Everything DiSC® -työyhteisöprofiili yksilölle ja profiilin purku

Tee DiSC® -profiili, joka on itsensä johtamisen peruskivi. Saat lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen.

Vaativuus
Arvostelut
590,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Agenda

Kuka tahansa hyötyy pysähtymisestä itsetutkisteluun. Itsetuntemus, itsemyötätunto sekä omien vahvuuksien ja heikkouksien tunteminen ovat avaintekijöitä hyvinvointiisi ja sitä kautta työyhteisön hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Everything DiSC® -profiili on itsensä kehittämisen ja johtamisen välttämätön peruskivi. Se on maailman käytetyin työkalu henkilöiden välisten käyttäytymiserojen arviointiin; n. 50 miljoonaa tehtyä profiilia.

Everything DiSC® Workplace -profiili sopii kaikille asemasta ja tehtävästä riippumatta.

  • Everything DiSC® -profiili: 20-sivun mittainen raportti käyttäytymistyylistäsi DiSC®-teorian mukaisesti. Raportti muodostuu verkossa tehtävästä kyselystä, johon saat linkin sähköpostiisi.
  • Henkilökohtainen kahden tunnin sparraus valmentajan kanssa auttaa syventämään profiilin ymmärtämistä ja hyödyntämistä.

DiSC®-profiili kertoo mihin energiasi luontaisesti suuntautuu sekä kuvaa konkreettisesti, mihin kiinnittämällä huomiota voit tehostaa toimintaasi. DiSC®-profiilin avulla tulet tietoisemmaksi omasta käyttäytymistyylistäsi ja sen avulla sinun on esimerkiksi helpompi asettaa henkilökohtaisia tavoitteita ja arvioida voimavarojasi.

DiSC-profiili jakautuu neljään päätyyliin (D, i, S ja C). Profiili voi olla myös kahden päätyylin yhdistelmä, jolloin tyylejä on kaikkiaan yhteensä 12 kappaletta.

DiSC-profiilit ovat maailman tunnetuin henkilöprofiloinnin työkalu, joka perustuu systemaattiseen kehitys- ja tutkimustyöhön vuosikymmenien ajan. Everything DiSC® työyhteisö -viitekehys on täydennystutkimuksen (MPL 2012) perusteella validoitu Suomeen. Lataa DiSC tutkimus tästä.

Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen Everything DiSC®-profiililla avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä. Et enää ajattele, että olet tai työtoverisi on jotenkin vääränlainen tietyissä tilanteissa, ainoastaan erilainen tuoden tilanteisiin erilaista arvoa.

Profiilin rakenne:

  • Henkilökohtainen DiSC-tyyli
  • Muiden tyylien ymmärtäminen
  • Tuloksellisten ihmissuhteiden rakentaminen

Valmennusohjelmissa kuten Winning Team, Work of Leaders tai Projektijohtaminen käytetään DiSC-teoriaa ja -profiileja.

Everything DiSC® on yksilön, tiimien ja prosessien kehittämisen lähtökohta. Kun ymmärrys kunkin tavasta toimia on aukaistu niin henkilölle itselleen kuin koko tiimille, keskitytään paremmin itse työn tekemiseen. Aloita tekemällä DiSC-profiili itsellesi ja totea työkalun monet hyödyt itse!

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
590,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Everything DiSC®-johtajuusprofiili ja profiilin purku

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili -valmennus tiimille

Hyödynnä DiSC®-teoria tiimityössä. Yhteistyö sujuvoituu, hyvinvointi ja tuottavuus kasvaa.
Seuraava ajankohta
Sijainti
Vaativuus
Arvostelut

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.