Everything DiSC®-johtajuusprofiili

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?

300,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Everything DiSC®-johtajuusprofiili

Esimiehille organisaatiosta ja tehtävästä riippumatta. Toimii hyvin kaikilla organisaation tasoilla. Sopii erityisen hyvin projektijohtajille.

  • Everything DiSC® -johtajuusprofiili on 23-sivuinen raportti, joka kertoo haasteesi ja vahvuutesi johtajana. Se mahdollistaa oman johtamistavan vertaamisen maailman parhaisiin johtamiskäytäntöihin. Raportti muodostuu verkossa tehtävästä kyselystä, johon saat linkin sähköpostiisi.

Work of Leaders ohjelma perustuu monen vuosikymmenen aikana tehtyyn johtajuustutkimukseen, jonka pohjalta on tunnistettu johtajuuteen liittyviä parhaita käytäntöjä yli 300 asiantuntijan ja 150 organisaation voimin. DiSC-tyyli vaikuttaa siihen, miten toimit johtamisprosessissa. Se ei määrittele onnistumistasi tai epäonnistumistasi johtajuuden eri vaiheissa; se vain kertoo paljonko voimavaroja kukin vaihe sinulta vaatii.

 

Work of Leaders raportin avulla ymmärrät, miten omat taipumuksesi vaikuttavat tehokkuuteesi eri johtamistilanteissa. Work of Leaders perustuu yksinkertaiseen kolmivaiheiseen prosessiin; vision luomiseen, muiden saamiseen sitoutumaan visioon ja vision toteuttamiseen. Vision, sitouttamisen ja toteuttamisen vaiheet käydään läpi niihin liittyvien eri draivereiden kautta. Raportti näyttää toimintasi sijoittumisen käyttäytymisasteiskolla, esimerkiksi onko sinulla halu saattaa asiat päätökseen vai halu pitää ne avoimena.

 

Johtamisen teorioita ja malleja on lukuisia ja johtamisen kehittämiseen panostamisen hyödyt ovat kiistattomat. Work of Leaders konseptiin on koottu parhaista metodeista parhaat käytännöt ja näkökulmat.  Viet minkä tahansa kokoisen tiimisi pisteestä A pisteeseen B noudattamalla Work of Leaders polkua ja tiedostamalla johtamistyylisi.

 


Tämä tuote ei sisällä erillistä koulutusta. Se sisältää yksilölle tehdyn Everything DiSC Work of Leaders -johtajuusprofiilin sähköisesti toimitettuna.

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
300,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Tee DiSC® -työyhteisöprofiili, se on ihmisten välisen kommunikaation pohja ja itsensä johtamisen peruskivi.
Hyödynnä DiSC®-teoria tiimityössä. Yhteistyö sujuvoituu, hyvinvointi ja tuottavuus kasvaa.

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.