20696 Administering System Center Configuration Manager (SCCM)

Tämän suositun ja arvostetun kurssin korvaa uudempi versio 20703-1 Administering System Center Configuration Manager (SCCM).

ks. päivitetty tuote

 

Vaativuus
Arvostelut
2800,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tämän suositun ja arvostetun kurssin korvaa uudempi versio 20703-1 Administering System Center Configuration Manager (SCCM). ks. https://www.sovelto.fi/tuote/20703-1-administering-system-center-configuration-manager-sccm/

 

 

Tällä kurssilla opitaan hyödyntämään Configuration Manager Current Branch (”SCCM 2016”) ohjelmistoa laaja-alaisesti erilaisiin ylläpitotehtäviin. Erityisesti opitaan:

  • Keräämään ja jalostamaan inventaariodataa
  • Asentamaan ja ylläpitämään sovelluksia
  • Päivittämään Windows työasemia ja palvelimia keskitetysti
  • Tekemään automatisoitua käyttöjärjestelmän /koneimagen asennuksia.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat opetella laaja-alaisesti SCCM Current Branch (Version 1511) mahdollisuudet sekä miten niitä hyödynnetään.
Tämän kurssin korvaa vanhemman kurssinimikkeen 10747 ja tämän kurssin puolestaan korvaa jatkossa kurssinimike 20703-1.
Huom. jos sinulla on hyvät tiedot SCCM 2012 R2 versiosta niin suositeltavampi kurssi on System Center 2016 Configuration Manager (SCCM) uudet ominaisuudet.

Kurssilla jokaisella oppilaalla on käytettävissä täysi oma harjoitteluympäristö sisältäen mm. DC, DNS, DHCP, WSUS ja SQL palvelut sekä SCCM palvelimen ja työasemat. Jokainen kurssilainen toteuttaa kurssin osa-alueisiin liittyviä harjoituksia käytännössä eli soveltaa asioita välittömästi. Oppilaskohtaiset harjoitteluympäristöt mahdollistavat oppilaalle kurssin aikana myös muun oppilasta kiinnostavan aihealueeseen liittyvän asian testaamisen.

Kurssilla käytetään System Center Configuration Manager Current Branch Version 1511 -tuotetta.

Kurssin kouluttajana toimii aihealueen pitkäaikainen Guru Pertti Pellonpoika, jolla on kokemusta paitsi useiden kymmenien SCCM -kurssien pidosta, myös kymmenien SCCM käyttöönotto projektien toteuttamisesta.

 

 

Esitiedot: Configuration Manager 2012 tai Current Branch tuntemusta ennakolta ei tarvita, mutta yleistietämys työasemahallinnasta, sovellus ja käyttöjärjestelmä -asennuksista, AD:sta, verkoista jne. vaaditaan. Kurssi sopii myös jatkoksi, jos olet käynyt kursseja 20697 -1, -2.

Materiaali: Kurssilla käytetään Microsoftin englanninkielistä materiaalia MOC 20696C Administering System Center Configuration Manager and Intune. Materiaalin täydennyksenä on tarpeen mukaan Sovelton suomenkielistä materiaalia. Opetus on suomeksi.

Testi: Tämä kurssi valmentaa sekä testiin testiin 70-243 TS: Microsoft System Center 2012 Configuration Manager, että myös Microsoftin testiin 70-696 TS: Managing Enterprise Devices and Apps.

 

Avainsanat: , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
2800,00  + alv./VAT

Tutustu myös

20703-1 Administering System Center Configuration Manager (SCCM)

Tällä kurssilla opit käyttämään SCCM ohjelmistoa monipuolisesti työasemien ja palvelimien hallintaan. Erityisesti opit keräämään ja jalostamaan inventaariodataa, asentamaan sovelluksia, päivittämään työasemia ja palvelimia keskitetysti sekä tekemään automatisoitua kone asennuksia. Käytössä kurssilla on SCCM Current Branch versio vuodelta 2017.
Seuraava ajankohta
13.11. – 16.11.
Sijainnit
Online, Pasila
Vaativuus
Arvostelut

Vastuuhenkilö


Pertti Pellonpoika

Pertti Pellonpoika

  • pertti.pellonpoika@sovelto.fi

Pertti Pellonpoika on kouluttanut ja konsultoinut palvelinten ja työasemien ylläpitoa sekä näihin liittyvien toimien ja prosessien tehostamista ja automatisointia jo 20 vuotta. Painopisteenä Pertillä on Windows palvelimet ja niiden virtualisointi sekä Windows työasemien tehokkaan käyttöönoton ja ylläpidon menetelmät mukaan lukien aihealueen prosessit ja projektit.

FM, MCT, VMware Certified Instructor (VCI), VMware Certified Advanced Professional (VCAP), VMware Certified Professional (VCP) 3-6, VSP, MCITP, MCTS System Center Configuration Manager jne., ITIL v3 Foundation, Prince2 cert, Senior-konsultti. Osaamisalueita mm. työasemahallinta ja System Center Configuration Manager (SCCM), virtualisointi ja VMware vSphere.

Kaikki IT-ongelmat on ratkaistavissa! Lähes kaikki IT-työ on automatisoitavissa!