COBIT®5 Foundation (eLearning-itseopiskelupaketti)

Opi COBIT®5-viitekehys omaan tahtiisi!

Vaativuus
Arvostelut
690,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

COBIT®5-viitekehys antaa hyvän mallin muodostaa punainen lanka IT:n ja liiketoiminnan tavoitteiden välille. COBIT®5-viitekehyksen kuvaa myös hyvä hallintotavan sille miten IT:n ja liiketoiminnan yhteisiä tavoitteita kannattaa mitata, johtaa ja varmentaa.

Kenelle?

COBIT®5 Foundation -koulutus sopii IT-päälliköille, laatupäälliköille, palvelupäälliköille, palveluprosessien omistajille ja prosessipäälliköille sekä muille jotka tarvitsevat tietoa COBIT®-viitekehyksestä, mittareista ja hyvän hallintotavan toteuttamisesta IT-ympäristössä.

Esitiedot: Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia, mutta IT:n yleistuntemus on hyödyksi.

Miksi?

Paketti sisältää tentin, jonka voit tehdä joko etäpalveluna (itsevalvottuna) tai paikan päällä Sovelton testikeskuksessa. Tentti suoritetaan sähköisesti monivalintakokeella. Tentissä on 50 kysymystä ja 50 minuuttia vastausaikaa. Läpimenoon tarvitaan 50 % oikeita vastauksia, eli vähintään 25 pistettä.
Sähköisen tentin päätteeksi saat tuloksen läpimenosta heti. Sertifikaatti postitetaan antamaasi osoitteeseen myöhemmin.
Lisätietoja ISACAn virallisilta COBIT®-sivuilta:

Miten?

COBIT®5 Foundation -sertifiointi on arvokas lisä IT-organisaatiossa työskentelevälle. vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.
Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi, ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:
Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.
Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

 

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
690,00  + alv./VAT