Lisätietoja eri testintarjoajien käytännöistä

Pearson VUE

Voit ilmoittautua Pearson VUE:n testeihin ajanvarausjärjestelmän kautta osoitteessa www.pearsonvue.com. Pearson VUE:n järjestelmästä näet reaaliajassa saatavilla olevat vapaat ajat.

Huomioi, että ennen testin varausta Pearson VUE:n sivuilla sinun tulee rekisteröityä myös päämiehen omilla sivuilla (esimerkiksi Microsoft, Amazon Web Services, Cisco). Kun rekisteröinti päämiehen portaalissa on valmis, voi ajan testiin varata Pearson VUE:n sivuilta.

Premium Fast Track-palvelun avulla sinun ei tarvitse itse huolehtia varausprosessista testioperaattorin kanssa. Testikeskus hoitaa testin varaamisen puolestasi. Palvelun hinta tulee testihinnan päälle. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteeseen bookings@certyhub.com.

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Suorittajan nimi
  • Suorittajan sähköpostiosoite
  • Suorittajan puhelinnumero
  • Pearson VUE:n / päämiehen ID-numero
  • Mahdollinen testivoucherin numero
  • Laskutustiedot
  • Toivottu ajankohta testin suorittamiselle

Kryterion

Kryterion on kansainvälinen testioperaattori, jonka kautta voi suorittaa tuhansia eri sertifikaatteja niin etätoteutuksina kuin paikan päällä testikeskuksessa. Kryterionin sertifiointiportfoliossa on eri päämiesten sertifikaatteja IT-alalla.

Ilmoittautuminen: Kryterionin testeihin tulee ilmoittautua itse suoraan heidän ajanvarausjärjestelmässään Webassessorissa, johon kullakin testipäämiehellä (esimerkiksi Google, Atlassian, Salesforce) on omat linkkinsä, jonka kautta rekisteröityminen tapahtuu. Tästä löydät linkit yleisimpien Kryterionin testipäämiehien rekisteröintisivuille:


Varaa testiaika – Atlassian

Varaa testiaika – Magento

Varaa testiaika – Genesys

Varaa testiaika – Salesforce

Varaa testiaika – Google Cloud

Varaa testiaika – Service Now


Onko sinulla kysyttävää testeihin liittyen?

Testeihin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostilla: bookings@certyhub.com.