Blockchain ja Bitcoin Aamutreeni

Jos haluat kuulla, mistä on kyse ja miten lohkoketjuja käytetään nyt ja tulevaisuudessa, tule kuulolle tähän Sovelton online-koulutukseen  Koulutus on nyt saatavana tallenteena käyttöösi.

Vaativuus
Arvostelut
179,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Blockchain ja Bitcoin – mistä on kyse?

Bitcoin ja muut kryptovaluutat ovat tuoneet blockchain-teknologian vahvasti myös valtamediaan. Tätä teknologiaa voidaan käyttää kuitenkin myös monissa muissa käyttötarkoituksissa.

Jos haluat ottaa nopeasti selvää, mistä on kyse ja miten lohkoketjuja käytetään nyt ja tulevaisuudessa osallistu tähän Mika Seitsosen vetämään aamutreeniin, ota perusteet ja käyttösovellutukset haltuun. Koulutus on nyt saatavana tallenteena.

 

Aamutreenissä Mika avaa tarkemmin seuraavat kokonaisuudet:

  • Lohkoketjun tekninen toteutus
  • Virtuaali-/kryptovaluutat ml. Bitcoin
  • Muut sovellusalueet

Laita luurit korville ja osallistu mukaan tai kerää pari kollegaasi ja laittakaa esitys tykille. Koulutus kestää tunnin ja lopuksi sinulla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiä. Saat myös hyviä vinkkejä siitä, miten sinun kannattaa jatkaa tutustumista aiheeseen.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenteet tulevat osallistujien ladattavaksi. Koulutus järjestetään Skype for Busineksellä.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

  • mika.seitsonen@sovelto.fi
Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita meillä ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (AD FS, Microsoft PKI), pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Office 365, Enterprise Mobility + Security ml. Intune) sekä yhdistetyn viestinnän (Lync/Skype for Business Server) -ratkaisuiden koulutukseen ja konsultointiin. Mika on viime vuodet vastannut Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.
DI, M.Sc, MCSE: Communications , MCSA: Office 365, MS: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, MCT, ITIL Foundation.
Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!