Asiantuntijan digitaalinen identiteetti

Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka osaamisensa paremmin esille tuovat ja verkossa aktiivisesti keskustelevat ohittavat oikealta ja vasemmalta. Tule mukaan oppimaan, miten annat osaamisesi näkyä muillekin!

Vaativuus
Arvostelut
5pvä
Kesto
4900,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 10.04.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Agenda

Vahvista digitaalinen jalanjälkesi

Osaanko viestiä osaamiseni ja asiantuntijuuteni asiakkaalle tai edes firman sisäisesti? Mitä hyötyä oman osaamiseni esiintuomisesta on itselleni tai organisaatiolle? Miten erottaudun massasta asiantuntijana ja minkälaista sisältöä tuotan eri kanaville?

Usein näkymättömyys perustellaan ajanpuutteella ja muut prioriteetit ajavat edelle. Näkyvyyden arvoa ei tunnisteta, koska tulokset on nähtävissä viiveellä. Valmennuksen avulla juuri sinun osaamisesi, mielipiteesi ja kokemuksesi pääsee valloilleen. Sinun asiantutemuksesi on se, joka houkuttelee uusia asiakkaita ja jonka avulla organisaatio erottuu.

Koulutuksessa luodaan konkreettisia toimenpiteitä sisältävä suunnitelma, jonka avulla sosiaalinen kyvykkyys saadaan tasapainoon ammatillisen kyvykkyyden rinnalle digitaalisessa maailmassa. Valmennuksen sisältö on räätälöity yksilöllisesti ja mukana on muiden osallistujien tukiverkko. Lopputuloksena on henkilökohtainen digitaalinen identiteetti, joka luo menestystä sekä yksilölle että organisaatiolle.

 

Mitä saavutan valmennuksen aikana?

 

Miksi minun pitää muuttua? Mitä on tulevaisuuden asiantuntijuus? Miten osaamisen näkyville tuominen vaikuttaa henkilökohtaiseen brändiin ja miten sillä tuetaan ammattimaista toimintaa informaatioähkyn aikakaudella?

Ymmärrys digitaalisen identiteetin tärkeydestä.

Digitaalisen jalanjäljen merkitys, ostokäyttäytymisen murros ja dialogin merkitys asiantuntijuuden rakentamisessa ovat keskeisessä roolissa nykypäivän monimediaisessa ympäristössä. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät MIKSI brändäämisestä ja asiantuntijaviestinnästä on tullut niin kuuma puheenaihe ja opit myös MITEN itse rakennat omaa identiteettiäsi sosiaalisen median pyörteissä.

Tavoitteet ja suunta oman digitaalisen identiteetin rakentamiseen.

Oman toiminnan muutos on usein sekä uhka, että mahdollisuus. Pelko osaamattomuudesta tai tuntemattomiin verkostoihin liittymisestä estää meitä toimimasta tavoilla, joita ehkä muiden toteuttamina ihailemme tai havittelemme. Olemme itse vastuussa omasta tekemisestämme ja itsemme johtamisesta. MITEN tunnistan omat voimavarani ja vahvuuteni ja MITEN taklaan esteitä matkan varrelta? Tulemme perehtymään jokaisen yksilöllisiin vahvuuksiin ja perehdymme osaamisen syvimpiin kysymyksiin. Valmennuksen alussa toteutettavan DISC -analyysin kautta peilaamme mahdollisuuksiamme toimia vahvoina asiantuntijoina myös digitaalisissa ympäristöissä ja opimme erottautumaan visuaalisen median valtameressä.

Tekeminen on vaikeinta, mutta ainoa oikea tapa edetä. 

Kuinka muutun? Digitaalisen identiteetin rakentaminen, oman tekemisen mittaaminen ja tavoitteet on helppo asettaa kun sen osaa. Tavoitteisiin pääsy vaatii tekemistä, toistamista, virheitä ja oppimista. Valmennusryhmän vuorovaikutus ja vertaistuki on parasta lääkettä matkapahoinvointiin, kun yhteisessä veneessä matkataan. Kokeilemisen, tutkimisen ja toteuttamisen kautta löytyvät omaan käteen sopivat työkalut ja toimintamallit. Ulkopuolisen näkökulmat kuitenkin luovat omaan ideointiin vahvan pohjan ja auttavat saavuttamaan omat tavoitteet tehokkaammin kuin yksin. Osaavan valmentajan läsnäolo ja tuki luo turvallisen ympäristön itsensä kehittämiselle ja henkilökohtaiset sparraussessiot auttavat omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Mielipiteet ja ajatukset tarvitsevat oikeat työvälineet ja kanavat.

Mitä nämä sitten ovat? Riittääkö puhelin ja Facebook? Miten toimivat algoritmit? Koska julkaisen minkäkin mielipiteen mihinkin kanavaan?  Nämä ovat tämän kokonaisuuden polttavimmat kysymykset, joihin pureudutaan. Fiksataan profiilit kuntoon, tarkastellaan viestien hallintaa ja ajoitusta, tutustutaan visuaalisen sisällön tärkeyteen. Jos et ole vielä aktiivinen Somessa niin pääset kärryille alta aikayksikön, opit asettamaan itsellesi tavoitteita ja mittaamaan niitä. Pieni kilpailuhenkisyys on aina tervettä ja yhteinen valmennusmatka huipentuu seurantamittaristojen vertailuun ja parhaiten edistyneen ja innokkaimman oppijan  palkitsemiseen.

 

 

 

 

Kouluttajana toimii Jarkko Sjöman

”Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.”

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

 

Lue lisää Digitaalisen verkoston rakentamisesta Jarkon blogista

 

 

Jarrko_Sjöman

Jarkko Sjöman
Digitaalisen identiteetin asiantuntija.
Rakentaa asiantuntijoista vaikuttajia.

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
9
4900,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.