Tervetuloa sertifiointitestiin!

Sovelton testiluokan testiympäristö on testintarjoajien vaatimusten mukainen. Testit suoritetaan testikeskuksen työasemilla testitilanteeseen optimoidussa, rauhallisessa ympäristössä, jossa voit keskittyä täydellisesti omaan suoritukseesi. Ennen testisi alkamista voit istahtaa alas viihtyisissä odotustiloissamme.

Testiluokka sijaitsee Sovelton koulutustilojen yhteydessä Helsingin Pasilassa Messukeskuksen rakennuksessa. Tilamme sijaitsevat Messukeskuksen siivessä, 3. kerroksessa (osoite Messuaukio 1, 00520 Helsinki). Testikeskusta operoi yhteistyökumppanimme SwanIT.

Meille on helppo tulla, julkiset kulkuyhteydet ovat loistavat niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Viereisellä Pasilan juna-asemalla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukojunat. Maksulliset parkkitilat löytyvät sekä Messukeskuksen parkkihallista että läheisestä Mall of Triplasta. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan maksutonta parkkitilaa testikeskusasiakkaillemme.

Tarkemmat yhteystiedot sekä kulku- ja pysäköintiohjeet »


Huomioithan testiin tullessasi

Saavu Soveltoon hyvissä ajoin, mieluiten noin 30 minuuttia ennen testiajan alkua, ihan viimeistään 15 minuuttia ennen testin alkua. Ennen testin aloittamista aikaa menee mm. testiin rekisteröitymiseen.

Mukaan tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti) sekä Microsoftin testiin tullessasi myös toisen henkilötodistuksen tai muun tunnisteen, esim. pankkikortin, jossa näkyy nimesi ja nimikirjoituksesi. Henkilötodistuksesi katsotaan sinulta heti ensimmäiseksi tullessasi testikeskukseen.

Testin suorittamisen ajaksi jätät tavarasi lukittuun säilytystilaan, testihuoneeseen et voi ottaa mukaan omia tavaroitasi. Myös rannekellot, isokokoiset korut ym. tulee jättää säilytykseen ja taskujen on oltava tyhjät.

Ennen testihuoneeseen menoa testikeskuksen henkilökunta kertoo sinulle, miten tulee toimia ja mitä sinun tulee ottaa testitilanteessa huomioon. Pearson VUE:n testeissä on ennen testin aloittamista erillinen rekisteröinti (kuvan ottaminen ja nimikirjoitusnäyte). Lisäksi allekirjoitetaan Candidate Rules Agreement -lomake.

Testihuoneessa on kameravalvonta ja tarvittaessa saat apua testikeskuksen henkilöstöltä tarvittaessa myös kesken testin.

Kun olet suorittanut testisi loppuun, saat osassa testeistä tietää testituloksesi heti ja osassa se ilmoitetaan testitarjoajan toimesta myöhemmin.

Jos tarvitset uusintatestin, varmista ennen ajan varaamista testintarjoajan sivuilta, liittyykö testin uusimiseen jotain rajoituksia, esim. karenssiaikoja.