20339-1 Planning and Administering SharePoint 2016

Sharepoint Server 2016 on täällä! Säästä aikaa ja vaivaa oppimalla tarpeelliset asiat kurssilla sen sijaan, että hakkaisit päätä seinään, ilmoittaudu jo tänään!

Vaativuus
Arvostelut
2800,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Opi tarpeelliset tiedot helposti ja nopeasti

Sharepoint Server 2016 jatkaa edeltäjiensä viitoittamalla tielää tarjoten loistavia ominaisuuksia niin ryhmätyöhön, dokumentinhallintaan, kuin erilaisten muidenkin sivustojen luomiseen ja käyttöön.

Koulutus on suunnattu Sharepoint Server -ympäristöjä ylläpitäville henkilöille.

Haluatko tietää miten onnistuneesti pistää pystyyn Sharepoint 2016 -ympäristö? Tai millä perusteella tehdä valinta eri autentikointitapojen välillä Sharepoint Serverissä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen tällä kurssilla!
Kurssi tarjoaa tiedot ja taidot Sharepoint 2016 -ympäristöjen hallintaan ja konfigurointiin. Kurssi on ensimmäinen kahdesta aiheeseen liittyvästä kurssista, toinen kurssi on ”20339-2 Advanced Technologies of SharePoint 2016”.
Esitiedot: Perustiedot Sharepoint Server -ympäristöistä sekä Windows-palvelinympäristöjen hallinnasta.

Materiaali: Kurssilla käytetään englanninkielistä Microsoftin virallista (MOC) materiaalia ”MOC 20339-1 Planning and Administering SharePoint 2016”. Opetus on suomeksi.

Testi: Kurssi valmentaa sertifiointitestiin Managing Microsoft SharePoint Server 2016 yhdessä kurssin ”20339-2 Advanced Technologies of SharePoint 2016” kanssa.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
2800,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Yksityinen: Heikki Bergius

Heikki Bergius

  • heikki.bergius@sovelto.fi

Heikki Bergius on toiminut ict-alan vaativissa koulutus- ja konsultointitehtävissä parikymmentä vuotta ja kehittänyt näiden vuosien aikana tuhansien suomalaisten asiantuntijoiden osaamista. Viimeisten vuosien aikana hän on erikoistunut SharePoint-tekniikoihin sekä Office- ja Windows-käyttöönottoihin ja työskennellyt useissa näitä osa-alueita käsitelleissä asiakasprojekteissa. Heikki onkin Suomen johtavia Sharepoint-osaajia. Hän toimii Senior-konsulttina Soveltossa.

MCT, MCITP, MCTS, MCSE, MCSE:Security, A+, N+, senior-konsultti. Osaamisalueita mm. SharePoint-palvelimet, Windows-työasemien hallinta, Windows-palvelimet, asennusten automatisointi.