CDCP – Certified Data Centre Professional (EPI)

CDCP® on kahden päivän kurssi, jonka aikana saat kattavan yleiskuvan ja perustiedot korkean käytettävyyden datakeskuksista. Tarvitset niitä, jos suunnittelet, rakennat tai rakennutat tai optimoit korkean käytettävyyden palvelinsalia.

Vaativuus
Arvostelut
1600,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Datakeskusammattilaisille

Course description in English »

Datakeskuksen tai konesalin häiriötön toiminta on lähes poikkeuksetta liiketoiminnan kannalta kriittistä. Palveluja tuotetaan liiketoiminnan tarpeisiin ja usein myös suoraan kuluttajille. Läheskään kaikki datakeskukset eivät täytä vaatimuksia esim. saatavuuden, kapasiteetin, turvallisuuden tai tehokkuuden osalta. Tämän alan teknologia kehittyy jatkuvasti ja nopeasti, joten on oleellista ja tärkeää pysyä kehityksen mukana.

Tämä kurssi on tarpeen jokaiselle, joka työskentelee joko kaupallisessa datakeskuksessa tai yrityksen omassa konesalissa (tai ylläpitää siellä palveluja). Kurssi on tarkoitettu myös niille, jotka jollain tavalla osallistuvat konesalin toimitusketjuun (laitetoimittajana, järjestelmäintegraattorina, ratkaisujen tarjoajana, palvelujen myyjänä yms.). Kurssi kattaa myös perustiedot datakeskuksen suunnittelijoille, rakentajille sekä ylläpitäjille.

Kurssi sisältää paljon hyviä käytännön esimerkkejä olemassa olevista palvelinsaleista.

Tällä kurssilla perehdyt standardeihin ja teknisiin perusasioihin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. sijainnin valinta, sähkön saanti, fyysiset tilat, tietoliikenne ja operatiiviset toimet:
– opit suunnittelua koskevat vaatimukset sekä erilaiset teknologiat, joiden avulla voit arvioida nykyistä palvelinsaliasi ja parantaa sitä
– saat uutta ja teknisiä tietoa uusia suunnittelu- ja laajennusprojekteja varten.

Esitiedot: Ei esitietovaatimuksia

Materiaali: Kurssin opetuskieli, materiaali ja testi ovat englanniksi. Kurssilla käytetään Sovelton kumppanin EPI:n tuottamaa sähköistä materiaalia, jonka lukemista ja merkintöjen tekemistä varten kurssilaisten edellytetään tuovan oman kannettavan tietokoneensa tai tablettinsa mukanaan, jotta kurssimuistiinpanot saa mukaansa.

Testi:  Kurssin jälkimmäisen päivän lopuksi osallistujat suorittavat sertifiointitestin, mikä kannattaa ottaa huomioon matka-aikatauluja suunnitellessa. Jälkimmäinen kurssipäivä saattaa siis päättyä hieman normaalia myöhemmin riippuen siitä, miten kauan sertifiointitestiin kullakin aikaa kuluu. Sertifiointitestissä on 40 kysymystä, suoritetaan ilman materiaalia, hyväksymisraja 27 oikein, aikaa 1 tunti. Testi suoritetaan viimeisen kurssipäivän päätteeksi.

CDCP-sertifiointi on voimassa 3 vuotta. Kurssin hinta sisältää yhden testikerran. Lisäyrityksistä (max. 2 lisäyritystä myöhemmin sovittavana ajankohtana) veloitetaan erikseen.

CDCP is world-wide accredited by EXIN.

Katso tallenne EPI-webinaarista ja kuule lisää kursseista (1h, in English) >>

Tutustu tarkemmin EPI:n tarjoomaan (suomeksi) >>

 

Koulutuksen tarkempi sisältö

1. PÄIVÄ

The Data Centre, its importance and causes for downtime
Data Centre standards and best practices
Data Centre location, building and construction
Raised floor / suspended ceiling
Light
Power infrastructure
Electro magnetic fields
Equipment racks

2. PÄIVÄ

Cooling infrastructure
Water supply
Designing a scalable network infrastructure
Fire suppression
Data Centre monitoring
Operational security and safety practices
Documentation
Cleaning
MTBF/MTTR
Maintenance contracts/SLA/OLA
EXAM: Certified Data Centre Professional

 

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1600,00  + alv./VAT

Tutustu myös

CDFOM - Certified Data Centre Facilities Operations Manager (EPI)

Paranna datakeskuksesi tai palvelinsalisi hallinnointia ja hallintaa! Perehdy uusiin mahdollisuuksiin ja automatisoinnin tuomiin hyötyihin. Ilmoittaudu mukaan - sertifioitu osaaja tietää paremmin ja erottautuu joukosta!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
2400 €