Architecting on AWS

Architecting on AWS -kurssi auttaa sinua muodostamaan kokonaiskuvan AWS:stä palveluna. Samalla opit AWS:n mahdollisuuksista ja toiminnallisuuksista, joita voit hyödyntää omien ratkaisujesi pohjana. Skaalautuvana järjestelmänä AWS mahdollistaa minimaaliset aloitusvaatimukset ja eksponentiaalisen kasvun!

Vaativuus
Arvostelut
3pvä
Kesto
2400,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Valitsemasi koulutus sisältää seuraavat päivät:
Ilmoittaudu viimeistään 05.10.2020
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tule oppimaan AWS!

AWS on laaja palvelu, jonka komponenteilla voit niin toteuttaa palveluja kuin hallita ja monitoroida niitä. Laaja palvelukartta vaatii syventymistä, jotta ympäristön suunnittelu ja toteuttaminen on ylipäätään mahdollista.

Koulutus on suunnattu järjestelmäylläpitäjille ja -arkkitehdeille. Lisäksi kurssi sopii ratkaisuarkkitehdeille ja muille pilvipalveluratkaisuista ja AWS:stä kiinnostuneille.

Haluatko toteuttaa Hybrid Cloud -toteutuksen, migroida palveluitasi AWS:ään tai toteuttaa skaalautuvan ja vikasietoisen palvelun ilman suuria laitehankintoja?

Tule kurssille opiskelemaan AWS:n ratkaisun lainalaisuudet, parhaat käytännöt ja esimerkkiratkaisut!

Esitiedot: Hyvät perustiedot palvelininfrasta, sekä verkkoinfrasta, sekä AWS essentials -kurssin sisällön ymmärtäminen

Materiaali: Kurssilla käytetään AWS:n omaa digitaalista materiaalia.

Testi: AWS Certified Solutions Architect

 

Sisältö

1. PÄIVÄ

 • Leveraging Global Infrastructure
 • Extending On-Premises into the Cloud
 • Computing in the Cloud
 • Designing Storage Subsystems

2. PÄIVÄ

 • Distributed Environments
 • Choosing a Datastore
 • Designing Web-Scale Media Hosting
 • Event Driven Scaling
 • Infrastructure as Code

3. PÄIVÄ

 • Orchestrating Batch Processing
 • Reviewing Large Scale Design Patterns
 • Designing for Cost
 • Planning for High Availability and Disaster Recovery

 

Avainsanat: , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
2400,00  + alv./VAT

Tutustu myös

AWS Essentials

Amazon Web Services on pilvipalvelujen markkinajohtaja! Oletko sinä mukana?
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
Pyydä tarjous

Security Operations on AWS

Security Operations on AWS demonstrates how to efficiently use AWS security services to stay secure and compliant in the AWS cloud. The course focuses on the AWS-recommended security best practices that you can implement to enhance the security of your data and systems in the cloud.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Hinta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Catarina Linderborg

Catarina Linderborg

 • catarina.linderborg@sovelto.fi
 • LinkedIn

Catarina Linderborg omaa pitkän taustan yritysmailmasta ja erityisesti IT-organisaatioista. Kokemusta löytyy CRM-järjestelmistä jo yli viidentoista vuoden ajalta. Catarinalta löytyy osaamista sekä loppukäyttäjien että käyttöönottoprojektien parissa työskentelevien henkilöiden ohjeistamisessa. Sekä myynnin että markkinoinnin prosessit ja CRM-järjestelmien erilaiset käyttöskenaariot ovat varsin tuttuja. Lähtökohtana on aina löytää järjestelmästä ne toiminnallisuudet, jotka parhaiten tukevat sen käyttäjiä ja tekevät työstä mahdollisimman tuottoisaa. Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

Myös modernit työtavat ja Office 365 kuuluu Catarinan koulutussortimenttiin. Office 365:n lisäksi löytyy osaamista myös koulujen käyttämistä Edu -ympäristöistä.
Koulutuksessa pyritään löytämään kulloisellekin asiakkaalle paras mahdollinen työkalupakki, jolla organisaatiossa voidaan tehostaa ja helpottaa työkäytäntöjä. Moderni työ ja siihen liittyvät järjestelmät ovat huippujuttu! Myös Office 365-koulutukset tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Kouluttaja


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski