ITIL® Expert -koulutusohjelma (Lifecycle) – eLearning

Hanki ammattitaitoa ja osoita se sertifioitumalla ITIL® Expertiksi omaan tahtiisi. Nyt se on mahdollista intensiivisen ja samalla joustavan koulutusohjelman avulla! ITIL® Expert -sertifiointi on IT-palveluhallinnan arvostettu sertifiointi jonka avulla henkilö voi vahvistaa omaa osaamistaan ja samalla saada osaamisen todistamiseksi sertifiointi.

Vaativuus
Arvostelut
4400,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Itseopiskele omaan tahtiisi

Tule oppimaan IT-palvelujohtamisen parhaat käytännöt intensiivisen koulutusohjelman kannustamana. Koulutusohjelma toteutetaan laadukkaanenglanninkielisen eLearning-itseopiskelupaketin avulla. Stressin helpottamiseksi kaikkiin kursseihin sisältyy testitakuu. Jos et pääse ensimmäisellä yrityksestä sertifiointitestistä läpi, on uusinta maksuton.

Jokaisen kurssin e-learning paketin voit aloittaa halutessasi. Paketin käyttöoikeus on voimassa 90 päivää. Sertifiointikokeen voi suorittaa haluamanasi ajankohtana Sovelton testikeskuksessa Pasilassa.

Sovelton ITIL® Expert Lifecycle -kokonaisuus sisältää yhteensä kuusi kurssia

Kaikki ITIL® Lifecycle Intermediate kurssit:
1. Service Strategy
2. Service Design
3. Service Transition
4. Service Operation
5. Continual Service Improvement

+ yo. kurssit suoritettuasi, voit suorittaa kokonaisuuteen kuuluvan Managing Across the Lifecycle (MALC) kurssin. MALC-kurssin sertifiointikokeen läpäistyäsi saat ITIL® Expert sertifikaatin.

ITIL® Expert Lifecycle -koulutusohjelman ero ITIL® Expert Capability-koulutusohjelmaan on siinä, että Capability kursseissa yksittäiseen kurssiin on yhdistetty tietyn teeman mukaan aiheita eri ITIL® palveluelinkaaren osista. Lifecycle -kursseissa jokainen kurssi käy läpi yksittäisen palveluelinkaaren vaiheen. Capability-kurssit ovat laajempia kokonaisuuksia. Tämä näkyy myös siinä, että Capability kursseilla ITIL® Expert sertifointi on mahdollista saada viidellä kurssilla, kun Lifecycle kursseja vaaditaan puolestaan kuusi.

Kaikkiin kursseihin kuuluu 90 päivän käyttöoikeuden englanninkieliseen itseopiskelumateriaaliin, kuusi sertifiointitestiä ja maksuttomat uusintamahdollisuudet testeihin.

Kenelle:

IT-palvelujohtamisen huippuosaajiksi haluavat henkilöt. Itseopiskelu vaatii tiettyä kurinalaisuutta ja englanninkielinen materiaali edellyttää vähintään kohtuullista englanninkielen taitoa.

Esitiedot: Kaikille ITIL® jatkokursseille vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

ITIL® Expert -sertifointi on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua niin hitaasti tai nopeasti kuin haluat. Kurssikohtainen itseopiskeluaika on voimassa 3 kk siitä kuin ilmoitat haluavasi aloittaa yksittäisen kurssin.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI! Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää. Muu opetus ja opettajan ohjaus on saatavilla suomeksi tai englanniksi.

Testi:

Jokaisen kurssin jälkeen sinulla on hyvät valmiudet suorittaa kurssikohtainen englanninkielinen  ITIL® Intermediate sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

 

Avainsanat: , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
4400,00  + alv./VAT