Everything DiSC® -työyhteisöprofiili -valmennus tiimille

Hyödynnä DiSC®-teoria tiimityössä. Yhteistyö sujuvoituu, hyvinvointi ja tuottavuus kasvaa.

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili -valmennus tiimille

 

Sopii kaikille tiimeille alasta ja tehtävästä riippumatta

Everything DiSC-viitekehykseen perustuva strategia auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään sekä toisia paremmin sekä arvostamaan erilaisuutta.

DiSC-profiilit ovat maailman tunnetuin henkilöprofiloinnin työkalu, joka perustuu systemaattiseen kehitys- ja tutkimustyöhön vuosikymmenien ajan. DiSC tutkimus >> 

Everything DiSC® työyhteisö -viitekehys on täydennystutkimuksen (MPL 2012) perusteella validoitu Suomeen.  Lataa tutkimus tästä.

DiSC-profiili jakautuu neljään päätyyliin (D, i, S ja C). Profiili voi olla myös kahden päätyylin yhdistelmä, jolloin tyylejä on kaikkiaan yhteensä 12 kappaletta.

Everything DiSC®-profiilien todellinen hyöty syntyy, kun kaikki työyhteisössä tai tiimissä saavat DiSC®- profiilin.

DiSC®-raportti muodostuu kyselystä, jonka jokainen tiimin jäsen tekee verkossa ennen valmennusta. DiSC®-viitekehys antaa tiimille yhteisen kielen ja auttaa ymmärtämään, miten yksilön henkilökohtainen toimintatyyli vaikuttaa vuorovaikutuksen onnistumiseen. Kun profiilien kautta oppii ymmärtämään erilaisuutta voi sujuvoittaa yhteistyötä mukauttamalla omaa käyttäytymistään tilanteen mukaan.

Yhden päivän mittaisen Everything DiSC® -tiimivalmennuksen lisäksi laskutetaan:

 • Everything DiSC® -työyhteisöprofiilin jokaiselle tiimin jäsenelle (249€)
 • Everything DiSC® ryhmäkulttuuriraportti (150€)

Ryhmäkulttuuriraportti näyttää kaikkien tiimin jäsenten profiilin sijoittumisen samassa profiilikartassa, josta jäsenten eroavaisuudet on helppo todeta. Ryhmäkulttuuriraportti kertoo minkälaista toimintaa tiimin jäsenet arvostavat ja minkäinen profiilipainotus tiimissä on.

Valmennuksesta konkreettiset ideat vuorovaikutustilanteisiin

Valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten tulosta tiimissäsi oikeasti tehdään ja miten suuri vaikutus ihmisten välisellä luottamuksella sekä hyvällä kommunikaatiolla on sitoutumiseen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmennuksessa käsiteltävät aiheet:
 1. Ymmärrät luottamuksen tuloksen tekemisen perustana
 2. Käyttäytymisprofiilisi purku; tutustut henkilökohtaisiin prioriteetteihisi, motivaatiotekijöihisi sekä stressin aiheuttajisi
 3. Ymmärrät muiden käyttäytymistyylien eroja; tunnistetat omat reagointitavat erilaisiin käyttäytymistyyleihin
 4. Miten toimit ja miten muut sinut näkevät sekä kokevat?
 5. Tunnistat hyödyt ja haasteet työskennellessäsi eri tyylejä edustavien henkilöiden kanssa.
 6. Miten muutat omaa käyttäytymistäsi suhteessa muihin luottamuksen saavuttamiseksi ja parempien tulosten aikaan saamiseksi?
 7. Harjoittelet tehokkaampien suhteiden luomista opitun avulla
 8. Luot henkilökohtaisen toimintasuunnitelman suhteiden tehostamiseksi
 9. Mitä ja miten kerrot itsestäsi muille jatkossa?

Everything DiSC® on yksilön, tiimien ja prosessien kehittämisen lähtökohta. Kun ymmärrys kunkin tavasta toimia on aukaistu niin henkilölle itselleen kuin koko tiimille, keskitytään paremmin itse työn tekemiseen. Aloita tekemällä DiSC®-profiili tiimillesi ja totea työkalun monet hyödyt itse.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.