HP-kytkinten tietoturva ja edistynyt hallinta

Nosta HP Procurve -kytkinverkkosi tietoturvatasoa merkittävästi!

Vaativuus
Arvostelut
0,00 
+ alv./VAT

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Paranna tietoturvaa merkittävästi

HP Procurve -kytkimissä on suuri määrä tietoturvaa parantavia ominaisuuksia, joita osaat käyttää tämän kurssin käytyäsi. Kun otat nämä ominaisuudet käyttöön, saat paremman hyödyn investoinneistasi ja verkkosi tietoturva paranee.

Tästä kurssista hyötyvät eniten HP-kytkinverkkojen ylläpitäjät ja suunnittelijat, lähiverkkojen tuki- ja hallintahenkilöt ja verkon tietoturvasta vastaavat henkilöt.

Kytkinverkkojen tietoturvaa heikentävät monet protokollatason heikkoudet: esim. tietoliikenne kuljetetaan verkossa selväkielisenä ja suojaamattomassa kytkinverkossa salakuuntelu on helppoa.

HP-kytkimet sisältävät useita mahdollisuuksia tietoturvatason nostamiseksi nykyaikaiselle tasolle. Tällä kurssilla näihin perehdytään workshop-tyyppisesti itse tehden ja kokeillen. Kurssilla opit käytännönläheisesti, miten HP-kytkimet voi suojata ja verkon tietoturvatasoa nostaa huomattavasti.

Kurssi voidaan järjestää myös asiakaskohtaisena toteutuksena, jolloin Sovelton tietoliikennelaboratorion laitteita etäkäytetään asiakastiloista käsin.
Esitiedot: Perustiedot HP-kytkinten hallinnasta. Esitiedoiksi sopii hyvin esim. kurssi ”HP-kytkinten käyttöönotto ja hallinta”.

Materiaali: Kurssilla käytetään Sovelton suomenkielistä materiaalia. Opetus on suomeksi

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
0,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Jukka Vuola

Jukka Vuola

  • jukka.vuola@sovelto.fi
Jukka on pitkän linjan tietotekniikan ammattilainen ja kouluttaja, jolla on myös laaja kokemus sekä julkisen sektorin että yrityspuolen konsultoinneista. Osaamisalueena kytkinverkot ja IP-reititys, lähi- ja operaattoriverkot, palomuurit ja tietoturva. IPv6-osaaja.
Kasvatustieteen maisteri, Cisco CCSI #24847, CCNP, CheckPoint CCSA,CompTIA Security+, ITIL v3 Foundation, PRINCE2 Foundation
Harjoitus tekee metsurin.