ITIL® Expert -koulutusohjelma (Capability) – eLearning

Hanki ammattitaitoa ja osoita se sertifioitumalla ITIL® Expertiksi omaan tahtiisi. Nyt se on mahdollista intensiivisen ja samalla joustavan koulutusohjelman avulla!

Vaativuus
Arvostelut
4400,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tule oppimaan IT-palvelujohtamisen parhaat käytännöt intensiivisen koulutusohjelman kannustamana. Koulutusohjelma toteutetaan laadukkaalla englanninkielisellä eLearning-itseopiskelumateriaalilla. Stressin helpottamiseksi kaikkiin kursseihin sisältyy testitakuu. Jos et pääse ensimmäisellä yrityksestä sertifiointitestistä läpi, on uusinta maksuton.

Jokaisen kurssin eLearning-paketin voit aloittaa halutessasi. Paketin käyttöoikeus on voimassa 90 päivää. Sertifiointikokeen voi suorittaa haluamanasi ajankohtana Sovelton testikeskuksessa Pasilassa.

Sovelton ITIL® Expert Capability-koulutusohjelma sisältää yhteensä viisi kurssia.
Kaikki ITIL® Lifecycle Capability kurssit:
1. Release, Control and Validation
2. Operational Support and Analysis
3. Planning, Protection and Optimization
4. Service Offerings and Agreements

+ yo. kurssit suoritettuasi, voit suorittaa kokonaisuuteen kuuluvan Managing Across the Lifecycle (MALC) kurssin. MALC-kurssin sertifiointikokeen läpäistyäsi saat ITIL® Expert -sertifikaatin

ITIL® Expert Capability-koulutusohjelman ero ITIL® Expert Lifecycle -koulutusohjelmaan on siinä, että Capability kursseissa yksittäiseen kurssiin on yhdistetty tietyn teeman mukaan aiheita eri ITIL® -palveluelinkaaren osista. Lifecycle -kursseissa jokainen kurssi käy läpi yksittäisen palveluelinkaaren vaiheen. Capability-kurssit ovat myös laajempia. Tämä näkyy myös siinä, että Capability kursseilla ITIL® Expert sertifointi on mahdollista saada viidellä kurssilla, kun Lifecycle kursseja vaaditaan puolestaan kuusi.

Kaikkiin kursseihin kuuluu 90 päivän käyttöoikeus englanninkieliseen itseopiskelumateriaaliin, kuusi sertifiointitestiä ja maksuttomat uusintamahdollisuudet testeihin.

Kenelle?

IT-palvelujohtamisen huippuosaajiksi haluavat henkilöt. Itseopiskelu vaatii tiettyä kurinalaisuutta ja englanninkielinen materiaali edellyttää vähintään kohtuullista englanninkielen taitoa.

Esitiedot: Kaikille ITIL® jatkokursseille vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

ITIL® Expert -sertifiointi on IT-palveluhallinnan arvostettu sertifiointi, jonka avulla henkilö voi vahvistaa omaa osaamistaan ja samalla saada osaamisen todistamiseksi sertifiointi.

Miten?

ITIL® Expert -sertifointi on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua niin hitaasti tai nopeasti kuin haluat. Kurssikohtainen itseopiskeluaika on voimassa 3 kk siitä kuin ilmoitat haluavasi aloittaa yksittäisen kurssin. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 30 tuntia / kurssi.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää. Muu opetus ja opettajan ohjaus on saatavilla suomeksi tai englanniksi.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

 

Testi:

Jokaisen kurssin jälkeen sinulla on hyvät valmiudet suorittaa kurssikohtainen englanninkielinen  ITIL® Intermediate sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
4400,00  + alv./VAT