ISQI Certified Agile Essentials

Syvennä tietojasi ketterästä ohjelmistokehityksestä ja sertifioi samalla osaamisesi!

Vaativuus
Arvostelut
1800,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Koulutuksen jälkeen ymmärrät ketterän manifestin periaatteet ja lähestymistapoja ohjelmistokehityksessä. Ymmärrät ja arvostat ketterän tiimin rooleja. Sinulla on käsitys siitä, kuinka osana ketterää tiimiä osallistutaan vaatimusten valmiiksi saattamiseen. Osaat soveltaa laatumetodeja hyväksymiskriteereiden varmistamiseksi. Ymmärrät tehokkaiden iteraatioiden katselmointien tärkeyden sekä retrospektiivien avulla jatkuvaan kehitykseen osallistumisen merkityksen.

Certified Agile Essentials koulutus- ja sertifiointiohjelma on tarkoitettu kaikille ketterissä projekteissa toimiville henkilöille, jotka haluavat perehtyä työskentelyyn ketterässä ympäristössä. Kurssi on tarkoitettu mm. projektipäälliköille, laatupäälliköille, ohjelmistokehityspäälliköille, liiketoiminnan asiantuntijoille, ohjelmistotestaajille, ohjelmistosuunnittelijoille, IT -johtajille sekä hallinnon konsulteille.

Certified Agile Essentials on kansainvälinen koulutus, jota koordinoi International Software Quality Institute (iSQI). Kouluttajana toimii Knowitin kokenut kouluttaja. Knowit Oy on iSQIn hyväksymä CAE Certifed Agile Essentials -kouluttaja.

Yhä useampi projekti toimii ketterällä mallilla, ja siksi sinun täytyy oppia ketteryyteen ja ketterien menetelmien käyttöön. Lisäksi yhä useampi työnantaja tai asiakas joko vaatii tai arvostaa sertifikaatteja, joten sertifikaattikin auttaa sinua paljon.

Materiaali: Kurssi pidetään iSQIn englanninkielisellä materiaalilla ja esitetään joko suomeksi tai englanniksi.

Testi: Englanninkielinen sertifiointikoe kurssin päätteeksi.

Koulutuksen tarkempi sisältö

1. PÄIVÄ
Ketterä manifesti
  • Ketterät periaatteet
Julkaisun suunnittelu
  • Iteraatio nolla
Iteraation suunnittelu
  • Arviointi
Vaatimukset
  • Katselmoinnit
  • Päiväpalaveri (Daily Stand-up)
2. PÄIVÄ
Tiimin laatu
Iteraation katselmointi
  • Esittely
Retrospektiivit
Ketterä manifesti
  • Periaatteiden kertaus

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1800,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Tommi Teräsvirta

Tommi Teräsvirta

  • tommi.terasvirta@sovelto.fi
Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist