL®-viitekehykseen sen koko kattavuudessa. Tämä taso on arvostettu IT-palvelujohtamisen alalla.

Hanki ITIL®-sertifioinnit Sovelton koulutuksista

Sovelto tarjoaa kattavasti kaikki ITIL®-kurssit ja -sertifioinnit sekä itseopiskeluun pohjautuvina eLearning-toteutuksina että kouluttajan vetäminä kursseina. Kaikki Sovelton ITIL®-kurssit ja kurssimateriaalit ovat uusimman ITIL® 2011 Edition -painoksen mukaisia ja kurssien kouluttajina toimivat kokeneet ITIL®-sertifoidut asiantuntijat.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd. Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.