Architecting on AWS

Architecting on AWS -kurssi auttaa sinua muodostamaan kokonaiskuvan AWS:stä palveluna, sen mahdollisuudet ja toiminnallisuudet, joita voit hyödyntää omien ratkaisujesi pohjana. Skaalautuvana järjestelmänä AWS mahdollistaa minimaaliset aloitusvaatimukset ja eksponentiaalisen kasvun!

Vaativuus
Arvostelut
3pvä
Kesto
2400,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 08.04.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Agenda

Tule oppimaan AWS!

AWS on laaja palvelu, jonka komponenteilla voit niin toteuttaa palveluja, kuin hallita että monitoroida niitä. Laaja palvelukartta vaatii syventymistä, jotta ympäristön suunnittelu ja toteuttaminen on ylipäätään mahdollista!

Koulutus on suunnattu järjestelmäylläpitäjille ja -arkkitehdeile. Lisäksi kurssi sopii ratkaisuarkkitehddeille ja muille pilvipalveluratkaisuista ja AWS:ästä kiinnostuneille.

Haluatko toteuttaa HybridCloud -toteutuksen, migroida palveluitasi AWS:ään tai toteuttaa skaalautuvan ja vikasietoisen palvelun ilman suuria laitehankintoja?

Tule kurssille opiskelemaan AWS:n ratkaisun lainalaisuudet, parhaat käytännöt ja esimerkkiratkaisut!

Esitiedot: Hyvät perustiedot palvelininfrasta, sekä verkkoinfrasta, sekä AWS essentials -kurssin sisällön ymmärtäminen

Materiaali: Kurssilla käytetään AWS:n omaa digitaalista materiaalia.

Testi: AWS Certified Solutions Architect

 

Sisältö

1. PÄIVÄ

Leveraging Global Infrastructure
Extending On-Premises into the Cloud
Computing in the Cloud
Designing Storage Subsystems

2. PÄIVÄ

Distributed Environments
Choosing a Datastore
Designing Web-Scale Media Hosting
Event Driven Scaling
Infrastructure as Code

3. PÄIVÄ

Orchestrating Batch Processing
Reviewing Large Scale Design Patterns
Designing for Cost
Planning for High Availability and Disaster Recovery

 

Avainsanat: , , , , ,

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
9
2400,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Security Operations on AWS

Security Operations on AWS demonstrates how to efficiently use AWS security services to stay secure and compliant in the AWS cloud. The course focuses on the AWS-recommended security best practices that you can implement to enhance the security of your data and systems in the cloud.
Seuraava ajankohta
Sijainti
Vaativuus
Arvostelut

Vastuuhenkilö


Catarina  Linderborg

Catarina Linderborg

  • catarina.linderborg@sovelto.fi

Catarina Linderborg omaa pitkän taustan yritysmailmasta ja erityisesti IT-organisaatioista. Kokemusta löytyy CRM-järjestelmistä jo yli viidentoista vuoden ajalta. Catarinalta löytyy osaamista sekä loppukäyttäjien että käyttöönottoprojektien parissa työskentelevien henkilöiden ohjeistamisessa. Sekä myynnin että markkinoinnin prosessit ja CRM-järjestelmien erilaiset käyttöskenaariot ovat varsin tuttuja. Lähtökohtana on aina löytää järjestelmästä ne toiminnallisuudet, jotka parhaiten tukevat sen käyttäjiä ja tekevät työstä mahdollisimman tuottoisaa. Catarina toimii Soveltolla CRM Leadina ja pitää erittäin mielellän myös koulutuksia. Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

Kouluttaja


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

  • ahti.haukilehto@sovelto.fi

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski