iSQI CAT Certified Agile Tester

Yhä useampi projekti toimii ketterällä mallilla. Sinun täytyy oppia ketteryyteen. Testaus pysyy silti elintärkeänä osana ketteriä projekteja – tarvitset siis ketterän testaajan taidot. Lisäksi yhä useampi työnantaja tai asiakas joko vaatii tai arvostaa sertifikaatteja, joten sertifikaattikin auttaa sinua paljon.

Vaativuus
Arvostelut
3250,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Ketterä testaaminen

Kurssin jälkeen ymmärrät ketterän lähestymistavan periaatteet ohjelmistokehityksessä. Tiedät, miten testaajan rooli ketterässä projektissa eroaa testaajan roolista muilla tavoilla toimivissa projekteissa. Pystyt myötävaikuttamaan projektin etenemiseen testaukseen keskittyvänä ketterän tiimin jäsenenä. Ymmärrät haasteet ja vaikeudet, joita ketterässä tiimissä voi tulla esiin muiden kuin testaukseen liittyvien tehtävien yhteydessä. Pystyt osoittamaan omaavasi erilaisia ihmissuhdetaitoja, joita ketterän tiimin jäseniltä tarvitaan. Suorittamalla hyväksyttävästi käytännön arvioinnin ja kirjallisen kokeen saat sertifikaatin omasta testausosaamisestasi.

Koulutuksen päätteeksi suoritetaan aina testi.

iSQIn CAT Certified Agile Tester -kurssi on tarkoitettu IT-alan ammattilaisille, jotka työskentelevät ketterän ohjelmistotestauksen ja -kehityksen parissa ja jotka haluavat saada kansainvälisesti hyväksytyn sertifikaatin ketterästä testauksesta.

Certified Agile Tester on kansainvälinen ketterän testauksen koulutus, jota koordinoi International Software Quality Institute (iSQI). Viisipäiväisen kurssin päätteeksi kurssilla on sertifikaattiin tähtäävä käytännön arviointi ja kirjallinen koe.

Kurssi pidetään iSQIn englanninkielisellä materiaalilla ja esitetään joko suomeksi tai englanniksi. Sertifiointikoe on englanninkielinen. Kouluttajana toimii Knowitin kokenut kouluttaja. Knowit Oy on iSQIn hyväksymä CAT Certifed Agile Tester -kouluttaja.

 

Esitiedot: Kurssilaisilta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Perustiedot ja jonkin verran kokemusta ketterästä toimintaympäristöstä helpottaa kurssia merkittävästi. Esitiedoksi suositellaan myös suoritettua ISTQB Foundation in Software Testing –sertifikaattia.

Materiaali: Englanninkielinen materiaali. Koulutuskortilla maksavilta veloitamme erikseen lisenssi- ja materiaalimaksun 275 €.

Testi: Koulutuksen päätteeksi osallistujat suorittavat aina sertifikaattiin tähtäävän testin (englanninkielinen). Sovelto Accesilla tai koulutuskortilla maksavilta veloitus on 6 Access- tai korttipäivää sisältäen testin.

Maksu Sovelto Accesilla tai koulutuskortilla: 6 Access- tai korttipäivää sisältäen testin.

 

Koulutuksen tarkempi sisältö

1. PÄIVÄ

Historia ja terminologia: Ketterä manifesti, periaatteet ja metodit
Daily Scrum ja ihmissuhdetaitojen arviointi

2. PÄIVÄ

Suunnittelu, vaatimukset, arviointi ja strategia
Daily Scrum ja ihmissuhdetaitojen arviointi

3. PÄIVÄ

Kehittäjäkonteksti, testaus ja retrospektiivit
Daily Scrum ja ihmissuhdetaitojen arviointi

4. PÄIVÄ

Testiohjattu kehitys, testiautomaatio ja ei-toiminnalliset asiat
Daily Scrum ja ihmissuhdetaitojen arviointi

5. PÄIVÄ

Käytännön arviointi ja kirjallinen koe

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
3250,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Tommi Teräsvirta

Tommi Teräsvirta

Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist