Everything DiSC®-johtajuusprofiili ja profiilin purku

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?

Vaativuus
Arvostelut
490,00 
+ alv./VAT

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Esimiehille organisaatiosta ja tehtävästä riippumatta. Toimii hyvin kaikilla organisaation tasoilla.

  • Everything DiSC® -johtajuusprofiili on 23-sivuinen raportti, joka kertoo haasteesi ja vahvuutesi johtajana. Se mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin. Raportti muodostuu verkossa tehtävästä kyselystä, johon saat linkin sähköpostiisi.
  • Henkilökohtainen kahden tunnin sparraus valmentajan kanssa auttaa syventämään profiilin ymmärtämistä ja hyödyntämistä.
Work of Leaders ohjelma perustuu monen vuosikymmenen aikana tehtyyn johtajuustutkimukseen, jonka pohjalta on tunnistettu johtajuuteen liittyviä parhaita käytäntöjä yli 300 asiantuntijan ja 150 organisaation voimin. DiSC-tyyli vaikuttaa siihen, miten toimit johtamisprosessissa. Se ei määrittele onnistumistasi tai epäonnistumistasi johtajuuden eri vaiheissa; se vain kertoo paljonko voimavaroja kukin vaihe sinulta vaatii.

 

Work of Leaders raportin avulla ymmärrät, miten omat taipumuksesi vaikuttavat tehokkuuteesi eri johtamistilanteissa. Work of Leaders perustuu yksinkertaiseen kolmivaiheiseen prosessiin; vision luomiseen, muiden saamiseen sitoutumaan visioon ja vision toteuttamiseen. Vision, sitouttamisen ja toteuttamisen vaiheet käydään läpi niihin liittyvien eri draivereiden kautta. Raportti näyttää toimintasi sijoittumisen käyttäytymisasteiskolla, esimerkiksi onko sinulla halu saattaa asiat päätökseen vai halu pitää ne avoimena.

 

Johtamisen teorioita ja malleja on lukuisia ja johtamisen kehittämiseen panostamisen hyödyt ovat kiistattomat. Work of Leaders konseptiin on koottu parhaista metodeista parhaat käytännöt ja näkökulmat.  Viet minkä tahansa kokoisen tiimisi pisteestä A pisteeseen B noudattamalla Work of Leaders polkua ja tiedostamalla johtamistyylisi.

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
490,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili yksilölle ja profiilin purku

Tee DiSC® -profiili, joka on itsensä johtamisen peruskivi. Saat lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Virtual - Itseopiskelu
Hinta
290 €

Winning Team - Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Paljasta näkyviksi tiimisi kipupisteet ja aloita matka kukoistukseen ja tuloksentekoon. Muutosohjelmassa hyödynnetään Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -mallia.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Hinta

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili -valmennus tiimille

Hyödynnä DiSC®-teoria tiimityössä. Yhteistyö sujuvoituu, hyvinvointi ja tuottavuus kasvaa.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka, Hybrid - Monimuoto, Virtual - Itseopiskelu
Hinta
3300 €

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.