Funktiot Excelissä

Miten jotkut tuntuvat saavan Excel-aineistosta irti vaikka mitä? Ehkä he käyttävät apuna funktioita! Eikö olisikin hienoa, jos Excel-aineistoista saisi irti enemmän ja ihan omatoimisesti?

Vaativuus
Arvostelut
0.5pvä
Kesto
675,00 

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Funtiot haltuun

Koulutuksessa käydään läpi, mitä Excelin funktioilla voi tehdä ja mitä ei.

Koulutus sopii Excelin funktioista kiinnostuneille, niitä työssään tarvitseville, sekä itseoppineille funktioiden käytön tehostusta kaipaaville.

Koulutus käy läpi Excelin funktioiden käytön perustekniikat, antaa esimerkkejä erilaisista funktiotyypeistä ja niiden hyödyntämisestä jokapäiväisessä työssä.

 

Esitiedot: Osallistujalla on hyvä olla jonkin verran Excelin käyttökokemusta sekä ymmärrys kaavan muodostuksesta ja erilaisista viittaustavoista (dollari-merkit).

 

Koulutuksen aiheet:
  • Funktioiden käsittelyn hyvät tavat
  • Ehdollisia lukumääriä ja summia
  • Pyöristämisfunktiot
  • Kalenteri- ja aikalaskufunktioita
  • Tekstifunktiot
  • Hakufunktioita, esim. PHAKU (VLOOKUP)
  • Loogiset JOS (IF) -funktiot ja totuusarvot

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
675,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.

Kouluttaja


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.