Coaching perusteet – Coaching Essentials®

Paras johtaja coachaa tiimiänsä. Coaching Essentials valmennusohjelmassa opit kehittämään johtamistasi ja ymmärrät coachaamisen tärkeyden työntekijöiden onnistumisessa.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Blanchard Partner network

Accelerate Team Performance with Coaching Skills For Managers
Coachaamisella tuet ja johdat tiimiäsi juuri oikealla, heidän tarvitsemallaan tavalla.

Coaching Style Of Leadership Creates Teams Capable Of Problem Solving
Tiimisi jäsenistä kasvaa itsenäisiä ja vastuullisia ongelmanratkaisijoita, joita organisaatio tarvitsee pysyäkseen ketteränä.

Coaching Skills For Managers Will Increase Employee Engagement and Retention
Tiimisi sitoutuu organisaatioon.

Coaching Skills For Managers Creates Your Future Leaders
Coachingtaitojen merkitys korostuu tulevaisuuden johtajan ominaisuutena.

Coaching perusteet – Coaching Essentials valmennusohjelmassa otat haltuun coachaamisen koko prosessin (the International Coaching Federation).

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Risto Ahonen

Risto Ahonen

Johtamisvalmentaja Risto Ahonen, VM, on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut yhdessä elämänkumppaninsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa palautetaitojen parhaan oppaan Palaute kuuluu kaikille.

Asiantuntijuus: johtaminen, tiimityö, palautekulttuuri. Tutkinnot ja sertifioinnit: VM, Tilannejohtaminen II, SLII®, Tiimien tilannejohtaminen, Tiimisopimustyöpajat, Itsensä tilannejohtaminen, Kulttuurin muutos Gung Ho!, Ihmisten johtaminen muutoksessa, DiSC®, HBDI, Palautepyörä™

Tanssijan tehtävä on saada parinsa loistamaan.