10997 Office 365 Administration and Troubleshooting

Kolmen päivän käytännönläheinen koulutus, jonka aikana tutustut Office 365 -hallintaan ja vianselvitykseen.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Office 365 hallinta ja vianselvitys

Koulutus on tarkoitettu Office 365 -ympäristön ylläpidon ja hallinnan parissa työskenteleville asiantuntijoille, jotka haluavat syventää erityisesti vianselvitysosaamistaan. Kurssi soveltuu sekä Microsoft-kumppaneille että organisaatioiden tietohallinnossa työskenteleville.

Koulutuksen aikana opit Office 365 -ympäristön hallinnassa ja vianselvityksessä tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutuksessa käydään läpi Office 365 -ympäristön hallintaa eri hallintaliittymien ja PowerShellin kautta, sekä opitaan vianselvityksen tekniikoita.

Office 365 kehittyy jatkuvasti – niin kurssikin. Sisältö pidetään ajan tasalla, jolloin opit Office 365:sta aina uusimmat asiat.

 

Esitiedot: Aiempi kokemus Office 365:sta, Microsoftin käyttöjärjestelmistä ja palvelintuotteista sekä PowerShellista helpottaa tietojen omaksumista. Perustiedot yleisimmistä internet-teknologioista, kuten DNS, http, sähköposti ja reititys, varmenteet, yms. auttavat niinikään kurssin annin hyödyntämistä.

Materiaali: Kurssilla käytetään englanninkielistä Microsoftin virallista MOC-materiaalia. Opetus tarpeen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Koulutuksen sisältö

1. PÄIVÄ

Office 365 hallinta
  • Office 365 palvelun yleiskatsaus
  • Hallintatyökalut ja tekniikat
  • Hakemistosynkronoinnin hallinta ja vianselvitys

2. PÄIVÄ

Online palveluiden hallinta vianselvitys
  • Exchange Online
  • Skype for Business
  • SharePoint Online

3. PÄIVÄ

Asiakasohjelmien jakelu ja tietoturva
  • Office 365 ProPlus jakelu ja asennus
  • Vaatimustenmukaisuus ja tietoturva

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Sakari Kouti

Sakari Kouti

Sakari Kouti on arvostettu ja tunnustettu kouluttaja ja konsultti erityisesti Microsoftin PowerShell, Active Directory -, Exchange-, Office 365 -, Hyper-V/SCVMM – ja MIM-tekniikoiden sekä IOS-sovelluskehityksen osalta. Hän on kirjoittanut apunaan Mika Seitsonen 1200-sivuisen kirjan Inside Active Directory, joka on ollut alansa parhaiten myyvä kirja Amazon.comissa ja joka löytyy perusteoksena varmasti monen suomalaisenkin IT-ammattilaisen kirjahyllystä. Se on myös luultavasti ainoa IT-kirja, joka on tehty Suomesta suoraan Amerikan markkinoille. Sakari on myös Sovelton perustajia.

Dipl. ins. (tietotekniikka), Microsoft MCT, Microsoft MCSE: Messaging (Exchange 2016), Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infra, Microsoft MCSE: Productivity, ITIL Foundation, Cobit Foundation Certificate

Mikä ei toimi käsin, ei toimi koneellakaan