Entity Framework ja LINQ

Entity Framework (EF) on moderni Object Relational Mapperiin (OR/M) perustuva tietokantojen ohjelmointitapa. Se mahdollistaa tietokantojen käsittelyn oliomaisesti. Lähes kaikki .NET-sovellukset käsittelevät tietokantaa. Nyt on aika oppia se modernein tapa käsitellä niitä.

Vaativuus
Arvostelut
2400,00 

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Tietokannat oliomaisesti

Tällä kurssilla opit, kuinka tietokantoja käytetään oliomaisesti .NET-sovelluksissa ja -palveluissa.

Kuinka Entity Framework:iä tulee käyttää oikein? Mitä hyötyä on EF:ään siirtymisessä? Olisiko jo aika siirtyä moderniin tietokantojen ohjelmointitapaan?

Tämän kurssin avulla saat nopeasti käyttöön EF-tekniikan. Opit myös tietokantakerroksen toteuttamiseen liittyvien riskien ja haasteiden, kuten suorituskyky ja turvallisuus, ratkaisutavat.

 

Kenelle: .NET ohjelmoijat, projektipäälliköt ja arkkitehdit, jotka tekevät tietokantaa käsitteleviä sovelluksia.

Esitiedot: Kurssi edellyttää .NET ohjelmointitaitoa ja tietokantakäsitteiden osaamista.

Materiaali: Esimerkit ja harjoitukset on C#-kielellä

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
2400,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski