Suorita Microsoftin testejä ja sertifioidu Microsoft-osaajaksi

Valitse polkusi menestykseen Microsoftin perustason sertifioinneilla tai osoita erityisosaamisesi roolipohjaisilla sertifiointitesteillä. Suorittamalla Microsoftin sertifiointeja todennat osaamisesi itsellesi ja työnantajallesi. Microsoftin sertifiointeja suoritetaan Pearson VUE:n järjestelmässä.

Sertifiointitestit

Meillä voit suorittaa kaikkia Microsoftin sertifiointitestejä. Tutustu Microsoftin sertifiointipolkuihin ja roolipohjaiseen sertifiointimalliin:
Microsoft Role-based certifications (vanha Learning-sivusto)
Microsoft.com/Certifications (uusi Learn-sivusto)

Huomioithan, että Microsoftin testiin osallistuminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin Microsoft Learn -sivustolla. Rekisteröinti tehdään testikohtaisesti (Valitse testi -> Shedule Exam -> täytä kysytyt henkilötiedot). Rekisteröitymiseen tarvitset Microsoft-tunnuksen, jonka voi luoda tarvittaessa rekisteröinnin yhteydessä. Rekisteröidyttyäsi saat henkilökohtaisen MCID-numeron. Tee rekisteröinti hyvissä ajoin, mieluiten useita päiviä ennen testiä, jotta pystymme testikeskuksessa tilaamaan profiilillesi testin. Kun ilmoittaudut testiin, ilmoita myös oma MCID-numerosi.

Jos olet tulossa uusintatestiin, tarkista Microsoftin Exam Retake Policy:sta mahdollisest karenssiehdot.

Kaipaatko lisäoppia? Koulutustarjonnassamme on valmentavia kursseja lähes kaikkiin Microsoftin testeihin. Kysy lisää henkilökohtaisesta myyntipalvelusta: soita ilmaiselle opintoneuvojallemme: 020 7776 670 tai avaa chat-keskustelu neuvojamme kanssa.

Microsoft Replay pakettitarjous – uusintatesti varmistamaan onnistuminen ja harjoitustesti tuomaan lisävarmuutta!

Varmista läpipääsysi Microsoftin testeistä. Replay-paketti sisältää varsinaisen testin lisäksi uusintatestikerran. Ei siis haittaa, vaikka et heti läpäisisi testiä. Replay-paketin voi käyttää kaikkiin Microsoftin sertifiointitesteihin, lukuunottamatta MTA- ja MOS-testejä, siirtymätestejä, beta-testejä ja Fundamentals-testejä.

Halutessasi voit liittää pakettiin Measure up -harjoitustestin, josta on apua valmistautuessasi testiin. Harjoitustesti on voimassa 6 kuukautta paketin ostopäivästä. Kun aktivoit ostamasi harjoitustestin, on se vapaasti käytössäsi 30 vuorokauden ajan ja voit tehdä testin kuukauden sisään niin monta kertaa kuin haluat.

Exam Replay -pakettien hinnat:
– Exam Replay (testi ja tarvittaessa uusintatesti) 280 e
– Exam Replay + Harjoitustesti (testi, uusinta ja harjoitustesti) 320 e
Hintoihin lisätään alv. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Jos haluat jomman kumman Replay -paketin, kerro siitä testi-ilmoittautumisen yhteydessä.