Everything DiSC®-johtajuusprofiili ja profiilin purku

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Esimiehille organisaatiosta ja tehtävästä riippumatta. Toimii hyvin kaikilla organisaation tasoilla.

  • Everything DiSC® -johtajuusprofiili on 23-sivuinen raportti, joka kertoo haasteesi ja vahvuutesi johtajana. Se mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin. Raportti muodostuu verkossa tehtävästä kyselystä, johon saat linkin sähköpostiisi.

  • Henkilökohtainen kahden tunnin sparraus valmentajan kanssa auttaa syventämään profiilin ymmärtämistä ja hyödyntämistä.
Work of Leaders ohjelma perustuu monen vuosikymmenen aikana tehtyyn johtajuustutkimukseen, jonka pohjalta on tunnistettu johtajuuteen liittyviä parhaita käytäntöjä yli 300 asiantuntijan ja 150 organisaation voimin. DiSC-tyyli vaikuttaa siihen, miten toimit johtamisprosessissa. Se ei määrittele onnistumistasi tai epäonnistumistasi johtajuuden eri vaiheissa; se vain kertoo paljonko voimavaroja kukin vaihe sinulta vaatii.

 

Work of Leaders raportin avulla ymmärrät, miten omat taipumuksesi vaikuttavat tehokkuuteesi eri johtamistilanteissa. Work of Leaders perustuu yksinkertaiseen kolmivaiheiseen prosessiin; vision luomiseen, muiden saamiseen sitoutumaan visioon ja vision toteuttamiseen. Vision, sitouttamisen ja toteuttamisen vaiheet käydään läpi niihin liittyvien eri draivereiden kautta. Raportti näyttää toimintasi sijoittumisen käyttäytymisasteiskolla, esimerkiksi onko sinulla halu saattaa asiat päätökseen vai halu pitää ne avoimena.

 

Johtamisen teorioita ja malleja on lukuisia ja johtamisen kehittämiseen panostamisen hyödyt ovat kiistattomat. Work of Leaders konseptiin on koottu parhaista metodeista parhaat käytännöt ja näkökulmat.  Viet minkä tahansa kokoisen tiimisi pisteestä A pisteeseen B noudattamalla Work of Leaders polkua ja tiedostamalla johtamistyylisi.

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili yksilölle ja profiilin purku

Tee DiSC® -profiili, joka on itsensä johtamisen peruskivi. Saat lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Virtual - Itseopiskelu
Hinta
290 €

Winning Team - Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Paljasta näkyviksi tiimisi kipupisteet ja aloita matka kukoistukseen ja tuloksentekoon. Muutosohjelmassa hyödynnetään Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -mallia.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Hinta
Pyydä tarjous

Sovelto PRO - täysin uusi tapa oppia!

Voit hyödyntää laajan määrän kursseja, online-koulutuksia ja yhteisön sekä kouluttajan tuen oppimiseesi. Yhdellä kuukausimaksulla – kokeile nyt! Kurssit merkitty Sovelto PRO -tagilla ja näissä myös toteutustakuu. Kurssi siis pidetään varmasti PRO-asiakkaille ilmoitettuna ajankohtana – lähde mukaan oppimaan!

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.