Harjoitustesti (Microsoft)

Joko tunnet Azuren uudet roolipohjaiset sertifioinnit ja koulutuspolut? Onko työsi Azuren ylläpitoa ja hallintaa? Ota selvää osaamisestasi harjoitustestillä, jonka avulla selvität mitä osaat ja mihin tarvitset vielä sparrausta.

Vaativuus
Arvostelut
85,00 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Pilvi on ketterä, skaalautuva ja edistyksellinen. Samaa voi sanoa Microsoftin uudistuneesta sertifiointiohjelmasta. Työn tekeminen ja pilviosaajien eri roolien vaatimukset on huomioitu sekä uusissa Azuren sertifiointitesteissä että koulutuspoluissa.

Oletko valmistautumassa Azure Administrator Associate -sertifioinnin testeihin: AZ-100 Microsoft Azure Infrastructure and Deployment ja  AZ-101 Microsoft Azure Integration and Security? Tilaa nyt harjoitustesti jompaan kumpaan tai molempiin ja selvitä Azure -osaamisesi nykytila.

Harjoitustestin avulla näet heti, mitkä asiat jo osaat ja missä on vielä parannettavaa.

Olemme sinuun yhteydessä, kun olet tehnyt harjoitustestin ja autamme suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimman oppimispolun kohti tavoitettasi.

Yksilölliset tarpeet ja oppimisen vaatimukset huomioidaan uusien modulaaristen sisältöjen avulla. Koulutukset ovat pääsääntöisesti päivän mittaisia, joten nyt voit aidosti valita vain ne aiheet, joita työssäsi tarvitset. Isojenkin kokonaisuuksien oppiminen on joustavaa ja ehdit soveltaa ja harjoitella uusia taitoja arjessa, vaikka osallistuisitkin jokaiseen koulutukseen. Opiskelu tapahtuu tuttuun tapaan joko kouluttajan johdolla luokassa tai Online-opiskeluna. Voit halutessasi opiskella myös täysin itsenäisesti Sovelton virtuaalioppimisympäristössä (SoveltoX) esimerkiksi sinulle tutuimmat kokonaisuudet.

Lue lisää Azure Administrator Associate -sertifioinnin vaatimuksista ja koulutusvaihtoehdoista täältä.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
85,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (Azure AD, AD FS, PKI) ja pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) koulutukseen ja konsultointiin. Mika vastaa Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.

DI, M.Sc., MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!