Suorita Microsoftin testejä ja sertifioidu Microsoft-osaajaksi

Valitse polkusi menestykseen Microsoftin perustason sertifioinneilla tai osoita erityisosaamisesi roolipohjaisilla sertifiointitesteillä. Suorittamalla Microsoftin sertifiointeja todennat osaamisesi itsellesi ja työnantajallesi.

Meillä voit suorittaa kaikkia Microsoftin sertifiointitestejä. Tutustu Microsoftin sertifiointipolkuihin ja roolipohjaiseen sertifiointimalliin:
Microsoft Role-based certifications (vanha Learning-sivusto)
Microsoft.com/Certifications (uusi Learn-sivusto)

Huomioithan, että Microsoftin testiin osallistuminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin Microsoft Learn -sivustolla. Rekisteröinti tehdään testikohtaisesti (Valitse testi -> Shedule Exam -> täytä kysytyt henkilötiedot). Rekisteröitymiseen tarvitset Microsoft-tunnuksen, jonka voi luoda tarvittaessa rekisteröinnin yhteydessä. Rekisteröidyttyäsi saat henkilökohtaisen MCID-numeron. Tee rekisteröinti hyvissä ajoin, mieluiten useita päiviä ennen testiä, jotta pystymme testikeskuksessa tilaamaan profiilillesi testin. Kun ilmoittaudut testiin, ilmoita myös oma MCID-numerosi.

Jos olet tulossa uusintatestiin, tarkista Microsoftin Exam Retake Policy:sta mahdollisest karenssiehdot.

Kaipaatko lisäoppia? Koulutustarjonnassamme on valmentavia kursseja lähes kaikkiin Microsoftin testeihin. Kysy lisää henkilökohtaisesta myyntipalvelusta: soita ilmaiselle opintoneuvojallemme: 020 7776 670 tai avaa chat-keskustelu neuvojamme kanssa.

Microsoft Replay pakettitarjous – uusintatesti varmistamaan onnistuminen ja harjoitustesti tuomaan lisävarmuutta!

Varmista läpipääsysi Microsoftin testeistä. Replay-paketti sisältää varsinaisen testin lisäksi uusintatestikerran. Ei siis haittaa, vaikka et heti läpäisisi testiä. Replay-paketin voi käyttää kaikkiin Microsoftin sertifiointitesteihin, lukuunottamatta MTA- ja MOS-testejä, siirtymätestejä, beta-testejä ja Fundamentals-testejä.

Halutessasi voit liittää pakettiin Measure up -harjoitustestin, josta on apua valmistautuessasi testiin. Harjoitustesti on voimassa 6 kuukautta paketin ostopäivästä. Kun aktivoit ostamasi harjoitustestin, on se vapaasti käytössäsi 30 vuorokauden ajan ja voit tehdä testin kuukauden sisään niin monta kertaa kuin haluat.

Exam Replay -pakettien hinnat:
– Exam Replay (testi ja tarvittaessa uusintatesti) 280 e
– Exam Replay + Harjoitustesti (testi, uusinta ja harjoitustesti) 320 e
Hintoihin lisätään alv. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Jos haluat jomman kumman Replay -paketin, kerro siitä testi-ilmoittautumisen yhteydessä.