Ajanhallinta ja sujuvat kokouskäytännöt

Tehottomat, tavan vuoksi pidettävät ja epäselvät palaverit ovat useiden organisaatioiden ongelma, yksi pahimmista aikavarkaista. Palaverikäytäntöjen remontoiminen  ja oman ajankäytön suunnittelu on osa itsensä johtamista, joka puolestaan johtaa työn kehittämiseen.

Ajanhallinta ja sujuvat kokouskäytännöt -kokonaisuus saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
299,00 

Kieli: Suomi

Agenda

Oikea ajankäytön suunnittelu on itsensä johtamista ja se taas johtaa oman työn kehittämiseen. Videoiden katsomisen jälkeen voit arvioida omaa tapaasi työskennellä ja saat vinkkejä Outlookin hyödyntämiseen ajanhallinnan apuvälineenä.

Tehottomat, tavan vuoksi pidettävät ja epäselvät palaverit ovat useiden organisaatioiden ongelma, yksi pahimmista aikavarkaista. Palavereihin ei valmistauduta kunnolla, keskustelu harhautuu aiheesta tai palaverin tarkoitus ja tavoite on epäselvä.
Hyvät palaverikäytännöt eri roolien näkökulmasta tulevat tutuiksi tämän kokonaisuuden myötä.

Kesto

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 32 videota. Videoiden yhteiskesto noin 100 min.

Toteutus

Ajanhallinta ja sujuvat kokouskäytännöt -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen SoveltoX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltoX-ympäristöön.

 

Avainsanat: , ,

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
299,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Lehtonen

Maiju Lehtonen

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii