Excel – havainnollistaminen kaavioilla ja muotoiluilla

Opi Excelin kaavioiden luominen ja muokkaaminen ja tutustu kaavioiden erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Tutustu myös Sparkline-kaavioihin sekä ehdolliseen muotoiluun.

Excel – havainnollistaminen kaavioilla ja muotoiluilla -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
79,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Excel on paljon muutakin kuin lukuja taulukossa. Tee Exceleistäsi havainnollisempia tämän kokonaisuuden avulla. Opi Excelin kaavioiden luominen ja muokkaaminen ja tutustu kaavioiden erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Tutustu myös Sparkline-kaavioihin, pieniin, yhteen soluun mahtuviin trendien kuvaamiseen soveltuviin kaavioihin. Ehdollisen muotoilun avulla opit havainnollistamaan solun sisällön mukaan muuttuvilla kuvakkeilla ja väripalkeilla.

Kesto

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 26 videota. Videoiden yhteiskesto noin 60 min.

Toteutus

Excel – havainnollistaminen kaavioilla ja muotoiluilla -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen SoveltoX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltoX-ympäristöön.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
79,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Lehtonen

Maiju Lehtonen

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii