Hyödynnä Sovelto-koulutuskortti ja Microsoftin SA-setelit

Tarjoamme kustannustehokkaita maksutapoja organisaatioiden eri tarpeisiin. Tutustu maksutapoihin ja hyödynnä etuhinnat!

Sovelto-koulutuskortti

Onko organisaatiostanne tulossa useampi henkilö joillekin tarjonnassamme oleville avoimille Sovelton kursseille seuraavan 12 kk:n aikana? Tällöin suosittelemme ennakkomaksuun perustuvaa Sovelton koulutuskortin Premium Access -maksutapaa.

Onko organisaatiossanne paljon kehittämistarpeita? Esimerkiksi vaihtuvatko henkilöstönne tietotyökalujen versiot? Tarvitseeko tietty henkilöstöryhmä muuntokoulutusta? Haluatteko kirkastaa tietotyön pelisääntöjä tai toimintatapoja? Tällöin suosittelemme volyymiostoetua Sovelton koulutuskorttia Gold Accesspuitesopimuksen muodossa.

Microsoft SA-setelit

Onko teillä Microsoftin Enterprise Agreement (EA-sopimus) ja sen myötä veloituksettomiin koulutuspalveluihin oikeuttavia SA-seteleitä käytössänne? Voit hyödyntää setelit Sovelton verkkokaupassa – lue lisää.

Huomioithan, että Microsoftin Software Assurance Training Voucher (SATV) -ohjelmaan on tulossa muutoksia SA-koulutusseteleiden käytön osalta seuraavasti:

1.2.2020 alkaen SA-seteleitä ei voi enää käyttää Azure-koulutusten maksuvälineenä. Hyödynnä siis SA-setelisi nyt Azure-koulutuksiin ja edistä organisaatiosi pilviosaamista!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, autamme mielellämme! Palvelevat myyjämme auttavat oikean maksutavan löytämisessä ja vastaavat kysymyksiisi.