Tervetuloa sertifiointitestiin!

Varaa testiaikasi varauskalenterista. Maksimissaan kolmen tunnin testejä voi suorittaa tiistaisin ja torstaisin (suurin osa testeistä). Yli kolmen tunnin testejä voi suorittaa vain perjantaisin (mm. Microsoftin testit AZ-103, DP-200, MB-200, MS-100, MS-101) . Löydät seuraavat vapaat testiajat varauskalenterista.

Jos haluat varata ajan ryhmälle (vähintään 6 henkilöä) ota yhteyttä suoraan testikeskukseen: testit@sovelto.fi

HUOM! Red Hat -testejä voit suorittaa testikeskuksessamme maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Huomioi, että Red Hat -testi varataan ja maksetaan suoraan Red Hat -sivuston kautta tästä linkistä. Valitse maa, alue ja testin tunnus, (esim. RHCSA-testin tunnus on EX200K).  Muutaman päivän kuluessa saat vahvistusviestin sekä ajanvarausohjeet.

Varattujen testien perumisehdot:
Varattu testiaika on mahdollista perua tai siirtää kuluitta viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen testiajankohtaa. Myöhemmin perutuista testivarauksista veloitamme testihinnan kokonaisuudessaan.  Poikkeuksena sairastapaukset, jolloin voimme siirtää testiajan kuluitta uuteen ajankohtaan lääkärintodistusta vastaan. 

Testeihin liittyvät tiedustelut voit lähettää sähköpostilla: testit@sovelto.fi.


Huomioithan testiin tullessasi

Saavu testikeskukseen hyvissä ajoin, mieluiten noin 30 minuuttia ennen testiajan alkua, viimeistään 15 minuuttia ennen testin alkua, sillä ennen varsinaisen testin aloittamista aikaa menee mm. testiin rekisteröitymiseen. Mukaan tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, kuvallinen henkilökortti, ajokortti) sekä toisen tunnisteen, esim. pankkikortin, jossa näkyy nimesi.

Kaikista kauttamme hankituista testeistä veloitamme 65 € (alv 0%) hallinnointikuluja, tämä summa lisätään testin hintaan. Mikäli käytät testimaksuun voucheria, tulee sen numero kertoa testikeskukselle jo heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin veloitamme testistä vain hallinnointikulut. Testiä ei voi maksaa luottokortilla, vaan se veloitetaan laskulla testiajankohdan jälkeen.