Koulutuskortti monipuoliseen oppimiseen

Sovelto Accessilla hankit kaikki osaamisen kehittämisen palvelut eri koulutusmuotoineen. Sovelto Access on siis enemmän kuin perinteinen koulutuskortti.

Sovelto Access tarjoaa organisaatiolle

  • Yksinkertaisen mallin investoida, budjetoida ja johtaa osaamisen kehittämistä
  • Volyymialennuksen

Vaihtoehtoina ovat Premium Access- ja Gold Access -koulutuskortit

Premium Access

Premium Access perustuu ennakkomaksuun, jossa asiakas on oikeutettu Premium Access -alennushintaan. Hinta määräytyy volyymin perusteella. Premium Access korvaa koulutuskortin.

Premium Accessista löytyy useita erikokoisia vaihtoehtoja:

 

Premium access hinnasto

Gold Access

Gold Access on koulutustarpeen ennakkoarvioon perustuva puitesopimus, jossa asiakas on oikeutettu Gold Access -alennushintaan. Hinta määräytyy arvioidun volyymin perusteella.

Osaamisratkaisujen Access-veloitukset:

  • Osallistuminen avoimelle kurssille: veloitus 1-2 Access-krediittiä/osallistuja/päivä, tarkat tiedot kunkin kurssin hintatiedoissa
  • Asiakaskohtainen koulutus: veloitus useimmissa koulutuksissa 1 Access-krediitti/osallistuja/päivä, lisätiedot myyntipalvelusta
  • Sovelto Channel ja muut palvelut veloitetaan annetun tarjouksen mukaisesti Premium Access -tililtänne

Sovelto ylläpitää asiakkaan Premium Access -krediittien saldoa ja vähentää krediittien määrän tilattujen palvelujen mukaisesti. Raportoimme asiakkaalle Accessin käytöstä.

 

Myös Opinahjon tarjonta käytettävissä

Sovelton ja Opinahjon yhteistyön ansiosta Premium Access -asiakkaamme voivat nyt hyödyntää myös Opinahjon koulutussisältöjä.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme!

Myyntipalvelumme auttaa arvioimaan ja ratkaisemaan, kumpi Access-sopimus teitä parhaiten palvelee. Ota yhteys myyntipalveluumme puh. 042 42 2121 tai pyydä meitä ottamaan yhteyttä: myyntipalvelu@sovelto.fi