Asiantuntijan digitaalinen identiteetti

Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka aktiiviset asiantuntijat ohittavat somessa oikealta ja vasemmalta. Tule mukaan oppimaan, miten saat osaamisesi näkyväksi ja myyt enemmän, olet sitten asiantuntija tai toimit suoraan myyntityössä.

Vaativuus
Arvostelut
4900,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Vahvista digitaalinen jalanjälkesi!

Osaatko viestiä osaamisestasi ja asiantuntijuudestasi asiakkaalle tai firman sisäisesti? Mitä hyötyä oman osaamisesi esiintuomisesta on sinulle tai organisaatiolle? Miten erottaudut massasta asiantuntijana ja minkälaista sisältöä tuotat eri kanaville?

Usein näkymättömyys perustellaan ajanpuutteella ja muut prioriteetit ajavat edelle. Näkyvyyden arvoa ei tunnisteta, koska tulokset on nähtävissä viiveellä. Valmennuksen avulla juuri sinun osaamisesi, mielipiteesi ja kokemuksesi pääsee valloilleen. Sinun asiantuntemuksesi on se, joka houkuttelee uusia asiakkaita ja jonka avulla organisaatio erottuu. Valmennuksesta on erityisen paljon hyötyä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän parissa toimiville sekä kaikille, jotka haluavat tukea omaa ja organisaationsa näkyvyyttä sosiaalisissa medioissa.

Valmennuksen tavoitteena on rakentaa ja vahvistaa henkilökohtaista digitaalista identiteettiä, joka luo menestystä sekä yksilölle että organisaatiolle.

Mielipiteet ja ajatukset tarvitsevat oikeat työvälineet ja kanavat.

Mitä nämä sitten ovat? Riittääkö puhelin ja Facebook? Miten toimivat algoritmit? Koska julkaiset minkäkin mielipiteen mihinkin kanavaan?  Nämä ovat tämän kokonaisuuden polttavimmat kysymykset, joihin pureudutaan. Fiksataan profiilit kuntoon, tarkastellaan viestien hallintaa ja ajoitusta, tutustutaan visuaalisen sisällön tärkeyteen. Jos et ole vielä aktiivinen somessa, pääset kärryille alta aikayksikön, opit asettamaan itsellesi tavoitteita ja mittaamaan niitä. Pieni kilpailuhenkisyys on aina tervettä ja yhteinen valmennusmatka huipentuu seurantamittaristojen vertailuun ja parhaiten edistyneen ja innokkaimman oppijan  palkitsemiseen.

Digitaalisen identiteetin rakentamisen lähtökohta on hyvä itsetuntemus. Valmennuksen alussa sinulle tehdään DiSC -profiili, joka kuvaa käyttäytymistyyliäsi ja asioita, joihin energiasi luontaisesti suuntautuu. DiSC -analyysin avulla opit tuntemaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi paremmin.  Sen kautta voit peilata mahdollisuuksiasi toimia ja erottua vahvana asiantuntijana myös digitaalisissa ympäristöissä.

Digitaalinen Identiteetti -valmennuksen aikataulu

Mitä saavutan valmennuksen aikana?

Mitä on tulevaisuuden asiantuntijuus? Miten osaamisen näkyville tuominen vaikuttaa henkilökohtaiseen brändiin? Miten sillä tuetaan ammattimaista toimintaa informaatioähkyn aikakaudella?

Valmennuksessa luodaan konkreettisia toimenpiteitä sisältävä suunnitelma, jonka avulla sosiaalinen media saadaan hyödynnettyä ammatillisesti. Valmennuksen sisältö on räätälöity yksilöllisesti ja mukana on muiden osallistujien turvaverkko sekä ammattilaisen tuki.

Ymmärrys digitaalisen identiteetin tärkeydestä.

Digitaalisen jalanjäljen merkitys, ostokäyttäytymisen murros ja dialogin merkitys asiantuntijuuden rakentamisessa ovat keskeisessä roolissa nykypäivän monimediaisessa ympäristössä. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät miksi brändäämisestä ja asiantuntijaviestinnästä on tullut niin kuuma puheenaihe ja opit myös miten itse rakennat omaa identiteettiäsi sosiaalisen median pyörteissä.

Tavoitteet ja suunta oman digitaalisen identiteetin rakentamiseen.

Oman toiminnan muutos on usein sekä uhka, että mahdollisuus. Pelko osaamattomuudesta tai tuntemattomiin verkostoihin liittymisestä estää toimimasta tavoilla, joita ehkä muiden toteuttamina ihailee tai havittelee. Olet itse vastuussa omasta tekemisestäsi ja itsesi johtamisesta. Miten tunnistat omat voimavarasi ja vahvuutesi ja miten taklaat esteitä matkan varrelta?

Tekeminen on vaikeinta, mutta ainoa oikea tapa edetä. 

Digitaalisen identiteetin rakentaminen, oman tekemisen mittaaminen ja tavoitteet on helppo asettaa kun sen osaa. Tavoitteisiin pääsy vaatii tekemistä, toistamista, virheitä ja oppimista. Valmennusryhmän vuorovaikutus ja vertaistuki on parasta lääkettä matkapahoinvointiin, kun yhteisessä veneessä matkataan. Kokeilemisen, tutkimisen ja toteuttamisen kautta löytyvät omaan käteen sopivat työkalut ja toimintamallit. Ulkopuolisen näkökulmat kuitenkin luovat omaan ideointiin vahvan pohjan ja auttavat saavuttamaan omat tavoitteet tehokkaammin kuin yksin. Osaavan valmentajan läsnäolo ja tuki luo turvallisen ympäristön itsensä kehittämiselle ja henkilökohtaiset sparraussessiot auttavat omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Kouluttajana toimii Jarkko Sjöman

”Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.”

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

Lue lisää Digitaalisen verkoston rakentamisesta Jarkon blogista

 

Jarrko_Sjöman

Jarkko Sjöman
Digitaalisen identiteetin asiantuntija.
Rakentaa asiantuntijoista vaikuttajia.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
4900,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Voin suositella kurssia! Parasta olivat konkreettiset vinkit, joilla saada somekanavista enemmän irti sekä keinot, joilla mitata ja motivoida omaa some-tekemistä. Innostava coach ja kurssitovereiden vertaistuki saivat sisältömörön lähes kokonaan katoamaan. ” - Kaisa Hakala, Telia

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.