ASP.NET Core

.NET on kehittynyt huimasti, nyt sillä voi tehdä sovelluksia ja palveluita myös Linuxiin ja iOS:ään. Haluatko tehdä .NET -sovelluksia uusimmalla frameworkillä? Pitääkö sinun tehdä palveluita myös Linuxiin ja/tai iOS:ään? Jos, niin tämä kurssi on nimenomaan sinulle.

Vaativuus
Arvostelut
1800,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Pysy mukana kehityksessä

.NET on kokenut suuren mullistuksen. Uusia mahdollisuuksia on tullut paljon. Jos olet .NET sovelluskehitysasiantuntija, niin sinun on seurattava .NET:n kehityskulkua.

ASP.NET Core on Microsoftin johtama Open Source -projekti, jossa on tehty alustariippumaton ASP.NET/MVC -sovellusten toteuttamiseksi. Nämä palvelut toimivat Windowsin lisäksi myös eri Linuxeissa sekä iOS-käyttöjärjestelmissä.

ASP.NET Core:lla teet niin Web UI kuin Web Api -palveluja.

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille .NET sovelluskehitykseen osallistuville, niin arkkitehdeille, sovelluskehittäjille kuin projektipäälliköillekin.

 

Esitiedot: Kurssi edellyttää C# ja ASP.NET MVC sovelluskehitysosaamista.

 

Sisältö

1. PÄIVÄ

ASP.NET Core -projektin rakenne

ASP.NET Core MVC

  • Miten eroaa legacy ASP.NET MVC:stä
  • Tag Helpers
  • Form Tag Helpers
  • Application Settings

2. PÄIVÄ

Web API

Authentikointi ja auktorisointi

ASP.NET Core-sovelluksen asennus

  • Asennus Linux-palvelimiin
  • Asennus kontteihin (Containers)
  • Azure Web Api

 

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1800,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski