Tervetuloa sertifiointitesteihin!

Pearson VUE:n ja PeopleCertin edustamien päämiesten testejä voit suorittaa Sovelto Testikeskuksessa tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Varaa testiaikasi varauskalenterista:

Jos haluat varata ajan ryhmälle (vähintään 5 henkilöä) ota yhteyttä testikeskukseen sähköpostitse testit@sovelto.fi.

Varattujen testien perumisehdot:
Varattu testiaika on mahdollista perua tai siirtää kuluitta viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen testiajankohtaa. Myöhemmin perutuista testivarauksista veloitamme testihinnan kokonaisuudessaan.  Poikkeuksena sairastapaukset, jolloin testiajan voi siirtää kuluitta uuteen ajankohtaan lääkärintodistusta vastaan. 

Kaikista kauttamme hankituista testeistä veloitamme 65 € (alv 0%) hallinnointikuluja, jotka lisätään testin ostohintaan. Mikäli käytät testimaksuun voucheria, tulee sen numero kertoa testikeskukselle jo heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin veloitamme testistä vain hallinnointikulut. Testiä ei voi maksaa luottokortilla, vaan se veloitetaan laskulla testiajankohdan jälkeen. 

Testeihin liittyvät tiedustelut voit lähettää sähköpostilla: testit@sovelto.fi.

Red Hat -testejä voit suorittaa testikeskuksessamme maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Red Hat -testi tehdään testikeskuksessamme etävalvottuna Red Hat -testejä varten asennetulla kannettavalla työasemalla. Huomioi, että Red Hat -testi varataan ja maksetaan suoraan Red Hat -sivustolta. Red Hat -testiajan pääset varaamaan täältä: