Analytics Value Training

Luo organisaatioon kulttuuri ja toimintamallit, joilla data-analytiikalla voidaan ratkoa liiketoiminnan haasteita. Tämä liiketoiminnan kehittämisen ohjelma on kestoltaan vuoden mittainen.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Analytiikasta arvoa

Tässä vuoden kestoisessa liiketoiminnan kehitysohjelmassa yrityksessäsi opitaan ratkomaan business-ongelmia ymmärtämällä analytiikkaa kokonaisvaltaisesti. Ohjelmassa ratkaisujen löytämiseen keskittyminen ja työssä oppiminen on toteutustapana paljon vaikuttavampi kuin pelkkä perinteinen luokkahuonekoulutus. Ohjelma ei ole teknologiakoulutus, eikä ole merkitystä mikä analytiikkatyökalu yritykselläsi on käytössä. Mahdollisuutena on kuitenkin yhdistää ohjelmaan SAS:n labroratorioympäristössä harjoittelu.

Oppikaa puhumaan analytiikasta samalla kielellä.

Yhteisen toimintakulttuurin luominen vaatii yrityksen eri toimijoiden yhteistyötä. Valmennusohjelman osallistujat ovat yrityksen eri rooleissa toimivia asiantuntijoita johdosta, IT:stä ja analytiikkatoiminnoista 3-4 henkilön tiiminä.

Valmennusohjelma on opiskelumetodiltaan monimuotoinen. Se sisältää lähiopetusta, itseopiskelua ja ennen kaikkea osallistujien business-ongelmien ja esimerkkitapausten yhdessä selvittämistä. Keskeisenä on oppiminen työssä ja työn ohessa. Verkostoitumisella on myös suuri merkitys ja rooli ohjelman aikana. Aikapanostus itseopiskeluun on yksilöllinen. Osallistuminen vaatii ajankäytön suunnittelua, tavoitteellisuutta ja aktiivista asennetta.

Tutustu asiakastarinaan Scandinavian Airlines:lla ja Hi3G:lla.

Valmennusohjelman alussa teet yrityksesi tilanteesta kartoituksen, joka osoittaa organisaation nykytilan sekä tavoitetilan (skills matrix) tiedonhallinnan, statistiikan, analytiikan, kommunikaation ja liiketoiminnan suhteen.

Kahden päivän kestoisia tapaamisia on yhteensä viisi. Loppupresentaatio ja -koe on viimeisenä lähipäivänä. Päivien aiheena on kommunikaatio sekä analytiikka. Valmennusohjelman kielenä suomi ja englanti.

Teemoina ohjelmassa:

    1. Foundation (2 + 2 lähipäivää ja itseopiskelua)
     • Communication, Analytics value, Data Discovery & Predictive Modeling
     • DiSC® Analysis, Business Perspective, Analytics Foundation, Personas & Ecosystem
    2. Deployment; Open Source & Hadoop, Architechture for Analytics, Develop & Create needs (2 lähipäivää ja itseopiskelua)
    3. Advanced; Advanced Analytics, Process Modelling, Presentation Techniques (2 lähipäivää ja itseopiskelua)
    4. AI & Use Case; Influence Stakeholders, Advisory, Analytics Value, Inspiration Session (2 lähipäivää ja itseopiskelua)
    5. Exam & Final Presentation; Test, Analytics Lifecycle, Maturity levels, Competence Matrix (lähipäivä)

Itseopiskelua teemojen mukaan verkkokursseilla:

    1. Analytics Foundation (5 moduulia)
    2. Advanced Analytics (5 moduulia)
    3. AI (5 moduulia)

Business konseptit – Cases

    • Maturity of Analytics
    • Domain Specific

Analytics value training valmennusohjelman jälkeen yritykseesi kehittyy kulttuuri ja toimintamallit liiketoiminnan ongelmien ratkaisuun analytiikalla.

Lue blogi: Puhutaanko teillä analytiikka?

 

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.